Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Realtek 71. mi Creative SB Live 5.1 mi daha verimli olur ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Realtek 71. mi Creative SB Live 5.1 mi daha verimli olur ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
shadowtr

Sisteme Gözat

5 Temmuz 2008; 17:18:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Anakartım msi neo2-f 7176

eski makinama creative sb live 128-bit 5.1 kart almıştım. şimdikinde realtek 7.1 onboard var. jazz 5.1 speakerım var ayrıca.
takmadan önce bir görüş alayım dedim, boş yere uğraşmakistemiyorum. sizce creative i sisteme takmalı mıyım ?

ayrıca birde yeni bir kart tavsiyesi istiyorum. x-fi larda sıkıntı var sanırım. yeni bir kart almak istesem fiyat/performans hangisini önerirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowtr -- 6 Temmuz 2008; 11:52:37 >

Only god can judge me !...
Dh 2006 Üyeleri

red a!ert

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Temmuz 2008; 21:08:06 

creative ses kalitesi olarak çok baskın kendim test ettim

bir de creative i takınca yoğun sesli,çevresel ses destekli oyunlarda 3 4 fps ye kadar artışlar elde edersin (=

lütfen yanlış birşey yaptığımı gördüğünüzde yöneticilerden önce bana ulaşın yanlışı düzeltirim çünkü yanlış anlaşılmalardan aldığım cezalardan dolayı sabıkam kabardı ve ceza alırsam sorgusuz sualsiz sınırsız ceza yiyeceğim. 6.5 senelik emeğim de boşa gidecek...teşekkür ederim[\b]
shadowtr

Sisteme Gözat

5 Temmuz 2008; 22:37:14 

quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

creative ses kalitesi olarak çok baskın kendim test ettim

bir de creative i takınca yoğun sesli,çevresel ses destekli oyunlarda 3 4 fps ye kadar artışlar elde edersin (=

teşekkür ederim dostum.

Dh 2006 Üyeleri

Love_For_You

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 8:54:24 

bence onboard o karttan daha iyi ses verir..denemeyi kendin yapabilirsin ses kartınıda taktıysan sadece kabloları cıkarıp takman kalır.

shadowtr

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 11:52:47 

quote:

Orjinalden alıntı: aress3382823

bence onboard o karttan daha iyi ses verir..denemeyi kendin yapabilirsin ses kartınıda taktıysan sadece kabloları cıkarıp takman kalır.

bugün denedim ve sb live dağlar kadar fark attı. şimdiye kadar takmadığıma pişman oldum açıkçası.

zahmet edip cevap yazdığınız için teşekür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowtr -- 6 Temmuz 2008; 14:36:02 >

Dh 2006 Üyeleri

yüksel75

6 Temmuz 2008; 19:15:46 

quote:

Orjinalden alıntı: shadowtr

quote:

Orjinalden alıntı: aress3382823

bugün denedim ve sb live dağlar kadar fark attı. şimdiye kadar takmadığıma pişman oldum açıkçası.

zahmet edip cevap yazdığınız için teşekür ederim.
Arkadaşlar cevaplarınızda yanlış yönlendirmeler hiç hoş değil, tabiki ayrı bir kart daha iyi.

ANADOLU ŞEHİT ANA DOLU- KURTLAR VADİSİ
JakX

6 Temmuz 2008; 22:15:33 

10 yıllık bir sound blster bile her türlü onboard karta rahatlıkla fark atar.

ABOOO

7 Temmuz 2008; 2:42:41 

Onboard işlemciyi yorar, her onboard aynı değildir, kartlar çoğu zaman geçer ama bazı kartlar bazı onboardları geçemez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABOOO -- 7 Temmuz 2008; 2:43:12 >

Gigabyte P35-DS3L // Intel E2180 2.0@3.0 Ghz // Scythe Ninja Plus Rev. B CPU Fan // OCZ Reaper 2*1 GB 800@900 Mhz 5-5-5-15@4-4-4-12 // Gigabyte 8800GT 512 MB Type B @785/1850/950 // WD 320 GB SataII + Samsung 500 GB SataII + 160 GB Samsung PATA133 // FSP BlueStormII 500w PSU // Raidmax Smilodon Kasa // Philips 190P7EG 19" 1300:1 8ms Monitor // Creative Megaworks 5.1 500w Ses Sistemi // Creative X-FI XtremeMusic Ses Kartı // Samsung DVD-RW *2 // Linksys WAG354G 4 Port Wireless Modem // HP Color Laserjet 2600n // HP Scanjet G3010
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Realtek 71. mi Creative SB Live 5.1 mi daha verimli olur ? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: KT Servis Standı
KT Servis Laptop sahipleri için sundukları pratik ve hızlı çözümler hakkında bizleri bilgilendiriyor
Kullanışlı Web Siteleri Yaratma
Websitenizin ya da blogunuzun kullanılabilirliğini arttırın!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar