Bildirim
Battlefield: Bad Company inceleme videosu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Güzel bir inceleme olmuş elinize sağlık. -
mükemmel tam benim istedigim bi oyun. _____________________________ i7 7700K - Z270 MPOWER TITANIUM - Team NIGHT HAWK 16GB DDR4 3000 - MSI ARMOR GTX 1080Ti SLI - SAMSUNG 65"JU7000 - Z906 -
oyun ve inceleme çok güzel olmuş
Pek yüce yerdedir } onun için, } rûzîgâr } eksik degil
Sultan III: Ahmed ve Sultan III. Mustafa
MCP { MCSA { MCSE { CCNA -
inceleme için tşk...Sesler biraz daha fazla puan hakediyor BencE... _____________________________ -
eline saglik metal gear solid 4 incelemesi bekliyoruz sizden... _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx
eline saglik metal gear solid 4 incelemesi bekliyoruz sizden...
MGS 4 incelememiz 3 hafta önce yayınlandı.
Burdan izleyebilirisiniz.Metal Gear Solid 4 İnceleme
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: izmitcarsi
mükemmel tam benim istedigim bi oyun.
Sistemde çok güzelmiş ama o zaman sana PS3 veya X360 lazım hocam
-
Ya ben bu oyuna başladım ama pc'den yeni xbox'a geçtim şu adamları tutturamıyom şimdi video yu izledim gayet güzel adamlara nişan alıyorlar acaba sensivite'den bir ayar filan mı var. _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Marksman84
Ya ben bu oyuna başladım ama pc'den yeni xbox'a geçtim şu adamları tutturamıyom şimdi video yu izledim gayet güzel adamlara nişan alıyorlar acaba sensivite'den bir ayar filan mı var.
Yok ayardan ziyade kola alışmak gerekiyor.Kola alışınca rahat nişan alacaksınız.Genede isterseniz ayarlar kısmından hassasiyeti ayarlayabilirsiniz._____________________________ -
Marksman84,
Sensivity var tabii kide, ben 1 de oynuyorum birde öyle dene istersen._____________________________ 
-
bence oynanması gereken bır oyun.süper süper. _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: KAKÁ
quote:
Orjinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx
eline saglik metal gear solid 4 incelemesi bekliyoruz sizden...
görmemisim ne var bunda

İnceleme için teşekkürler elinize sağlık güzel oyunmuş. _____________________________ 
-
alınması gereken bi oyun. _____________________________ 
-
herzamanki gibi detaylı sağlam anlatım olmuş
TEBRİKLER
soul calibur 4 'ün de incelemesini bekliyorum
BEn orjinal battle field 2yi nerden bulcam ya bende orjinal 2142 var bi türlü online oynayamıyom saçma sapan şeyler oluyo örn update ettimdede oyuna girmiyo etmesemde update et deyip girmiyo bana 2 lazım 2 oyunda güzel :D _____________________________ Et lingua eius loquetur indicium -
ya atkadaşlar bazıları demoyu oynadım felan diyor bu demoyu nerden indiriyorsunuz ps3 ün internetindenmi öyle ise nasıl yapılıo?????????* _____________________________ Benim Referansa ihtiyacım yok referansın kendisi benim
Benzer içerikler
- radar noktaları
- ücretsiz kitap okuma uygulamaları
- postegro lili
- instagram kişisel hesaba geçme
- windows 11 pro etkinleştirme ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler