Şimdi Ara

Rapid-Share free User için download programları.. Konu Güncellendi**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
16.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rapid-share'e üye olmadan program kullanarak tıpkı premium üyeliğiniz varmış gibi dosyaları sırayla otomatik olarak indirebileceğiniz programları sordum ve forumda ki diğer arkadaşlardan gelen cevaplar doğrultusunda bir derleme yaptım...

Öncelikle bu programlarla dosya indirirken bilinmesi gereken başlıca nokta rapidin free kullanıcılar için koyduğu hız limiti.. Bu limit 50kb 'a düşmüş durumda.. ama eğer ki çok fazla part içermeyen ve makul sayıda bir boyuta yada part sayısına sahip bir dosya indirecekseniz, bilgisayarınızı kullanmadığınız zamanlar programı açık bırakarak yinede sonuca rahatça ulaşabilirsiniz.. Özellikle 2Mbit ve daha yüksek internet hızına sahip kullanıcıların internette gezerken programın açık kalması bu kulanıcıları çok büyük yönde olumsuz etkilemeyecektir.. Diyelim ki 2Mbit adsl hızınız var ve bu programlardan birinden dosya indiriyorsunuz o zaman bu program internetinizin sadece 1/4'ünü meşgul edecektir.. Bu da çok büyük bir sıkıntı yaşatmayacaktır.. Gelelim kullanabileceğiniz programlara;

1. Usdownloader

2. JDOWNLOADER

3. RSDOWNLOADER

4. CRYPTLOAD

5. Download Direct

Açıklamalar:

CryptLoad programı ile ilgili videolu anlatım için;
    Bkz :http://video.shiftdelete.net/animasyon/Cryptload2_viewlet_swf.html

Cryptload

quote:

mehmet_alp:
    CryproLoad süper program bence... linki paket halinde kopyalıyorum pakete isim veriyorum (bilmeme ne filimi diye) bu paketi paket ismindeki klasöre kaydediyor. Paket yüklemesi bitince rar dosyalarını açıyor ve isteğe bağlı olarak açılma işlemi başarılı oldu ise rar ları silebiliyor. rar lar şifreli ise paketeki yerine rar şifresini önceden yazıyorsun. Bitirme işleminden sonra pc yi kapatabiliyor.. Ayrıca linkleri web sayfasından kopyaladığında linkleri hemen kontrol ediyor linkler ölümü diye..

Usdownloader

quote:

kirmizibulten:
    usdownloader'ın içindeki dosyaları usd2 diye başka bir klasör oluştur onun içine kopyala. ardından usd2 nin içindeki usd yi de çalıştır.artık 2 tane usd aynı anda çalışıyor.

1. sine hiçbir ayar yapma normal tek tek indirsin. gelelim 2.sine;

indirdiğin proxy listesini bir txt dosyasına kaydet.daha sonra usd yi aç,ayarlardan http proxy e gir,proxy listesindeki kutuyu işaretle ve hazırladığın listeyi seç. son olarak zamanlayıcı kısmına gel, eğer bağlantı alınamazsa /proxy değiştiri seç. ve ok le. uygun proxy yi bulunca otomatik olarak indirmeye başlayacaktır.

Download Direct

quote:

::AlacaKaranlıkT!M::
    Bununla aynı anda birden fazla dosya indirebilirsiniz ve kaynağı parçalara bölebilirsiniz. (Program ücretli) Aslında normal bir indirme yöneticisi ancak bu yönüyle diğerlerinden ayrılıyor. Ancak inanın bana 2. indirmelerde öyle adam gibi performans beklemeyin. Dosya indirme sayfasında "Free User" bölümünü seçtikten sonra adres çubuğunda çıkan sonu .rar'lı adresi, programın elle URL ekleyip indirme bölümüne yapıştır, indirmeye başla.

