Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri

By_e -> Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (5 Temmuz 2008; 16:11:50)

Cyber Snipa oyun severlere özel aksesuarlar üretmesiyle ünlü bir firma. Son dönemde piyasaya sürdüğü ürünler olan Cyber Snipa Stinger Mouse  ve Cyber Snipa Alüminyum Mouse Pad ile inceleme köşemize konuk oluyor. Programlanabilen kullanışlı yapısı ile dikkatleri üzerine çeken mouse bakalım oyun severlerin beklentilerini karşılayabiliyor mu ?

Sayfanın Linki : http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=CSLMST01

DİABLO 3 -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (5 Temmuz 2008; 16:31:12)

Çok güzelmiş ama cep yakar bu [sm=icon_smile_disapprove.gif]

Razercode -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (5 Temmuz 2008; 17:01:45)

Bunun yerine Razer alırsın.

{PeGaSuS} -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (5 Temmuz 2008; 18:15:22)

Mouseun özellikle kablosunun rengi kötü bile değil iğrenç resmen[sm=bandit.gif]

Pir -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (5 Temmuz 2008; 18:16:42)

Mouse gerçekten çok güzel. Fiyatıda özelliklerine göre çok çok uygun 86 ytl. Aynı özellikli büyük marka ürünleri bunun yanında çok daha pahalı...

gorkem9000 -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (5 Temmuz 2008; 19:20:20)

Baya iyi bi mağusmuş [8D]

ssarigollu -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (5 Temmuz 2008; 19:45:15)

Mousepad'i bir hafta kullandim, ustu o kadar asindi ki (kutusundan yeni cikmis razer diamondback ile kullandim) bir hafta sonunda ahsap masam cok daha iyi kayiyordu...

MrPerFormance -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (5 Temmuz 2008; 22:02:54)

Ya bir anda aklıma oyun videoları geldi.

sinanx -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (5 Temmuz 2008; 22:04:39)

Reklam güdümlü bir inceleme olmuş daha iyi mouselar var bu fiyata[:'(]

mehmet328 -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (6 Temmuz 2008; 0:29:51)

adamlar razerin taklidi olsun die sanki ondan almışlar özellikleri
üstüne 1-2 ekleme ile ürettirip piyasaya çıkmış

g4zm4n14 -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (6 Temmuz 2008; 1:52:08)

erdinç iyikuluda gördük merak ediyordum :D

alternateboy -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (6 Temmuz 2008; 11:57:21)

Ben bu üründen kullanıyorum, eternal bilgisayar yani sanalmarketimden almıştım, razer mouse da vardı ama söylendiği gibi ayni fiyat falan değildi.. Cyber snipayı pazarlıkla 55 dolara alırken razer mouse 2000-2400 dpi olanları 59 € idi. Daha önce razer da kullandım, şu an cyber snipa kullanıyorum, kesinlikle razera 30-40 dolar fazla vermeye değmez. piyasada bu fiyata bu özelliklerde fazla ürün olduğunu sanmıyorum...

Yusuf Erturan -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (6 Temmuz 2008; 15:42:16)

Yukarıda yorum yapan birçok arkadaş ürünü hiç kullanmadıkları için yorumlarını doğal karşılamakla beraber böylesine fiyat/ perfomans ürününe nasıl hiç denemeden kesin yorum yapıyorlar biraz da şaşırıyorum açıkçası. Evimde 2 adet sistemim var, Bir Tanesi HTPC sistem, bunda Logitech Lazer Mx Air serisini kullanıyorum, daha önce G9 serisini de kullandım. Elbette Logitech, Cyber Snipadan çok da üstün bir fare değil bu modeller de ancak fiyatıda nerdeyse 2-3 katı. Açıkçası biraz daha kaliteli olsun diye bu parayı vermek istiyorsanız birşey diyemem. Herneyse.. Diğer sistemim ise aslında bir Gaming Notebook [8D] İş görüşmelerinden önce arada biraz wireless internetten Conan attırmak gerekiyor[8D] (kabül ediyorum bir amiga 500 plus zamane çocuğuyum, 38 yaşında koca bir bebeğim napalım yani) Ben tamamen alakasız şekilde Cyber Snipa mouse'u Cevahir Mavi Shopdan aldım birkaç gün önce. Demo ürün olduğu için deneyerek aldım. Bir kere incelemede -anlatılmayan fazlaca- ama üzerinde durulması gereken makro fonksiyon yazılımı kesinlikle logitechden daha iyi. Gidin deneyin kendiniz bakın. Atamalarda örneğin Conanda, Combo saldırılarda çok fazla işe yarıyor. Üstelik ergonomik kompakt yapısı işe yarıyor, benim için en önemli artısı kesinlikle el terletmiyor kolay kolay, vıcık vıcık bir mouse ile oynamak istemem doğrusu. Hatta iş görüşmelerimden bir fırsat bulunca bir incelemede ben koyabilirim. Kısacası eğer Cevahire İstanbulda yolunuz düşerse gidin deneyin, eğer benim gibi Age Of Conan tarzı oyunlara hastaysanız..

