Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
´´ Askerlik Anılarımız

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Kısa, uzun dönem ve Yedek Subay adayları >> ´´ Askerlik Anılarımız Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Ömer

5 Temmuz 2008; 0:41:04 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Dedeler, torunlar, poşetler :)

Askerlik anılarınızı burada bizimle paylaşabilirsiniz.

Her kalp bir büyük dünya
Ve bir kalp kırıldığında
Hayata dair ne varsa üzerinde
O dünyanın, başlar yok olmaya...
Kül'dür herkesin payına kalan...
عمروه
Kurumuş deniz kabuklarını alıp canlansınlar diye denize atıyorsun, yaptığın bu sadece...
asker88-1

5 Temmuz 2008; 20:34:27 

geçen içtima bağlıyodum bi ferdi teğmen die bi lavuk var geldi ndn bu erler sırada deil die 4 tane çavuşu (kh hiz. çvş , bt 1 çvş , bt 2 çvş , bt 3 çvş ) 5 tur süründük yemekhanenin önünde 10 dakkaya yakın istikamet yedik en az 70 80 tane felan da eğil kalk yaptırdı :) daha dinlemek istermisin :D

TüRKe Zu SEiN iST UnSeR GeSeTz

ADESTİM ÇVŞ OLUNMAZ ADESTİM ÇVŞ DOĞULUR... :)
MMXex

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

6 Temmuz 2008; 0:13:18 

quote:

Orjinalden alıntı: asker88-1

geçen içtima bağlıyodum bi ferdi teğmen die bi lavuk var geldi ndn bu erler sırada deil die 4 tane çavuşu (kh hiz. çvş , bt 1 çvş , bt 2 çvş , bt 3 çvş ) 5 tur süründük yemekhanenin önünde 10 dakkaya yakın istikamet yedik en az 70 80 tane felan da eğil kalk yaptırdı :) daha dinlemek istermisin :D

Fena olmuş

»Gözyaşlarım deniz benim yüzsende bilmezsin, kirpiğinde mahkum gönül baksanda görmezsin!
»Intel Quad Core Q6700 - Asus P5Q Deluxe - 2x2gb Team Xtreem Dark 1066Mhz - POV 9800GTX - Wd 2x36gb Raptor Raid0 - Enermax Infiniti 720W - Samsung 226CW
antepliyik

8 Temmuz 2008; 19:10:10 

gece görevdeyim tugayın nöbetcı amiri aradı gece 01:30 da bende nızamıyede nöbetcılerle muhabbet edıyodum uzman cavusda var yanımızda. uzm çvş telefonun calıyo dedı kosa kosa yetısmeye calıstım actım tekmılımı verdım. nerdesın sen ne zamandır calıyo bu telefon dedı kapının onundeydım komutanım ancak yetısebıldım dedım neyse olmasın bıda bu ıkı oldu dedi emredersin dedım bı vukaat varmı bu saate kadar dedı yok komutanıum dedım o da tamma dedi kapattık hemen bidaha caldı telefon tekmılle actım neyse evladım senın yasın kaç dedı 25 komutanım bıde kısa donemsın sen değilmi dedi ewet komutanım. bak sana bı abı tavsıyesı buyukler kapatmadan küçükler telefonu kapatmaz doğrumu dedi. bende doğrudur komutanım dedım eywaaahhh senmısın bunu dıyen, ben doğru duruyorum asıl sen doğru dur karsımda dedi abooo neye ugradıgımı sasırdım.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
gokdeniz26

12 Temmuz 2008; 11:55:01 

quote:

Orjinalden alıntı: antepliyik

gece görevdeyim tugayın nöbetcı amiri aradı gece 01:30 da bende nızamıyede nöbetcılerle muhabbet edıyodum uzman cavusda var yanımızda. uzm çvş telefonun calıyo dedı kosa kosa yetısmeye calıstım actım tekmılımı verdım. nerdesın sen ne zamandır calıyo bu telefon dedı kapının onundeydım komutanım ancak yetısebıldım dedım neyse olmasın bıda bu ıkı oldu dedi emredersin dedım bı vukaat varmı bu saate kadar dedı yok komutanıum dedım o da tamma dedi kapattık hemen bidaha caldı telefon tekmılle actım neyse evladım senın yasın kaç dedı 25 komutanım bıde kısa donemsın sen değilmi dedi ewet komutanım. bak sana bı abı tavsıyesı buyukler kapatmadan küçükler telefonu kapatmaz doğrumu dedi. bende doğrudur komutanım dedım eywaaahhh senmısın bunu dıyen, ben doğru duruyorum asıl sen doğru dur karsımda dedi abooo neye ugradıgımı sasırdım.