Denedim, oluyor, ancak dediğim gibi adam gibi performans bekleme, aşırı derecede yavaş hızda indiriyor. Zaten programın hızlandırma seçenekleri var, Boost, Extreme Boost, Super Boost, Normal gibi... Sen "Super Boost" ve yukarısını seçtiğin an çöküyor, hata veriyor. "Normal" seviyesini seçtiğinde ancak indirebiliyor. Bu da dandik bir performans demek... Böyle yapacağıma normal yollarla tek tek indiririm daha iyi dersin yani, o derece.

Alıntı yaptığım arkadaşlara katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.. ::AlacaKaranlıkT!M:: , kirmizibulten , mehmet_alp , Eh®imeN

Tüm bunlara artı olarak bildiğiniz ve eklemek istediğiniz programları lütfen yazınız...

Rapid-share ile ilgili merak ettiğiniz diğer tüm konular için;
    http://forum.donanimhaber.com/m_20416471/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuist -- 10 Temmuz 2008; 0:41:10 >

• free user icin 62.5 download sınırı kondu.ve bi download bittikten sonra 1 dk beklemen gerekiyo ayrıca dowload linki cıkması icin de ortalama 45 sn kadar bekliyorsun yani anlayacagın download programına gerek yok direk indirsen hız kaybına ugramazsın fazla.otomatik programlar olabilir ama benım bilgim yok o konuda sadece bildiklerimi soyledim
  • CryptLoad linkleri direct link olarak algılıyor ve 1 dk süreyi sayıp otomatik indiriyor sonra diğer linke geçip tekrar 1 dk sayıyor ve indiriyor. Artık karakter girme ve modem resetlemesine gerek olmadığı için bu işlemleri daha kolay yapıyor. Ben daha önce bu programı kullanmıyordum çünkü güven olmuyordu pek arada indirmeyebiliyor çünkü. Yeni uygulamaya geçilince kullanmaya başladım. Torrent programının downloadını biraz kısıyorum o da 60-70 ile indiriyor.
  • Flashget ile indirilebiliyor.
  • Flashget ile indirebilmek için linki sayfadan almak gerekli sanırım. linkleri direk flasgete yapıştırdım free olarak indiremedim flashget ile. Flashget ile linkleri sıralayıp indirmenin bir yolu varsa flashget daha iyi. Ben bilmiyorum biliyorsanız anlatır mısınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: labtek38

Flashget ile indirebilmek için linki sayfadan almak gerekli sanırım. linkleri direk flasgete yapıştırdım free olarak indiremedim flashget ile. Flashget ile linkleri sıralayıp indirmenin bir yolu varsa flashget daha iyi. Ben bilmiyorum biliyorsanız anlatır mısınız?

Firefox ve Flashgot eklentisi gerekiyor Flashget ile indirmek için.

@Næccm Nickli arkadaş resimli olarak açıklamış.

Bkz :http://forum.donanimhaber.com/m_24565250/tm.htm

Batuist sanırsam Premium'daki gibi ben linkleri dizeyim sıra sıra indirsin istiyorsun.

Bu tür bir program yok RS izin vermiyor buna, böle birşey olursa Premium gibi bir durum söz konusu oluyor zaten.

Ancak yukarıdaki gibi bekleyerek indirebilirsin..

Edit :

CryptLoad programı ile indirmek videolu olarak anlatılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 8 Temmuz 2008; 2:29:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SimoneKSK