Pir -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (6 Temmuz 2008; 16:33:55)

Valla ürünü yarın Nova'dan almayı düşünüyorum, o derece hoşuma gitti mouse.

nazımımm -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (6 Temmuz 2008; 17:26:55)

bence oyun donanımları için daha profesyonel ürünlere bakmak lazım.
özellikle NCS nin getirdiği Ideazon ve Steellere hastayım.

http://www.ncstr.com/asp/brands.asp?brand=Ideazon

ideazon daki mouse 3200dpi ve 5 programlanabilir tuşu var

[image]http://www.ncstr.com/content_files/prd_images/reaperedge_04.jpg[/image]

ayrıca oyun klavyeleri tamamen süperrrr
oyunlara göre değişiyor.

[image]http://www.ncstr.com/content_files/prd_images/keyset-cod2b.jpg[/image]

Steeldeki mousepadlar ve kulaklıklar tam karizma

kulaklıkta kabloyu kalın ip sarmal ile korumuşlar ve en büyük özelliği ise
mikrofon kulaklığın içinden çıkıyor ve sonsuz açı ile kıvrılabiliyor.
klasik kulaklıkların ötesinde birşey üretmişler açıkcası ben hayran kaldım
sanırım birde7.1 surround olması lazım.
[image]http://www.steelseries.com/images/42/1799-2176.jpg[/image]
[image]http://www.steelseries.com/images/20/1797-2173.jpg[/image]

benim gibi oyunlara düşkün arkadaşlar için özendim bözendim resmen :)))

buda fare padi :))) makroskopik yapıya sahip.

[image]http://www.ncstr.com/content_files/prd_images/Gamer/spb.jpg[/image]
..

scaniaperest -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (6 Temmuz 2008; 22:20:42)

Nazım, walla oyuna göre klavye ve fare seti alabilecek kişilerin forumda, ya da Türkiye'de olabileceğini sanmıyorum. Malum, maddi durumlar... Kişilerin imzalarındakiler de %70-90 doğru olmadığı için, doğruluk oranını sen düşün...

Başlığa cevap olarak da : Ben kırtasiyeden aceleyle aldığım 4 YTL'lik Everest (!) marka fareyi kullanıyorum. İyi, iş görüyor walla. 2 seneden beri "bana mısın ?" demedi. [sm=biggrinking.gif][sm=biggrinking.gif][sm=ok.gif][sm=ok.gif][sm=ok.gif]

dmxerkan -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (6 Temmuz 2008; 23:43:28)

Ben çok beğendim. Fiyatı g9 un yarısı.

murders -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (7 Temmuz 2008; 0:57:21)

quote:

Orjinalden alıntı: scaniaperest

Nazım, walla oyuna göre klavye ve fare seti alabilecek kişilerin forumda, ya da Türkiye'de olabileceğini sanmıyorum. Malum, maddi durumlar... Kişilerin imzalarındakiler de %70-90 doğru olmadığı için, doğruluk oranını sen düşün...

