Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Rapid-Share free User için download programları.. Konu Güncellendi**

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Rapid-Share free User için download programları.. Konu Güncellendi** Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Batuist

7 Temmuz 2008; 20:52:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Rapid-share'e üye olmadan program kullanarak tıpkı premium üyeliğiniz varmış gibi dosyaları sırayla otomatik olarak indirebileceğiniz programları sordum ve forumda ki diğer arkadaşlardan gelen cevaplar doğrultusunda bir derleme yaptım...

Öncelikle bu programlarla dosya indirirken bilinmesi gereken başlıca nokta rapidin free kullanıcılar için koyduğu hız limiti.. Bu limit 50kb 'a düşmüş durumda.. ama eğer ki çok fazla part içermeyen ve makul sayıda bir boyuta yada part sayısına sahip bir dosya indirecekseniz, bilgisayarınızı kullanmadığınız zamanlar programı açık bırakarak yinede sonuca rahatça ulaşabilirsiniz.. Özellikle 2Mbit ve daha yüksek internet hızına sahip kullanıcıların internette gezerken programın açık kalması bu kulanıcıları çok büyük yönde olumsuz etkilemeyecektir.. Diyelim ki 2Mbit adsl hızınız var ve bu programlardan birinden dosya indiriyorsunuz o zaman bu program internetinizin sadece 1/4'ünü meşgul edecektir.. Bu da çok büyük bir sıkıntı yaşatmayacaktır.. Gelelim kullanabileceğiniz programlara;

1. Usdownloader

2. JDOWNLOADER

3. RSDOWNLOADER

4. CRYPTLOAD

5. Download Direct

Açıklamalar:

CryptLoad programı ile ilgili videolu anlatım için;
Bkz : http://video.shiftdelete.net/animasyon/Cryptload2_viewlet_swf.html

Cryptload

quote:

mehmet_alp:
CryproLoad süper program bence... linki paket halinde kopyalıyorum pakete isim veriyorum (bilmeme ne filimi diye) bu paketi paket ismindeki klasöre kaydediyor. Paket yüklemesi bitince rar dosyalarını açıyor ve isteğe bağlı olarak açılma işlemi başarılı oldu ise rar ları silebiliyor. rar lar şifreli ise paketeki yerine rar şifresini önceden yazıyorsun. Bitirme işleminden sonra pc yi kapatabiliyor.. Ayrıca linkleri web sayfasından kopyaladığında linkleri hemen kontrol ediyor linkler ölümü diye..

Usdownloader

quote:

kirmizibulten:
usdownloader'ın içindeki dosyaları usd2 diye başka bir klasör oluştur onun içine kopyala. ardından usd2 nin içindeki usd yi de çalıştır.artık 2 tane usd aynı anda çalışıyor.

1. sine hiçbir ayar yapma normal tek tek indirsin. gelelim 2.sine;

indirdiğin proxy listesini bir txt dosyasına kaydet.daha sonra usd yi aç,ayarlardan http proxy e gir,proxy listesindeki kutuyu işaretle ve hazırladığın listeyi seç. son olarak zamanlayıcı kısmına gel, eğer bağlantı alınamazsa /proxy değiştiri seç. ve ok le. uygun proxy yi bulunca otomatik olarak indirmeye başlayacaktır.

Download Direct

quote:

::AlacaKaranlıkT!M::
Bununla aynı anda birden fazla dosya indirebilirsiniz ve kaynağı parçalara bölebilirsiniz. (Program ücretli) Aslında normal bir indirme yöneticisi ancak bu yönüyle diğerlerinden ayrılıyor. Ancak inanın bana 2. indirmelerde öyle adam gibi performans beklemeyin. Dosya indirme sayfasında "Free User" bölümünü seçtikten sonra adres çubuğunda çıkan sonu .rar'lı adresi, programın elle URL ekleyip indirme bölümüne yapıştır, indirmeye başla.

Denedim, oluyor, ancak dediğim gibi adam gibi performans bekleme, aşırı derecede yavaş hızda indiriyor. Zaten programın hızlandırma seçenekleri var, Boost, Extreme Boost, Super Boost, Normal gibi... Sen "Super Boost" ve yukarısını seçtiğin an çöküyor, hata veriyor. "Normal" seviyesini seçtiğinde ancak indirebiliyor. Bu da dandik bir performans demek... Böyle yapacağıma normal yollarla tek tek indiririm daha iyi dersin yani, o derece.

Alıntı yaptığım arkadaşlara katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.. ::AlacaKaranlıkT!M:: , kirmizibulten , mehmet_alp , Eh®imeN

Tüm bunlara artı olarak bildiğiniz ve eklemek istediğiniz programları lütfen yazınız...

