Şimdi Ara

/-90 Lvl Glavie Rehberi-/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
26.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamını kendim hazırladım alıntı yapanlar olursa kimin hazırladığınıda belirtirlerse sevinirim.

1HiTuDowN'un Glavie Rehberi

İçindekiler

• Başlangıç
    • Tavsiye ettiğim yapılandırma
    • Açılması gereken skiller
    • Ne giymeli?

Başlangıç

Oyuna başladığımdan beri en çok gördüğüm silah glavie idi.Bende charımı glavier a döndürdüm.
    Glavie oynaması zevklidir, hasarları fena değildir.Full str gidin.
    Fakat strnize güvenip 5-10 kişi arasına dalmayın :)
    Buradan açıcağınız skillerin kaç sp istediğine bakın (1-90)
    Farm içinde ong farmı öneririm.
    İşte ong farm :)

Tavsiye Ettiğim Yapılandırma

90 Heuksal
    90 Fire
    90 Lightning
    30 Cold

Neden cold?
    Nedeni Frost Wall Series adlı skill.
    Bildiğiniz gibi rogue charlar gerçekten çok yüksek hasarlar verir, fakat bu skill ile isterse 1000000000000 vursun
    genede hasar almazsınız.Bu skill varken harket edemezsiniz, skill yapabilirsiniz.Bu sadece ilk skilli engellemek için
    genelde ilk skill olarak en fazla hasar verenini kullanırlar,herhalde rogue ise prick kullanır,
    sizde onu engelledikten sonra acele davranıp kesebilirsiniz.

Açılması Gereken Skiller

Açık mavi:Açılıcak fakat max yapılmayacak.
    Koyu mavi:İsterseniz açın gerekli olmayın skiller.
    Kırmızı:Açık, Max.

/-90 Lvl Glavie Rehberi-/

1.Hızlı bir skilldir ve birden fazla düşmana
    hasar verebilir fakat az vurur, isteyenler açsın.
    2.Kısa bir süreliğine mag defansınızı artırır.Öbürü ise kısa bir süreliğine magical blockunuzu artırır.
    3.Hızlı ve birden fazla düşmana vurabilir son skill i dull verir açılmalıdır.
    4.Heuksal'ın en iyi skillerindendir.Stun verebilir
    ve güzel hasarlar verir.
    5.Etkili ve birden fazla kişiye vurabilen bir
    skilldir.Ayrıca knock back (geriye itme) yapabilir.
    (2. si ve ondan sonrakiler)
    6.Comblar pvp de pek işe yaramaz, isteyenler göz
    zevkl için açabilirler.
    7.Glavie in tek uzağa vuran skillidir.Aynı zamanda
    hedefle sizin aranızda biri varsa onada hasar verebilir.
    Veya biri sizin arkanızda duruyorsa.
    8.Pasif skillimiz hp kazandırır.

9.İmbue (el yakma) skillimiz, fire seçtik çünkü en fazla
    hasar veren imbue fire dır.
    10.Sizi zehirlenmelere karşı korur, bu skilli sadece elinizde
    kalkan varken yapabilirsiniz, elinize kalkan alın skille basın
    sonra glavie geri alın.
    11.Bizim phy attackımızı artırır.
    12.Mag attacklara karşı daha iyi korunursunuz.
    13.Sadece ilk i yeterlidir.İlk hamle isterse 100000000
    vursun hp kaybetmessiniz, buda colddaki gibi wizzardlara
    karşı kullanılabilir.
    14.Bu skill str charlar için çok gereksizdir, tamamen mag vurur.
    15.Görünmez olmuş charları görmeye yarar.
    16.Phy attackınızı artırır.Pasif skillimiz.