Başlığa cevap olarak da : Ben kırtasiyeden aceleyle aldığım 4 YTL'lik Everest (!) marka fareyi kullanıyorum. İyi, iş görüyor walla. 2 seneden beri "bana mısın ?" demedi. [sm=biggrinking.gif][sm=biggrinking.gif][sm=ok.gif][sm=ok.gif][sm=ok.gif]

Yorumun hoşuma gitti scaniaperest walla ne gerek var böle seylere bos yere cebinden para gidio al 3-4 yada bilemedin 15 ytl paşalar gibi kullan... Oyunda 3-5 tane fazla combo çekecem die bence gereksiz :D

Pir -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (7 Temmuz 2008; 8:27:05)

quote:

Orjinalden alıntı: murders

quote:

Orjinalden alıntı: scaniaperest

Yorumun hoşuma gitti scaniaperest walla ne gerek var böle seylere bos yere cebinden para gidio al 3-4 yada bilemedin 15 ytl paşalar gibi kullan... Oyunda 3-5 tane fazla combo çekecem die bence gereksiz :D

Farkındaysanız oyuncu mouse'u diyo... Normal kullanıcılara hitap etmiyor zaten.

mehmet328 -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (7 Temmuz 2008; 20:20:58)

extreme işi bunlar meraklısı çook

handsome222 -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (8 Temmuz 2008; 0:08:42)

mause a4tech in x7 siyle aynı özelliklere sahip sadece artı olarak ağırlık eklenmesi var fakat çoook pahalı ve bi o kadarda kullanışsız.Daha yeni a4 tech in alev desenli x7 sini aldım hemde 34 ytl ye şuanda çook memnunum herkese tavsiye ederim.(2 seneden beri a4tech in x7 modellerini kullanmaktayım.)

aydinorkun -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (8 Temmuz 2008; 9:29:26)

quote:

Orjinalden alıntı: handsome222

mause a4tech in x7 siyle aynı özelliklere sahip sadece artı olarak ağırlık eklenmesi var fakat çoook pahalı ve bi o kadarda kullanışsız.Daha yeni a4 tech in alev desenli x7 sini aldım hemde 34 ytl ye şuanda çook memnunum herkese tavsiye ederim.(2 seneden beri a4tech in x7 modellerini kullanmaktayım.)

hocam bence segmentleri karıştırıyosun yani şöyle benzetme yapabiliriz abi şahin de gidiyo bmw de ne gerek var o kadar para vermeye. (kusura bakmayın biraz banel bir örnek oldu ama herkes bu uslubu kullandığından bende böyle bir örnek verdim.) Evet eğer sadece stnadart bir kullanıcı iseniz zaten hiçbir farkı yok ama oyun oynuyorsanız veya bunun benzeri daha mouse hassasiyeti gerektiren programlar kullanıyorsanız ozaman gerçekten bu parayı ödersiniz.

GreenKnight -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (8 Temmuz 2008; 9:43:48)

quote:

Cyber Snipayı bilmiyorum hiç kullanmadan yorum yapmak doğru değil.. Ne iyi diyebilirim ne de kötü.. Ama ilk çıktığında aldığım A4 Tech X7 serisinin daha 10. gününde scroolu bozuldu, üstelik scrool o kadar kötü dizayn edilmişti ki, Explorerda gezerken elim biraz büyük olduğu için her scroolu kullanışımda dpi ayarları değişiyordu, 3. ay sonunda ise tamamen kullanım dışı kaldı ve "ucuz etin yahnisi olmaz" hesabı kendime Logitech MX serisindn bir mouse almıştım ve hâlâ tıkır tıkır çalışıyor. Ancak hiç kullanmadığınız ürünleri karşılaştırmalı test yapmadan da böylesine yorumlayabilmek enteresan doğrusu[sm=s15.gif]
edit: imlâ

Pir -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (8 Temmuz 2008; 9:44:29)

quote:

A4-Tech'de de mod değiştirme tuşu var demi? A4-Tech'de de dahili bellek var demi?

siroocystis1 -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (8 Temmuz 2008; 18:15:57)

Pir sordukların o kadar gereksiz sorular ki bsy demiyorum.Tmm sen git hep pahalısnı al hatta a4 tech ucuz marka ya ısmını degıstırıp surseler pıyasaya hemen gıder alırsın 500 ytl ye

Hayatında kac kere o ozellıklere sahıp mouse kullandın..8 senedir bilgisayar dukkanım var bu işle ugrasıyorum ama boyle seylere para dokmekde gereksiz.Ha para kazanırsın oyunlardna o ayrı ama durduk yerede para bayılmanın anlamı ne bir evkullancısı için ne gerek war bellege

Pir -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (8 Temmuz 2008; 19:13:25)

quote:

Orjinalden alıntı: siroocystis1

Pir sordukların o kadar gereksiz sorular ki bsy demiyorum.Tmm sen git hep pahalısnı al hatta a4 tech ucuz marka ya ısmını degıstırıp surseler pıyasaya hemen gıder alırsın 500 ytl ye

Hayatında kac kere o ozellıklere sahıp mouse kullandın..8 senedir bilgisayar dukkanım var bu işle ugrasıyorum ama boyle seylere para dokmekde gereksiz.Ha para kazanırsın oyunlardna o ayrı ama durduk yerede para bayılmanın anlamı ne bir evkullancısı için ne gerek war bellege

Yukarda da yazdığım halen geçerli, ev-ofis kullanıcıları için değil ki bu mouse niye üstünüze alınıyorsunuz?