Rapid-share ile ilgili merak ettiğiniz diğer tüm konular için;
http://forum.donanimhaber.com/m_20416471/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuist -- 10 Temmuz 2008; 0:41:10 >

SimoneKSK

7 Temmuz 2008; 20:59:16 

free user icin 62.5 download sınırı kondu.ve bi download bittikten sonra 1 dk beklemen gerekiyo ayrıca dowload linki cıkması icin de ortalama 45 sn kadar bekliyorsun yani anlayacagın download programına gerek yok direk indirsen hız kaybına ugramazsın fazla.otomatik programlar olabilir ama benım bilgim yok o konuda sadece bildiklerimi soyledim

Eski Nick: simonee
AMD ATHLON 64 3000+ VENICE(939)@1800MHZ\EPOX 9NPA3J\MSI NX6600 DIAMOND EDITION@400/800\AOPEN H600B-28\KINGSTON 512 400 CL2.5@400 MHZ\320 GB SEGATE SATA\LG Flatron ez t30sh\AIRTIES RT101 MODEM\PHILIPS SBC HP800 KULAKLIK\
labtek38

7 Temmuz 2008; 21:08:46 

CryptLoad linkleri direct link olarak algılıyor ve 1 dk süreyi sayıp otomatik indiriyor sonra diğer linke geçip tekrar 1 dk sayıyor ve indiriyor. Artık karakter girme ve modem resetlemesine gerek olmadığı için bu işlemleri daha kolay yapıyor. Ben daha önce bu programı kullanmıyordum çünkü güven olmuyordu pek arada indirmeyebiliyor çünkü. Yeni uygulamaya geçilince kullanmaya başladım. Torrent programının downloadını biraz kısıyorum o da 60-70 ile indiriyor.

Eh®imeN

Sisteme Gözat

7 Temmuz 2008; 22:08:51 

Flashget ile indirilebiliyor.

Rapid-Share Hakkında Herşey - ADSL Tarife Değişiklikleri -Taşınabilir HDD Tavsiyeleri -
Chuck [Tv Series] - Avatar : The Last Airbender - Trabzonspor
'' Boş zaman yoktur, boşa geçen zaman vardır. ''

Toshiba Satellite A-200 1AE @ Intel Core2Duo T5300 @ 1.73Ghz | 2 GB DDR2 667Mhz RAM | nVidia Geforce GO 7300 | 160 GB HDD
@ Logitech S510 @ Cowon A2 @ Philips 500 GB @ Creative EP630

labtek38

7 Temmuz 2008; 22:17:24 

Flashget ile indirebilmek için linki sayfadan almak gerekli sanırım. linkleri direk flasgete yapıştırdım free olarak indiremedim flashget ile. Flashget ile linkleri sıralayıp indirmenin bir yolu varsa flashget daha iyi. Ben bilmiyorum biliyorsanız anlatır mısınız?

Eh®imeN

Sisteme Gözat

7 Temmuz 2008; 22:25:34 

quote:

Orjinalden alıntı: labtek38

Flashget ile indirebilmek için linki sayfadan almak gerekli sanırım. linkleri direk flasgete yapıştırdım free olarak indiremedim flashget ile. Flashget ile linkleri sıralayıp indirmenin bir yolu varsa flashget daha iyi. Ben bilmiyorum biliyorsanız anlatır mısınız?

Firefox ve Flashgot eklentisi gerekiyor Flashget ile indirmek için.

@Næccm Nickli arkadaş resimli olarak açıklamış.

Bkz : http://forum.donanimhaber.com/m_24565250/tm.htm

Batuist sanırsam Premium'daki gibi ben linkleri dizeyim sıra sıra indirsin istiyorsun.

Bu tür bir program yok RS izin vermiyor buna, böle birşey olursa Premium gibi bir durum söz konusu oluyor zaten.

Ancak yukarıdaki gibi bekleyerek indirebilirsin..

Edit :

CryptLoad programı ile indirmek videolu olarak anlatılmış.

