Şimdi Ara

Ben X (2007)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    pek takılmam bu bölümde.aramada da bulamadım.arama iğrenç gerçi aramak için girdiğin yerde kaybolduğun da olabiliyor.
    Neyse bu filmi izlemeyen varsa kesinlikle izlemesini tavsiye ederim..Dram türünü sevenler özellikle.Nette bulduğum tanıtımını da koyayım bari.fragmanını burdan izleyebilirsiniz:
    http://www.dailymotion.com/video/x508wt_trailer-de-ben-x_webcam

Ben X (2007)

imdb sayfası:
    http://www.imdb.com/title/tt0953318/

Konusu:
    Ben kimseye benzemez. Kendine has bir dünyası, o dünyayı kaplayan ArchLord adlı bir internet oyunu ve o oyunda saygı duyulan çok güçlü bir karakteri vardır. Oyunda edindiği tecrübeleri gerçek hayata aktarma hayali kurar. Ama gerçek dünyada okul, her gün karşılaştığı zorbalıklarla cehennem gibidir. Bu durumdan kurtulmak için bir plan yapar, ama oyunda tanıştığı Scarlite adlı kızla gerçek hayatta da karşılaşmayı planlamamıştır...

Otistik bi çocuğun yaşantısı, karşılaştığı zorluklar anlatılıyor kısaca.özellikle sonu muhteşem.uzun zamandır bu kadar etkili bi film izlememiştim derler ya işte öyle.ben demiyorum.çünkü bu ara bayaa bi etkileyen film izledim.bu da onlardan biri.ama bunun sonu özellikle içimi bi hoş etti yahuvalla ağlayasım geldi.o yüzden açtım konusunu.Belçika hükümeti bu filmden sonra Otistiklerin hayatını kolaylaştıracak yasalara imza atmış.Pek çok ödülü var.

edit: imdb sayfa tanıtımı eklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEUS__ -- 25 Eylül 2013; 14:14:36 >

• Ben de izledim güzel film gerçektedende,elemanda rolün hakkını çok iyi vermiş..
    Sınıfın ortasında çocuğu masaya çıkartıp kameraya aldıkları sahne de izleyiciyi fena yapıyor gerçekten

ve Otistiği oynayan çocuğun 2. mi 3. mü ne sinema deneyimi takdir ediyorum kendisini
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • senaryosuyla, kurgusuyla ve ozellikle oyunuculuguyla izlenmesi gereken bir film

Orjinalden alıntı: Somebodysomeone

senaryosuyla, kurgusuyla ve ozellikle oyunuculuguyla izlenmesi gereken bir film

Bu filmi merak ettim suan sinemadamı yoksa cd demi
    Biz cahil dediğimiz zaman,mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz.Kastettiğimiz ilim,hakikati bilmektir.Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi,hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

evet rolünün hakkını tamamıyla vermiş.bundan iyisini ancak bi Otistik oynardı diye düşünüyorum.

Rain Man filmi geldi aklıma birden...

izleyelim bi bakalım hocam

p.s : in-dir-elim yazınca ***** çıkıyor neden acaba

@Dreadlord
    2007 yapımı bir film internetten veya cd den izleyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can ! -- 14 Temmuz 2008; 11:31:50 >
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dreatlord

quote:

Orjinalden alıntı: Somebodysomeone

senaryosuyla, kurgusuyla ve ozellikle oyunuculuguyla izlenmesi gereken bir film

Bu filmi merak ettim suan sinemadamı yoksa cd demi

Sanırsam Türkiye'de gösterime girmedi . Girdiyse de az yerde girmiştir..
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • Bizim Türklerin sinema sistemini hiç anlamıyorum zaten 4 yıl önce çevrilmiş olan Wicker Park'ı geçenlerde yeni film diye vizyona sokmuşlardı

Orjinalden alıntı: darkblaziken

Bizim Türklerin sinema sistemini hiç anlamıyorum zaten 4 yıl önce çevrilmiş olan Wicker Park'ı geçenlerde yeni film diye vizyona sokmuşlardı

her alanda oldugu gibi sinema alanında bir adım,bir kaç yıl geriden geliyoruz hocam:)tebessümden baska birşey vermek elimizde degil.

filmde farklı senaryosu ve mütevazı bütçesi ile üstüne müthiş bir başrol performansını da ekleyerek çok iyi bir yapım yorumunu almayı hak etmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 20burak1991 -- 14 Temmuz 2008; 13:53:58 >
  • film bizim burda (Bursa) tam zamanını hatırlamıyorum sinemalara gelmişti.o zaman pek dikkat etmedim.afişini hatırlıyorum ama.ancak dediğim gibi hiç dikkatimi bile çekmedi.konusunu üstünkörü okuyup geçmiştim.öylesine bi indireyim boşlukta hoşuma gitmezse direk silerim diye indirdim.iyiki de indirmişim.
    ayrıca filmin sonunda çalan müzik pek tarzım olmamasına rağmen çok hoşuma gitti.
    www.ktunnel.com üzerindenwww.youtube.com a girerek dinleyebilir, indirebilirsiniz hatta.ben mp3 e çevirdim videoyu.
    linki:
    http://www.youtube.com/watch?v=vdzWFIN4LG4

• bende geçen hafta izledim çok iyiydi otistiği oynayan arkadaşı tebrik ediyorum gerçekten bende çok etkilenmiştim filmden bi kaç hafta vizyona giriyor sanırım turkıyede

Kocaeli Üniversitesi - İngiliz Dili ve Edebiyatı
    Türkçe'ye Çevirdiğimiz Çizgi Romanlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARKRUSE

bende geçen hafta izledim çok iyiydi otistiği oynayan arkadaşı tebrik ediyorum gerçekten bende çok etkilenmiştim filmden bi kaç hafta vizyona giriyor sanırım turkıyede

alala.ee ben hatırlıyorum sanki afişini sinema önünden geçerken gördüğümü bi kaç ay önce?ya ben yanlış gördüm, ya internetten gördüm..sanalla gerçeği karıştırıyo olabilirim

düzeltme:kelime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEUS__ -- 14 Temmuz 2008; 20:08:45 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uykusuz3 -- 27 Temmuz 2008; 20:18:18 >

aklıma soru takıldı.. şimdi bu kız varmıydı yoksa hiç yokmuydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dx -- 14 Temmuz 2008; 21:46:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dx

şuan bitirdim filmi.. adam süper oynuyor rolünü..film güzel..

aklıma soru takıldı.. şimdi bu kız varmıydı yoksa hiç yokmuydu

Tren sahnesinde var diye algıladım ben sadece

annesine ve babasına tanıştırırken bence yoktu kız annesiyle babası rol yapıyor gibiydi

Tren bölümünde de olmayabilir valla ama o zaman kamera çekimi ve oyun oynama olayı nasıl oluyor onu anlamadım

Ama şunu söyliyim bittikten sonra haline büründüğüm ender filmlerdendir..

• Film gerçekten güzeldi oyuncu ise muhteşemdi rolün hakkını vermiş dalga geçmeleri hele ki okulda yapılan o şaka çok sinirlerimi bozdu ve final muhteşem bir bitiriş.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.