Şimdi Ara

## Sony Ericsson ''Patty'' W902 ## (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
1
Favori
25.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu ne zaman türkiyeye gelir bu telefon bilgisi olan var mı.fiyat aralığı 300 euro filan demişti ilk sayfada birisi bide.olur mu öyle.

w810i kullanan ve aşığı olan birisiydim.ama geçen gün denize düştü.müzikten uzak kaldım içimde ukte oldu.o yüzden bu ara bi telefon almak istiyorum.w910i alayım diyordum yılın telefonu filan ama kamerası hafif sorunlu.yani bu model baya güzel olucak ama işte nee zaman dertlere derman olacak bu model.böyle 2009 başları filansa bekleyebilirim bunun için.

ayrıca walkman telefonlarda 3.5 jak ve kullanmıcak olsam bile wi fi için ümit kestim ben sizde kesin.bi değişik stratejisi var bu SE nin w810 dan sonra.
    tekrar o başarıyı yakalamak için ona benze üst sürümü gibi bir model çıkarmışlar ama bu tutmazsa w810i gibi kemik kitlesinden insanlar kaybeder SE bunun farkında olmas lazım.

velhasıl telefon ne zaman geliyür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolukabi -- 23 Ağustos 2008; 18:14:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: F_o_X

Çıktığından beri w800i kullanıyorum. Güzel telefon. Ama kulaklık girişi başıma bela oldu (ekranın altına toz kaçması ve joysticklerinin er yada geç bozulması dışında). 1.5 senede orjinal adaptörü yalama oldu, tutmamaya başladı. Geçen aylarda yeni adaptör aldım. Bu seferde tel. in altındaki giriş oksitlenme yapmaya başladı, simsiyah oldu. Artık doğru düzgün şarj bile olmuyor bırakın müzik dinlemeyi. Sırf bu yüzden o kadar güzel SE telefonlar varken almayacağım. Onun yerine 3.5mm girişi olan 5310 almayı düşünüyorum. Fiyat olarak da daha makul. Çünkü adım gibi eminim, o kadar para bayılıp alacağım sonra da ya yalama olacak yada oksitlenmeye başlayacak bi süre sonra. Ben bi telefon aldım mı 2-3 sene kullanırım o yüzden dayanıklı olması lazım. SE 3.5mm giriş koymadıkça müşteri kaybeder benim gibi.

dusuncelerımız aynı kardesım cıdden ole ama bnde nokıa 5310 tercıgım olucak bıde sennheiser px100 tmm olay bıttı

• Telefonun bu aylarda (4. çeyrekte) şatışa sunulmuş olması gerekiodu. ve Ben bi yerde fiyatını 800$ diye okudum.
  • samsung i8510 bile 1200 YTL gibi bir fiyata satılacakken 800 doları kimse o telefona vermez. Kısa zamanda çıkması gerek zaten özellikleri tatmin edici değil bir de geç kalacak olursa çıkmadan tarih olur

Orjinalden alıntı: ogundmr

quote:

Orjinalden alıntı: F_o_X

Çıktığından beri w800i kullanıyorum. Güzel telefon. Ama kulaklık girişi başıma bela oldu (ekranın altına toz kaçması ve joysticklerinin er yada geç bozulması dışında). 1.5 senede orjinal adaptörü yalama oldu, tutmamaya başladı. Geçen aylarda yeni adaptör aldım. Bu seferde tel. in altındaki giriş oksitlenme yapmaya başladı, simsiyah oldu. Artık doğru düzgün şarj bile olmuyor bırakın müzik dinlemeyi. Sırf bu yüzden o kadar güzel SE telefonlar varken almayacağım. Onun yerine 3.5mm girişi olan 5310 almayı düşünüyorum. Fiyat olarak da daha makul. Çünkü adım gibi eminim, o kadar para bayılıp alacağım sonra da ya yalama olacak yada oksitlenmeye başlayacak bi süre sonra. Ben bi telefon aldım mı 2-3 sene kullanırım o yüzden dayanıklı olması lazım. SE 3.5mm giriş koymadıkça müşteri kaybeder benim gibi.

dusuncelerımız aynı kardesım cıdden ole ama bnde nokıa 5310 tercıgım olucak bıde sennheiser px100 tmm olay bıttı

kardes 5310 için okadar ümit besleme içinde... benden söylemesi elime alıp 1gün inceleme fırsatım oldu cidden 5 para etmez bir ses kalitesi var hatta ses kalitesi yok desem daha iyi bir yorum yapmıs olurum...