free user icin 62.5 download sınırı kondu.ve bi download bittikten sonra 1 dk beklemen gerekiyo ayrıca dowload linki cıkması icin de ortalama 45 sn kadar bekliyorsun yani anlayacagın download programına gerek yok direk indirsen hız kaybına ugramazsın fazla.otomatik programlar olabilir ama benım bilgim yok o konuda sadece bildiklerimi soyledim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jdownloader kullan dosyaları sırayla indiriyor sonra kendi birleştiriyorda rar dosyalarını
  • CryproLoad süper program bence ben hep bunu kullandım ve halaa kullanıyorum.. linki paket halinde kopyalıyorum pakete isim veriyorum (bilmeme ne filimi diye) bu paketi paket ismindeki klasöre kaydediyor. Paket yüklemesi bitince rar dosyalarını açıyor ve isteğe bağlı olarak açılma işlemi başarılı oldu ise rar ları silebiliyor. rar lar şifreli ise paketeki yerine rar şifresini önceden yazıyorsun. Bitirme işleminden sonra pc yi kapatabiliyor.. Ayrıca linkleri web sayfasından kopyaladığında linkleri hemen kontrol ediyor linkler ölümü diye.. İnsan daha ne isterki ben söyleyeyim web aracılığı ile uzaktan kumanda edilemiyor arıyorum bazen okulda pc mdeki yüklemeleri kontrol etmek yani linkler ekleyebilmek isterdim.. yada uzaktan paket sıralarını değiştirmek. Ayrıca sadece r a p i d s h a r e için değil n e t l o a d ve m e g a u p l o d a siteleri için de kullanılabiliniyor..
  • Arkadaşlar öneriler için teşekkür ediyorum.. birde flashget ile linkleri sıralayıp otomatik indiremiyoruz.. yani biri bittiğinde diğerine geçerken rapidin otomatik zaman sayacı engeline takılıyor.. 8Kb lık bir dosya indirip kalıyor öyle... cryptload otomatik olarak zamanı sayıp indirmeye başladı.. bir deneme yapıyım dedim downloadu bir süre sonra durdurup devam etmek istedim ama olmadı en baştan aldı aynı dosyayı.. zaten free dosya indirmede rapidin böyle bir desteği yok..

peki cryptload dan başka ve jdownloader dan başka bu işe yarayacak başka program yok mu?? hepsini burada paylaşırsak en azından toplu halde programların bir listesini oluşturabiliriz.. herkes bildiğini yazarsa herkes için faydalı olur...

evet başka????

• 1. Usdownloader

2. JDOWNLOADER

3. RSDOWNLOADER

4. CRYPTLOAD

en cok kullanılan programlar bunlar.. ama unutma free oldugun için diyelim download basladi onu %50 de durdurup kaldıgıyerden DEVAM EDEMEZSIN..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Orjinalden alıntı: labtek38

Flashget ile indirebilmek için linki sayfadan almak gerekli sanırım. linkleri direk flasgete yapıştırdım free olarak indiremedim flashget ile. Flashget ile linkleri sıralayıp indirmenin bir yolu varsa flashget daha iyi. Ben bilmiyorum biliyorsanız anlatır mısınız?

Firefox ve Flashgot eklentisi gerekiyor Flashget ile indirmek için.

@Næccm Nickli arkadaş resimli olarak açıklamış.

Bkz :http://forum.donanimhaber.com/m_24565250/tm.htm

neye izin vermiyor arkadaşım insanları yanlış yönlendirme, istediğin herşeyi cryptload yapıyor, linklerden biri ölü olsa bile o paketi direkt iptal ediyor, cryptload'dan iyisi şamda kayısı. 1 yıldır kullanıyorum sorunsuz bir programdır kesilme filan olmaz, arşiv hatası vermez, flashget filan yanında b.k yemiş..
    Batuist sanırsam Premium'daki gibi ben linkleri dizeyim sıra sıra indirsin istiyorsun.

Bu tür bir program yok RS izin vermiyor buna, böle birşey olursa Premium gibi bir durum söz konusu oluyor zaten.

Ancak yukarıdaki gibi bekleyerek indirebilirsin..

• usd ve proxy ile aynı anda 3-4 rapid linki indirebiliyor.

• CryptLoad programı ile indirmek videolu olarak anlatılmış.

