Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
By_e

5 Temmuz 2008; 16:11:50 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Cyber Snipa oyun severlere özel aksesuarlar üretmesiyle ünlü bir firma. Son dönemde piyasaya sürdüğü ürünler olan Cyber Snipa Stinger Mouse  ve Cyber Snipa Alüminyum Mouse Pad ile inceleme köşemize konuk oluyor. Programlanabilen kullanışlı yapısı ile dikkatleri üzerine çeken mouse bakalım oyun severlerin beklentilerini karşılayabiliyor mu ?

Sayfanın Linki : http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=CSLMST01

DİABLO 3
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

5 Temmuz 2008; 16:31:12 

Çok güzelmiş ama cep yakar bu
Razercode

5 Temmuz 2008; 17:01:45 

Bunun yerine Razer alırsın.

{PeGaSuS}

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Temmuz 2008; 18:15:22 

Mouseun özellikle kablosunun rengi kötü bile değil iğrenç resmen

Pir

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Temmuz 2008; 18:16:42 

Mouse gerçekten çok güzel. Fiyatıda özelliklerine göre çok çok uygun 86 ytl. Aynı özellikli büyük marka ürünleri bunun yanında çok daha pahalı...

β€₤ǾЩ Ð€ΛŦҢ β€₤ǾЩ Ң€ΛV€Ŋ

gorkem9000

5 Temmuz 2008; 19:20:20 

Baya iyi bi mağusmuş

AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~3.0GHz --- 2 GB RAM Kingston DDR 2 800 Mhz --- Sapphire Radeon X1800 GTO --- 320 GB SATA II --- Gigabyte Supports Amd Am2+Phenom /Am2 Athlon 64 Series --- 5+1 Creative İnspire 5200.
ssarigollu

5 Temmuz 2008; 19:45:15 

Mousepad'i bir hafta kullandim, ustu o kadar asindi ki (kutusundan yeni cikmis razer diamondback ile kullandim) bir hafta sonunda ahsap masam cok daha iyi kayiyordu...

MrPerFormance

Sisteme Gözat

5 Temmuz 2008; 22:02:54 

Ya bir anda aklıma oyun videoları geldi.

sinanx

5 Temmuz 2008; 22:04:39 

Reklam güdümlü bir inceleme olmuş daha iyi mouselar var bu fiyata

Ben Dünya'ya insanları güçlü yapmak için gelmedim, onların güçsüzlüklerini kullanmak için geldim.

HEIL NAZI

mehmet328

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 0:29:51 

adamlar razerin taklidi olsun die sanki ondan almışlar özellikleri
üstüne 1-2 ekleme ile ürettirip piyasaya çıkmış

MAY ComputeR Kasa:CM Stacker Anakart:Asus RAMPAGE FORMULA X48 CPU:İNTEL Q6600 go REV. GPU:Power Color 3870 X 2 PSU: AXP 1000 watt SES:creative Audiogy 2 ZS Platinyum Pro -RAM:Corsair 4gb Hoparlör:LOGitech Z-5500 COOler MAster COOL drive 4 FAN kontrol ünitesi 1 western digital RAPTOR 10.000RPm 36 Gb - CANON yazıcı ve tarayıcı 2 KGK 1 i 1000 w 1 i 2500 w LOGİTECH MOMO dreksyon -LG 24 inç FULL HD- 2 mavi buble neon 14 ışıklı fan 2 set kablo NEON USR wirless N modem - 3/1 beygirlik danfoss lu waterbox chiller max - 40 r 22 ARTI 1 D.O.D
g4zm4n14

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 1:52:08 

erdinç iyikuluda gördük merak ediyordum :D

alternateboy

6 Temmuz 2008; 11:57:21 

Ben bu üründen kullanıyorum, eternal bilgisayar yani sanalmarketimden almıştım, razer mouse da vardı ama söylendiği gibi ayni fiyat falan değildi.. Cyber snipayı pazarlıkla 55 dolara alırken razer mouse 2000-2400 dpi olanları 59 € idi. Daha önce razer da kullandım, şu an cyber snipa kullanıyorum, kesinlikle razera 30-40 dolar fazla vermeye değmez. piyasada bu fiyata bu özelliklerde fazla ürün olduğunu sanmıyorum...

