Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Acil yardım arkadaşlar !!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Firmware, Unlock, Jailbreak, vb. >> Acil yardım arkadaşlar !!!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
packardbell6161
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

12 Temmuz 2008; 13:27:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Mrb lar arkadaşlar elimde 16 gb bir iphone var ve cihaz ne oldu ise recovery mode geçti pc ye bağlamam sonucunda şimdi cihazı 1.1.4 restore ediyorum ziphone ile kırıyorum ama ne yazıkki Wi-Fi yok gri oluyor wifi aktif değil arkadaşlar ..

1.1.3 yapıyorum gene aynı oluyor wifiyok

1.1.2 ve 1.1.1 restore olmuyor hata veriyor

1.1.3 ve 1.1.4 restore yapıyorum oluyor ama en son bitiminde 1012 hatası alıyorum bu durumda ne yapmam gerekiyor

ayrıca 1.1.4 ve 1.1.4 restore ettiğimde unlock ediyorum cihaz açılıyor wifi gri yani aktif değil ve cihazın hakkında bölümüne girdiğimde ise modem numarası yok imei nosu yazmıyor ve ayrıca ICCID yazan numarada yok bluetoth ta ise 000000000000 diye yazıyor

başım sıkıntıda sanırım ne yapmam gerekli değerli üstatlarımızdan yardım rica ediyor

saygılarımı sunuyorum
baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

12 Temmuz 2008; 13:50:05 

Öncelikle TK'dan imei no kayıtlı mı bi bakar mısın? Bu önemli.Eğer kayıtlıysa,bundan sonraki işlemler de hatayı arayabiliriz.Ama değilse sorun zaten ortada cevap ta o dur.Yani imei kaydı olmadığıdır.Var mı yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 12 Temmuz 2008; 13:50:42 >

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
packardbell6161
Uzaklaştırılmış

12 Temmuz 2008; 13:54:40 

sevgili baha cihaz kayıtlı pasaporta kayıt ettirdim bizzat 2 hafta önce birde cihazın ekranına bazen repair nettedmi ne öle bir yazı geliyor sanırım iphone tamir istiyor diye bir yazıolması lazım nasıl çözücez bu sorunu ya kardeş
jamboree

12 Temmuz 2008; 13:56:17 

1.1.3 yada 1.1.4 firmware dosyasını düzgünce yarım kalmadan indirdigine emin ol,
dfu moddan>itunes>shift+restore
yükle ve ziphone ile kırıyorsan 2.5 yada 2.6b kullan.
3 sürümü genelde sorun yapıyor

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . d e v i a n t a r t
packardbell6161
Uzaklaştırılmış

12 Temmuz 2008; 14:00:03 

sevgili jamboree elimdeki bütün firware dosyaları daha önce kullandıklarımdır hepsi sorunsuz dosyalar ama ne varki 1.1.3 ve 1.1.4 restore ettiğimde tabiki usulüne göre shift restore ye basarak yapıyorum yükleme gayet güzel en son bitiminde ise 1012 hatası alıyorum sonra tekrar recovery mode alıp 2.6 ile unlock ediyorum kardeş anlamadım gittinasıl kurtulucam bu sıkıntıdan ben ya çıldırıcam kardeş
jamboree

12 Temmuz 2008; 14:08:11 

itunesla internetten 1.1.4 upgrade etmeyi denedin mi?
(itunes 7.7 kullanma ama)

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . d e v i a n t a r t
packardbell6161
Uzaklaştırılmış

12 Temmuz 2008; 14:19:44 

direk restore ediptemi demek istiyosun yani shift e basmadan jambrooe kardeş ben zaten itunes 7.5 kullanıyorum kardeş
baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