Bu nasıl bir psikopatlıktır

1'İNCİ PİYADE EĞİTİM TUGAY KOMUTANLIĞI - MANİSA!!!
Lo@ding

Sisteme Gözat

13 Temmuz 2008; 13:49:44 

bizim karakolda birisi vardı.. tam bi ö*üz her bişeyden anlıyo ama anlamamazlıktan gelip aklınca kaytarmaya çalışlıyo... bunu komutan gece santraline koydu. bir gün gece saat birbuçuk gibi yatakhaneye geliyor ve diğer gündüz santralcisine "emraah (gündüz santralcisi) yaa 156 yı arıyorum bizim gazino çıkıyo yaa" der bizim salak oğlan hat almadan 156 yı aramaya çalışır. bizim karakolda da 15 numarası gazinonun dahili numarası olduğu için gazinonun telefonu çalar. tabii hat almadan arayınca direkt gazino çalıyor 6 da boşa basıyor... ne günlerdi beee

AntiFacebook Topluluğu
Ben sende hiçbirşeydim... Sen bende herşeyken...
ege222

16 Temmuz 2008; 14:51:01 

Bir gün pencere kenarında dalmış gitmişim. Urfalı bir uzun dönem arkadaş vardı. Geldi bir sigara istedi. Ben de o dalgınlıkla (sanırım vermemek için, muhtemelen ogün bir paket sigara dağıtmışımdır ) dedimki. Oğlum abdurahman git bak bakayım ben aşağıda telefonla konuşuyor muyum.. Herif gitti 2 dakka sonra geldi hocam siz orda telefonla konuşmuyorsunuz başka biri var dedi.. Güler misin ağlar mısın.

akrep46

16 Temmuz 2008; 22:58:03 

quote:

Orjinalden alıntı: ege222

Bir gün pencere kenarında dalmış gitmişim. Urfalı bir uzun dönem arkadaş vardı. Geldi bir sigara istedi. Ben de o dalgınlıkla (sanırım vermemek için, muhtemelen ogün bir paket sigara dağıtmışımdır ) dedimki. Oğlum abdurahman git bak bakayım ben aşağıda telefonla konuşuyor muyum.. Herif gitti 2 dakka sonra geldi hocam siz orda telefonla konuşmuyorsunuz başka biri var dedi.. Güler misin ağlar mısın.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
SaLT Empoze

19 Temmuz 2008; 11:31:29 

Malum banyo günleri bölük bölük ayrılıyor,bizim bölüğün banyo günü P.tesi ve Cuma günleri. Ben P.tesi gittim banyoya.1Bölüğün banyo saatleri 19:00 - 19:30 arası benim de bulundugum 2.Bölüğün ise 19:30 - 20:00 aras, yani onlardan yarım saat sonra,kesinlikle birbirimizin banyolarına girmiyoruz,yoksa yığılma oluyor bölük askerleri dışarıda kalıyor.Benim de acelem oldugu icin bizim banyo saatine 15 dk kala girdim banyoya yani 1.bölük banyo zamanında,lavugun biri gitmiş şikayet etmiş nöbetci subaya,nöbetim var ama giremiyorum,baska bölük askerleri banyoya giriyor demiş.Ben tam asılırken banyoda,nöbetci subay başını uzatttı asker kaçıncı bölük dedi,alet elimde döndüm ama bu arada çekmeye devam ediyorum,komutanım 2.bölük dedim(yüzümde zevkin rahatlaması ve mimikleri ),subay hem kızardı hem cık ulan dışarı dedi,tam o sırada kamyonu devirdim,bir daha o subayı banyo civarında görmedim Hayatımın en rezil anıydı