Yusuf Erturan

6 Temmuz 2008; 15:42:16 

Yukarıda yorum yapan birçok arkadaş ürünü hiç kullanmadıkları için yorumlarını doğal karşılamakla beraber böylesine fiyat/ perfomans ürününe nasıl hiç denemeden kesin yorum yapıyorlar biraz da şaşırıyorum açıkçası. Evimde 2 adet sistemim var, Bir Tanesi HTPC sistem, bunda Logitech Lazer Mx Air serisini kullanıyorum, daha önce G9 serisini de kullandım. Elbette Logitech, Cyber Snipadan çok da üstün bir fare değil bu modeller de ancak fiyatıda nerdeyse 2-3 katı. Açıkçası biraz daha kaliteli olsun diye bu parayı vermek istiyorsanız birşey diyemem. Herneyse.. Diğer sistemim ise aslında bir Gaming Notebook İş görüşmelerinden önce arada biraz wireless internetten Conan attırmak gerekiyor (kabül ediyorum bir amiga 500 plus zamane çocuğuyum, 38 yaşında koca bir bebeğim napalım yani) Ben tamamen alakasız şekilde Cyber Snipa mouse'u Cevahir Mavi Shopdan aldım birkaç gün önce. Demo ürün olduğu için deneyerek aldım. Bir kere incelemede -anlatılmayan fazlaca- ama üzerinde durulması gereken makro fonksiyon yazılımı kesinlikle logitechden daha iyi. Gidin deneyin kendiniz bakın. Atamalarda örneğin Conanda, Combo saldırılarda çok fazla işe yarıyor. Üstelik ergonomik kompakt yapısı işe yarıyor, benim için en önemli artısı kesinlikle el terletmiyor kolay kolay, vıcık vıcık bir mouse ile oynamak istemem doğrusu. Hatta iş görüşmelerimden bir fırsat bulunca bir incelemede ben koyabilirim. Kısacası eğer Cevahire İstanbulda yolunuz düşerse gidin deneyin, eğer benim gibi Age Of Conan tarzı oyunlara hastaysanız..

Pir

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 16:33:55 

Valla ürünü yarın Nova'dan almayı düşünüyorum, o derece hoşuma gitti mouse.

β€₤ǾЩ Ð€ΛŦҢ β€₤ǾЩ Ң€ΛV€Ŋ

nazımımm

6 Temmuz 2008; 17:26:55 

bence oyun donanımları için daha profesyonel ürünlere bakmak lazım.
özellikle NCS nin getirdiği Ideazon ve Steellere hastayım.

http://www.ncstr.com/asp/brands.asp?brand=Ideazon

ideazon daki mouse 3200dpi ve 5 programlanabilir tuşu var

ayrıca oyun klavyeleri tamamen süperrrr
oyunlara göre değişiyor.

Steeldeki mousepadlar ve kulaklıklar tam karizma

kulaklıkta kabloyu kalın ip sarmal ile korumuşlar ve en büyük özelliği ise
mikrofon kulaklığın içinden çıkıyor ve sonsuz açı ile kıvrılabiliyor.
klasik kulaklıkların ötesinde birşey üretmişler açıkcası ben hayran kaldım
sanırım birde7.1 surround olması lazım.

benim gibi oyunlara düşkün arkadaşlar için özendim bözendim resmen :)))

buda fare padi :))) makroskopik yapıya sahip.

..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazımımm -- 6 Temmuz 2008; 17:28:17 >

scaniaperest

6 Temmuz 2008; 22:20:42 

Nazım, walla oyuna göre klavye ve fare seti alabilecek kişilerin forumda, ya da Türkiye'de olabileceğini sanmıyorum. Malum, maddi durumlar... Kişilerin imzalarındakiler de %70-90 doğru olmadığı için, doğruluk oranını sen düşün...

Başlığa cevap olarak da : Ben kırtasiyeden aceleyle aldığım 4 YTL'lik Everest (!) marka fareyi kullanıyorum. İyi, iş görüyor walla. 2 seneden beri "bana mısın ?" demedi.

AMD'nin şirket politikası artık en hızlısı değil, en uygun işlemcileri üretmek olacak... Ancak işlemci bazında en iyisi olmasa da, kendi chipset birimi ve grafik birimini AMD işlemci ile bir arada kullanmak en iyi oyun sistemi olabilir...
(9850+790FX+SB750+R700(4870X2)
DAİMA AMD (Benim için.)