12 Temmuz 2008; 14:31:47 

Baseband'la ilgili bir problem ve araştırdım bayağı sıkıntılı bir durum sözkonusu.
Biraz sakin ol ve ne yapılabilir bi düşünelim.Geçmişi bir kurcalayalım.Çünkü bu tür hatalar sıklıkla olmuyor,geçmişte yaşanmıştır ama arada bir olduğundan çözümler veya yapılabilecekler unutuluyor.Biraz sabır.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
packardbell6161
Uzaklaştırılmış

12 Temmuz 2008; 14:33:20 

teşekkürler baha40n kardeşim güzel haberlerini bekliyorum valla kardeş ya
packardbell6161
Uzaklaştırılmış

12 Temmuz 2008; 14:56:29 

arkadaşlar durumu başından resimler ile anlatmaya çalışacağım elimden geldiğince şimdi cihazı 1.1.4 restore ediyorum sonuna kadar herşey güzel ancak en son bitiminde 1012 hatası alıyorum ilk resim buna aittir

İkinci resim ise Ziphone 2.5 veya 2.6 ile unlock ettiğimde ise normalde ziphonenin o alttaki yeşil çizgi dolarya onun en sonlarına doğru cihazdaki işlemin bitmesi lazım ama şimdi altta koyduğum resimde alta yeşil çizgi dolan yere dikkat edin çizgi oraya gelince cihaz kapanıp açılıyor ve elme geliyor sonra unlock ediyor gerçi yani

bunu yaptık cihazı unlock ettik ondan sonra ise cihazda repair netted diye bir hata çıkıyor sanırım cihaz tamir istiyor diyor öle olması lazım

bu esnada telefona giriyorum numara çevirmeye vs basıyorum ama bir iki numaraya basınca takılıp kalıyor donuyor gibi sonra kendine geliyor vs gibi şeler yani oluyor

titremiyor ses çıkmıyor vs vs

bu resim ise cihazın hakkında bölümüne girdiğimizde imei no yok ICCıd ve modem numarasının olmadığı kısım

burada ise ayarlara girdiğimde Wİ-Fi nin aktif olmadığı yer arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi packardbell6161 -- 12 Temmuz 2008; 15:03:54 >
baha40n

12 Temmuz 2008; 15:03:34 

Cihazını Ziphone 2.6b ile bir Refurbish yapar mısın?
Daha öncesinde Ayarlar/Genel/Sıfırla/Bütün ayarları sıfırla de/sonraBütün içerik ve ayarları siler misin.Bundan önce de yedeklerini almayı ihmal etme.
Sonra Refurbish yap.
Sonra o sendeki iTunes'u başla kaldırdan at ve benim sayfadaki itunes 7.6 var onu yükle.Cihazını kapat aç ve bir de bu yeni iTunes ile firmwareyi yükle.
Sonra da Ziphone 2.6b ile unlock yani Do it all yap.
Neticeyi bekliyorum.
Kolay gelsin.

packardbell6161
Uzaklaştırılmış

12 Temmuz 2008; 15:11:40 

şimdi başlıyorum kardeş neticeyi bildiricem
baha40n

12 Temmuz 2008; 15:15:46 

iTunes'dan Restore derken dosyayı sen seçme "Shift Restore yapma" direkt REstore de o kendisi yüklesin dosyayı.

packardbell6161
Uzaklaştırılmış

12 Temmuz 2008; 15:36:24 

baha kardeş Ayarlar/Genel/Sıfırla/Bütün ayarları sıfırla de/sonraBütün içerik ve ayarları siler misin bunları yaparken bir müddet yuvarlak beyaz çizgi dönüyor sonra donup kalıyor kardeş bkliyorum 5 10 dakka ama donup kalıyor ölece napıcaz kardeş ya
baha40n

12 Temmuz 2008; 15:43:53 

O zaman onu atla ama daha öncesinde cihazı bi kafat aç tekrar dene olmazsa atlar geçersin.Bir diğerinden başla.Yani Refurbish'den.
Benim sayfadan 01 No lu konudan başla ve takip et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 12 Temmuz 2008; 15:47:08 >

packardbell6161
Uzaklaştırılmış

</