SoldieR_TR -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (8 Temmuz 2008; 22:07:02)

Arkadaşlar Mouse Pad kullanıyorum ve gerçekten süper bir ürün diye bilirim.Taşıma çantası ile gelmesi güzel bir durum lan partylerine giderken yanınızda rahatlıkla taşıya biliyorsunuz.
İlk aldığım zaman çok düşündüm aslında hatamı yaptım diye ama sonunda doğru bir karar vermiş olduğumu görünce sevindim. [sm=evillol.gif]

OkaN ! -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (9 Temmuz 2008; 18:28:18)

Erdinç iykul sizi görmek güzeldi aynı Mesut çevik tıp demiş burnundan düşmüş[sm=icon_smile_shy.gif]

Bir mause bu kadar para veriliyosa Türkiyede harcanıyosunuz ben 5 ytl mause ile cod4 oynıyorum hemde sniper kullanıyorum ama çok rahatım alıştım siz gelin alın bu mause bende kendi mause oynyım 5\3 yenerim sizi ben bir mause bu kadar para vermem gereksiz.[sm=icon_smile_sleepy.gif]

SoldieR_TR -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (9 Temmuz 2008; 19:13:36)

quote:

Orjinalden alıntı: okanaltintas

Erdinç iykul sizi görmek güzeldi aynı Mesut çevik tıp demiş burnundan düşmüş[sm=icon_smile_shy.gif]

Bir mause bu kadar para veriliyosa Türkiyede harcanıyosunuz ben 5 ytl mause ile cod4 oynıyorum hemde sniper kullanıyorum ama çok rahatım alıştım siz gelin alın bu mause bende kendi mause oynyım 5\3 yenerim sizi ben bir mause bu kadar para vermem gereksiz.[sm=icon_smile_sleepy.gif]

Büyük konuşmamak lazım belli olmaz ileride birgün verirsin belki.

dmxerkan -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (11 Temmuz 2008; 0:53:52)

Bencede büyük konuşmamak lazım. Kendimden biliyorum:) Bir mouse a bu kadar para verilirmi diyordum, daha sonra mx revolution aldım:) Tamam fiyatı çok uçuk ama bilgisayar kullanırken keyif veriyor. Denemeden bilinmez.

grrdn -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (11 Temmuz 2008; 1:35:32)

Güzel inceleme olmuş teşekkürler.Mouse padi beğendim çantası iyi düşünülmüş[:'(]

simoney -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (11 Temmuz 2008; 2:16:25)

Bu sabah Gıttım Mause aldım G5 logitech tek gecerım dıyordum g5 hakkında soncta g15 klavye den memnundum at gozluklerını takıp 108 ytl bayıldım eve geldım sankı mause bana mause gorevlerının dıısnda bısı verıcek sandım ama yanılmısım bence bu vıdıodakı mause 'u almadııgıma cok pısmanım sımdı nrde baksan bu yanındakı mause pad 40 50 ytl . bıde mause pad almam gerekıcek oldumu g5 sana 160 ytl ye

2. cısı 3200 dpi mıs flnmıs fılanmıs arkadaslar bırakın palavrayı ben hıc gormedım 3200 de cod 4 oynayanı yada cs atanı ben aldım G5 900 dpi da sensıvıty 2 de oynuyorum 1000 'e cıkarmıyorum cok ucuo mause sniper kullancaıgm zaman oyunlarda 400 'e ındırıyorum yanı dpi 'a aldanmayın .

simoney -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (11 Temmuz 2008; 21:17:49)

bu mause g5 den kucukmu ?

STRIPES -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (13 Temmuz 2008; 13:22:47)

arkadaşlar bende bu mausedan aldım fakat cod4 için makro tuşu ayarlıyamadım...yani mesela bombayı mouse ile atmak istiyorum ama oyunda bomba komutu için mouse dan bi tuşa bastığımda olmuyor...nasıl olduğunu söyleyebilecek biri varmı nasıl olduğunu...