• quote:

Orjinalden alıntı: kirmizibulten

usd ve proxy ile aynı anda 3-4 rapid linki indirebiliyor.

acık konuyu açarmısın usd derken Usdownloader kasstediyorsun dimi? eğer aynı anda dediğin gibi 2-3 link iniyorsa buda çok güzel bişi... bu programda proxy listesi girilen bir yermi var?? Bi yandanda programı indirip bir bakayım ..
  • Beyler CryptLoad indirip virustotale gönderdim ve çok fazle şey buldu nedir bunlar bi bakın http://www.virustotal.com/tr/analisis/3161b9d38d69e97f3aa7da5399c44a75
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_alp

quote:

Orjinalden alıntı: kirmizibulten

usd ve proxy ile aynı anda 3-4 rapid linki indirebiliyor.

acık konuyu açarmısın usd derken Usdownloader kasstediyorsun dimi? eğer aynı anda dediğin gibi 2-3 link iniyorsa buda çok güzel bişi... bu programda proxy listesi girilen bir yermi var?? Bi yandanda programı indirip bir bakayım ..

evet usdownloader.ayarlar kısmında proxy var.proxyleri bir txt dosyasına kaydedip usd den de bu txt yi seçersen.uygun proxy de hemen indirmeye başlyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

CryptLoad programı ile indirmek videolu olarak anlatılmış.

Teşekkürler.
  • Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum.. Paylaşımların oldukça yararlı olduğunu düşünüyorum..

kirmizibulten arkadaşım bahsettiğin usdownloder programını indirdik ama tam olarak aynı anda birden fazla linkli indirebilmemiz için neler yapmamız gerektiğini biraz daha açık bir şekilde anlatır mısın? ayarlar kısmında http proxy ve ftp proxy diye alanlar mevcut.. biz kendimiz bulduğumuz proxy adreslerini mi bir txt dosyasına kaydedip programa göstericez ve daha sonra program her bir proxyden mümkün olanlardan istediği kadar linki aynı anda otomatik olarak mı indirmeye başlayacak yani hangi linki hangi proxy ile nasıl indiricez kafam karıştı.. konuya biraz daha açıklık getirir misin mümkünse??? Nasıl birden fazla dosyayı aynı anda indiricez.. proxy adreslei neler gibi...

Not: mümkünse resim koyarsan daha açıklayıcı olur

• quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum.. Paylaşımların oldukça yararlı olduğunu düşünüyorum..

kirmizibulten arkadaşım bahsettiğin usdownloder programını indirdik ama tam olarak aynı anda birden fazla linkli indirebilmemiz için neler yapmamız gerektiğini biraz daha açık bir şekilde anlatır mısın? ayarlar kısmında http proxy ve ftp proxy diye alanlar mevcut.. biz kendimiz bulduğumuz proxy adreslerini mi bir txt dosyasına kaydedip programa göstericez ve daha sonra program her bir proxyden mümkün olanlardan istediği kadar linki aynı anda otomatik olarak mı indirmeye başlayacak yani hangi linki hangi proxy ile nasıl indiricez kafam karıştı.. konuya biraz daha açıklık getirir misin mümkünse??? Nasıl birden fazla dosyayı aynı anda indiricez.. proxy adreslei neler gibi...

Not: mümkünse resim koyarsan daha açıklayıcı olur

Benden önce davrandın :) evet bende denedim ama tek part iniyor. Denemek için hem fastload hemde rapid linkleri ekledim en azından 2 farklı siteden aynı anda indirmesini beklerdim. Yada bir ayar vardır çözemedim. Sadece tek part iniyor eş zamanda.. Bende bir problem daha var işlemcimi tüketiyor bu program indirdiğim versiyon universal share dewnloader v1.3.5.1.. Birde Fasttan karakterleride kendisi girmedi. Linkleri grupleme imkanı varmı bilmem ne filimi diye Birde indirmeye başlamadan önce linkleri kontrol ediyormu ölü link varmı diye.. Enm azından şu işlemciyi yüklenme sorununu çözsem yeter gibi... Ama baya plugin leri oldukça geniş her siteye uyumlu gibi.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.