Bkz : http://video.shiftdelete.net/animasyon/Cryptload2_viewlet_swf.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eh®imeN -- 8 Temmuz 2008; 2:29:28 >

Rapid-Share Hakkında Herşey - ADSL Tarife Değişiklikleri -Taşınabilir HDD Tavsiyeleri -
Chuck [Tv Series] - Avatar : The Last Airbender - Trabzonspor
'' Boş zaman yoktur, boşa geçen zaman vardır. ''

Toshiba Satellite A-200 1AE @ Intel Core2Duo T5300 @ 1.73Ghz | 2 GB DDR2 667Mhz RAM | nVidia Geforce GO 7300 | 160 GB HDD
@ Logitech S510 @ Cowon A2 @ Philips 500 GB @ Creative EP630

rubiel

7 Temmuz 2008; 22:55:51 

quote:

Orjinalden alıntı: SimoneKSK

free user icin 62.5 download sınırı kondu.ve bi download bittikten sonra 1 dk beklemen gerekiyo ayrıca dowload linki cıkması icin de ortalama 45 sn kadar bekliyorsun yani anlayacagın download programına gerek yok direk indirsen hız kaybına ugramazsın fazla.otomatik programlar olabilir ama benım bilgim yok o konuda sadece bildiklerimi soyledim

Sagopa Kajmer FAN Club

Düşman kelimesinin anlamını arkadaş
sıfatını taşıyanlardan öğrendim
Sago KAF KEF !!!

ottocu

7 Temmuz 2008; 23:02:35 

jdownloader kullan dosyaları sırayla indiriyor sonra kendi birleştiriyorda rar dosyalarını

Kılıçla herşeyi yaparsın ama üstüne oturamazsın
NAPOLYON
mehmet_alp

7 Temmuz 2008; 23:27:13 

CryproLoad süper program bence ben hep bunu kullandım ve halaa kullanıyorum.. linki paket halinde kopyalıyorum pakete isim veriyorum (bilmeme ne filimi diye) bu paketi paket ismindeki klasöre kaydediyor. Paket yüklemesi bitince rar dosyalarını açıyor ve isteğe bağlı olarak açılma işlemi başarılı oldu ise rar ları silebiliyor. rar lar şifreli ise paketeki yerine rar şifresini önceden yazıyorsun. Bitirme işleminden sonra pc yi kapatabiliyor.. Ayrıca linkleri web sayfasından kopyaladığında linkleri hemen kontrol ediyor linkler ölümü diye.. İnsan daha ne isterki ben söyleyeyim web aracılığı ile uzaktan kumanda edilemiyor arıyorum bazen okulda pc mdeki yüklemeleri kontrol etmek yani linkler ekleyebilmek isterdim.. yada uzaktan paket sıralarını değiştirmek. Ayrıca sadece r a p i d s h a r e için değil n e t l o a d ve m e g a u p l o d a siteleri için de kullanılabiliniyor..

Batuist

8 Temmuz 2008; 0:12:02 

Arkadaşlar öneriler için teşekkür ediyorum.. birde flashget ile linkleri sıralayıp otomatik indiremiyoruz.. yani biri bittiğinde diğerine geçerken rapidin otomatik zaman sayacı engeline takılıyor.. 8Kb lık bir dosya indirip kalıyor öyle... cryptload otomatik olarak zamanı sayıp indirmeye başladı.. bir deneme yapıyım dedim downloadu bir süre sonra durdurup devam etmek istedim ama olmadı en baştan aldı aynı dosyayı.. zaten free dosya indirmede rapidin böyle bir desteği yok..

peki cryptload dan başka ve jdownloader dan başka bu işe yarayacak başka program yok mu?? hepsini burada paylaşırsak en azından toplu halde programların bir listesini oluşturabiliriz.. herkes bildiğini yazarsa herkes için faydalı olur...

evet başka????

AL[e]N

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

8 Temmuz 2008; 0:17:16 

1. Usdownloader

2. JDOWNLOADER

3. RSDOWNLOADER

4. CRYPTLOAD

en cok kullanılan programlar bunlar.. ama unutma free oldugun için diyelim download basladi onu %50 de durdurup kaldıgıyerden DEVAM EDEMEZSIN..

civan76

8 Temmuz 2008; 0:32:01 

quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Orjinalden alıntı: labtek38

Firefox ve Flashgot eklentisi gerekiyor Flashget ile indirmek için.

@Næccm Nickli arkadaş resimli olarak açıklamış.

Bkz : http://forum.donanimhaber.com/m_24565250/tm.htm

neye izin vermiyor arkadaşım insanları yanlış yönlendirme, istediğin herşeyi cryptload yapıyor, linklerden biri ölü olsa bile o paketi direkt iptal ediyor, cryptload'dan iyisi şamda kayısı. 1 yıldır kullanıyorum sorunsuz bir programdır kesilme filan olmaz, arşiv hatası vermez, flashget filan yanında b.k yemiş..
Batuist sanırsam Premium'daki gibi ben linkleri dizeyim sıra sıra indirsin istiyorsun.

Bu tür bir program yok RS izin vermiyor buna, böle birşey olursa Premium gibi bir durum söz konusu oluyor zaten.

Ancak yukarıdaki gibi bekleyerek indirebilirsin..