Pir -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (13 Temmuz 2008; 13:46:34)

quote:

Orjinalden alıntı: STRIPES

arkadaşlar bende bu mausedan aldım fakat cod4 için makro tuşu ayarlıyamadım...yani mesela bombayı mouse ile atmak istiyorum ama oyunda bomba komutu için mouse dan bi tuşa bastığımda olmuyor...nasıl olduğunu söyleyebilecek biri varmı nasıl olduğunu...

Bazı oyunlarda mouse'un yan tuşlarını kullanamıyosun...

cinibiz -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (13 Temmuz 2008; 20:02:43)

beyler burdan gördüm gittim aldım mose aldığımada bin pişman oldum mouse düğme yapılandırmasını bile yapamıyorum soldaki butonları cod 4 kullanamıyorum bu nasıl mouse anlamadım almayın kardeşler tavsiye etmem logitech g9 mose var tekrar onu kullanacam

::problemchild:: -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (13 Temmuz 2008; 21:05:02)

güzel [:'(]

STRIPES -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (13 Temmuz 2008; 22:23:32)

quote:

Orjinalden alıntı: cinibiz

beyler burdan gördüm gittim aldım mose aldığımada bin pişman oldum mouse düğme yapılandırmasını bile yapamıyorum soldaki butonları cod 4 kullanamıyorum bu nasıl mouse anlamadım almayın kardeşler tavsiye etmem logitech g9 mose var tekrar onu kullanacam

bende yapamıyorum işte...o 4 ile 5 olan soldaki butonları cod4 de bomba için kullanacaktım ama olmuyor...

[DMC] -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (11 Ağustos 2008; 20:12:53)

biraz kucuk gibi :S

ProtezBacak -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (11 Ağustos 2008; 20:15:28)

Oyun sandım.[;)]

warofthe -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (11 Ağustos 2008; 20:52:55)

bu çok güzel bir mause fiyatıda gerçekten uygun ben bunu alrım
teşekkürler

Charon_Death -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (15 Ağustos 2008; 9:41:48)

quote:

Orjinalden alıntı: cinibiz

Gerçekten bu mouse'u aldınız mı ben hiç sanmıyorum [sm=s15.gif] Makrolara eklenti yapamamanızın sebebi oyunun bu makro atamasına izin vermemesi mousela ne alakası var??? kötülemiş olmak için kötülemeyin lütfen[>:]

FreaKs -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (15 Ağustos 2008; 9:54:08)

ben kendi lazerli faremle devam edeyim [8D]

koug -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (12 Eylül 2008; 13:41:23)

Aynı aletin logitech ve microsoft versiyonu var bin basar zaten kablo rengi bile iğrenç ötesi.Logitech den şaşmayın.

gizmo_x -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (12 Eylül 2008; 14:05:53)

guzel fare ama cok para yaw xd.

Hazan -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (12 Eylül 2008; 15:20:16)

Aşağıdan kartondaki yazılarımı okuyosun gözün hep aşağıda. [8D] Birde çok bağırıyorsunuz kamera karşısında biraz daha sakin konuşmalısınız.

Neyse...

Video güzel olmuş elinize sağlık, yalnız maus çok pahalı [&o]

Charon_Death -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (15 Eylül 2008; 9:47:50)

quote:

Orjinalden alıntı: koug

Aynı aletin logitech ve microsoft versiyonu var bin basar zaten kablo rengi bile iğrenç ötesi.Logitech den şaşmayın.

Tabi tabii.. Zaten Logitech ile Cyber Snipa aynı fiyattı. Aynı özelliklerdeki bir Logitech için 150-180 ytl arası para öderken 70-80 liraya Aynı Özellikleri barındıran cyber snipa alıyorsunuz.. ha paranız çoktur, logitech dışında herşey sizin için 5 para etmezdir o başka.. Marka karalamak için yazmış olmak için yazmayın..

Teacher -> Cevap: Cyber Snipa Stinger Fare video incelemesi (16 Eylül 2008; 12:34:23)

Bu mousun testlerini birçok sitede araştırdım. Adamlar sitelerde o kadar övmüşlerki Bende bi tane sipariş verdim. g5 alacaktım vazcaydım..

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.890625