• birde arkadaslar bu telefon s.e un yeni yapılanması sayesinde biraz kafasına dank ettigini düşünerek 1000ytl gibi bir fiyatla çıkıcanı düşünüyorum...
    tabi bu o fiyatla girdigi zaman w960da 900e kadar bi düşü bekliyorum... ama umarım sadce beklemekle kalmam o fiyata düşer ...

ve emin olun bu telefon için fazla bir rakam olmaz o 1000ytl... gerçekten hak edicek bir telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 14 Eylül 2008; 21:01:08 >

Orjinalden alıntı: m35

birde arkadaslar bu telefon s.e un yeni yapılanması sayesinde biraz kafasına dank ettigini düşünerek 1000ytl gibi bir fiyatla çıkıcanı düşünüyorum...
    tabi bu o fiyatla girdigi zaman w960da 900e kadar bi düşü bekliyorum... ama umarım sadce beklemekle kalmam o fiyata düşer ...

ve emin olun bu telefon için fazla bir rakam olmaz o 1000ytl... gerçekten hak edicek bir telefon

1000 YTL yi hakeden 3 tane güzel yanını sayabilirmisin ?

En faz 550 YTL !!

wi-fi var diye hatırlıyordum yanlış hatırlıyormusum

Ses çalar AAC, eAAC, MP3, WMA

Megapiksel 5 megapiksel
    Maks. fotoğraf çözünürlüğü 2592x1944 piksel
    Dijital zum 16x

Harici bellek 8GB

neyse yanlış hatırlamısım okadar yüksek olmasada 850den fazla eder 8gb m2 zaten baya pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 14 Eylül 2008; 21:22:24 >
    Daha sonra (çıkıştan 1 yıl sonra) 500 civarı bir fiyattan dengelenir.
    Klasik SE pazarlaması.

Orjinalden alıntı: frt-_-ctn

şuna xenon flash konulmaz mı yaa

konulur ama koymamıs işte :S sony bu c serisine gider walkman çalar koyar w serisinden xenon flash.ı esirger :S

Acaba bu Xenon flaşların fiyatımı pahalı? Yoksa neden bu kadar az modelde(Nokia, Samsung'da dahil) olur ki Xenon flaş?

Orjinalden alıntı: KafzieL

550 mi umarım 550 olur ben 700 den aşağı beklemiyorum...

yine sizin beklentileriniz düşük ben 1000 ytl den aşağı olmaz derim
    bari bi işe yarasa yaw zaman la bakacağız

Orjinalden alıntı: frt-_-ctn

quote:

Orjinalden alıntı: KafzieL

550 mi umarım 550 olur ben 700 den aşağı beklemiyorum...

yine sizin beklentileriniz düşük ben 1000 ytl den aşağı olmaz derim
    bari bi işe yarasa yaw zaman la bakacağız

haha benim kafaadan :D bende ilk 1000ytl dedim kızdılar :D indirim yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 15 Eylül 2008; 22:12:46 >

• arkadaşlar bence dizayn olarak w810i den güzel bir telefon ekimin başı gibi çıkar 600 gibi bir fiyatı olur fazla olmaz çünkü daha fazlası mantıksız olur çunku artık zaman dokunmatık ekran ve geniş ekran zamanı f480 en mantıklı telefon sony pazarlamada cok başarısız.ama bu telefonu almayı düşünüyorum s.e. en tipli telefonu bence bakalım hepsiburadayı takip edelim sizce en erken hangi site getirir.

Orjinalden alıntı: ottoman75

arkadaşlar bence dizayn olarak w810i den güzel bir telefon ekimin başı gibi çıkar 600 gibi bir fiyatı olur fazla olmaz çünkü daha fazlası mantıksız olur çunku artık zaman dokunmatık ekran ve geniş ekran zamanı f480 en mantıklı telefon sony pazarlamada cok başarısız.ama bu telefonu almayı düşünüyorum s.e. en tipli telefonu bence bakalım hepsiburadayı takip edelim sizce en erken hangi site getirir.

kesinlikle ebay :D

Orjinalden alıntı: ottoman75

türk sitesi olarak demiştim ama

Hepsiburada.com getirir herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 16 Eylül 2008; 21:57:06 >
  • w910i bile o kısıtlı özellikleri ile hala 600 kağıta müşteri arıyorsa w902i en az 750 liradan piyasaya girer sonra kimse hayal kırıklığına uğramasın bu telefonun 550 yi görmeside 1 seneden fazla sürer

w910i nin hepsi burada.comda son fiyatı:

SONY ERICSSON W910i ( 1GB HAFIZA KARTI HEDİYE )
    Piyasa Fiyatı 685,00 YTL + KDV
    Bizde 507,63 YTL + KDV
    KDV Dahil 599,00 YTL
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.