Avrupanın yeni prensi ...
Shady`

20 Temmuz 2008; 16:10:29 

quote:

Orjinalden alıntı: SaLT Empoze

Malum banyo günleri bölük bölük ayrılıyor,bizim bölüğün banyo günü P.tesi ve Cuma günleri. Ben P.tesi gittim banyoya.1Bölüğün banyo saatleri 19:00 - 19:30 arası benim de bulundugum 2.Bölüğün ise 19:30 - 20:00 aras, yani onlardan yarım saat sonra,kesinlikle birbirimizin banyolarına girmiyoruz,yoksa yığılma oluyor bölük askerleri dışarıda kalıyor.Benim de acelem oldugu icin bizim banyo saatine 15 dk kala girdim banyoya yani 1.bölük banyo zamanında,lavugun biri gitmiş şikayet etmiş nöbetci subaya,nöbetim var ama giremiyorum,baska bölük askerleri banyoya giriyor demiş.Ben tam asılırken banyoda,nöbetci subay başını uzatttı asker kaçıncı bölük dedi,alet elimde döndüm ama bu arada çekmeye devam ediyorum,komutanım 2.bölük dedim(yüzümde zevkin rahatlaması ve mimikleri ),subay hem kızardı hem cık ulan dışarı dedi,tam o sırada kamyonu devirdim,bir daha o subayı banyo civarında görmedim Hayatımın en rezil anıydı

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
dünyanın ninnisi olmuş sirenler, ya RAB bizi özler
Şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin, solar hayat resmin
umut nerdesin,yine bittin nerelere gittin ben seni göremeden?
Bir yalan, hangi amaç için söylenmiş olursa olsun, her zaman, en kötü gerçekten daha kötüdür.Devrimden başka bir hayat yoktur.Che Guevara.
ARKAMDAN KONUŞAN Ö....N YESİN.SİZE ŞİMDİDEN AFİYET OLSUN.
kavasoglu

21 Temmuz 2008; 16:18:21 

quote:

Orjinalden alıntı: Shady`

quote:

Orjinalden alıntı: SaLT Empoze

Ohaaa yaaa tam bomba olmuş bu :))) komutanın halini düşünemiyorummm

lynrdskynrd

24 Temmuz 2008; 13:59:45 

karakolda mütemadiyen şarap içiyoduk akşamları şişeleride santraldaki elemana attırıyoduk gece olunca, çok akıllı arkadasımız üşenmiş şişeleri en üst kattaki depoya zulalamış. 2 ay boyunca şişeler öle orda durmuş taki komutan karakolda gezintiye çıkıncaya kadar. neyse bir süre sonra beni ve 2 askeri odasına çağırdı,
KOMUTAN: OLUM BAKIN BEN YOKKEN BURDA NE BOKLAR YEDİĞİNİZİ BİLİYORUM
BEN: KOMUTANIM HAYIRDIR NE OLDU BİR SORUN MU VAR
KOMUTAN: BEN YUKARIDAKİ ŞİŞELERİ G... S.... ZAMAN ASIL SORUN O ZAMAN BAŞLAYACAK; Sİ...... GİDİN LAAAAAAAN!!
BEN VE DİĞER ASKERLER: (AYNI ANDA) EMREDERSİNİZ KOMUTANIM..

olaydan sonra komutan ne zabıt nede herhangi bir uygulama yaptı, benım hayatım bounca tanıdıgım en delikanlı adamdı hakkaten, Allah ondan razı olsu.
sonra ne mi oldu komutan böle tepki vermeyınce bizde alkol almaya devam ettik ama, santral deki çocuk o olaydan sonra 20 gün banyo yapmadı yani biz banyoya sokmadık :) en son dayanamadık soktuk tabi.. :)))
o odadaki anı hayatım boyunca aklımdan çıkaramamışımdır...

DIABLO 3
tek_59

25 Temmuz 2008; 18:33:43