17.Coldun imbue (el yakma) skillidir.Biz zaten fire ınkini kullanıyoruz, isteyenler öylesine açsın.
    18.Phy defansımızı artıyor, cold 30 lvl olduğu için çok fark ettirmesede biraz ettiriyor, açmakta zarar yok.
    19.Karşıdakini yavaşlatmaya yarar, takılara basılan bluelar ile rahatça engellenebilir o yüzden gereksizdir.
    20.Bu skill cold seçmemizin nedeni verdiği phy hasar ne kadar olursa olsun onu engeller.Lvl atlatmak gerekmeyecektir.
    21.Karşıdakini yavaşlatabilir veya dondurabilir takılara basılan bluelar ile engellenebilir gereksizdir.
    22.Tamamen magic hasar verir str bi char için çok gereksizdir.
    23.Alınan hasarın bir kısmını mp mizden götürür, karşıdaki çok yüksek hasarlar vermiyorsa kullanılabilir.
    24.Coldun pasif skilli, phy defans artırır, coldumuz 30 lvl olduğundan sadece 3 lvl olur çok fark ettirmez ama
    genede açılmasında zarar yoktur.
    25.Ligthning in imbuesidir.Biz fire tercih ettik açmak gereksiz olur, ama çok sp var diyorsanız açın :).
    26.Mag atackımızı artırır, ne iş bu adam mag diyor biz phy vururuz anlamadım gitti?, imbue mag hasar verir, daha fazla hasar vermek için
    açılmalıdır.
    27.Hızlı koşma ve ışınlanma skillerimiz, ilk 3 ü max zaten ilk ışınlanma max olunca 21m ileriye gidiyor
    2. ışınlanma çok fark ettirmiyor, 2. si çok gerekli değil.
    28.Sadece ilkini açın maxlamayın ileriye hızlı vuran bir skilldir mag vurduğu için çok hasar veremez fakat
    glavie fırlatma skillinin süresinin dolmasını beklemek yerine canavarları yanımıza bu skill ile çekebiliriz.
    29.Parry ratiomuzu artırır daha az hasar alırız.
    30.Tamamen mag vurur gereksiz.
    31.Ligthning in pasif skilli parry ratiomuzu artırır.

Giyilicek Kıyafet
    Coldumuz düşük olduğu için prot giyeibiliriz, başka str charlara karşı avantaj kazanmak için veya int charlar
    için garment giyebiliriz, tamamen sizin seçiminiz.Fakat armoru pek tavsiye etmem.

Not:Spear seçmenizi önermem siz glaviersınız, spearın phy attackı glavieden daha düşüktür.İmkanınız oldukça glavie seçin.ikisi aynı şey değildir:)Aralarında büyük fark vardır

Hatalarım olabilir varsa söyleyin, düzeltme fırsatım olsun.
    Sorularınız varsa sorun yardımcı olayım.
    iyi kötü yorumlara açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 21 Şubat 2009; 21:46:43 >

• Eline saglık guzel olmuş
    Bu rehber Olayı çok tuttu bu aralar
  • quote:

Orjinalden alıntı: __NoSFeR@Tu__

Eline saglık guzel olmuş
    Bu rehber Olayı çok tuttu bu aralar

önemli değil
    90 lvl geldi ya ondandır, beğenilirse rehbere çeviricem bunuda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 16 Mayıs 2009; 11:27:34 >
  • quote:

23.Alınan hasarın bir kısmını mp mizden götürür, eğer pvpde bu skilli kullanırsak az mp mizden dolayı skill yapamayız.
    Yani açmanız size yarar sağlamaz.

%20 lik miktar bir sorun çıkarmaz aksine yarar sağlar.Bir nuker gibi maxlamak zarardır. %20 ideal ama %30 un üstüne çıkmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypocrites -- 3 Temmuz 2008; 18:19:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

quote:

hasar verebilir fakat az vurur, pvp için çok
    gerekli değil.

Pvp için gereklidir çünkü son skill dull yapar. Dull da düşmanı yavaşlatır ve universal pill ile geçmez.

quote:

23.Alınan hasarın bir kısmını mp mizden götürür, eğer pvpde bu skilli kullanırsak az mp mizden dolayı skill yapamayız.

%20 lik miktar bir sorun çıkarmaz aksine yarar sağlar.Bir nuker gibi maxlamak zarardır. %20 ideal ama %30 un üstüne çıkmamalı.

Karşındaki int ise %20 snowla skill vurman imkansız gibi bişey , Tabi str ise dedigin gayet dogru

• zaten çinli charlar için alternatif build silah yapılandırması light fire 90 cold 30 dur
    güzel rehber olmuş yanlız
    lionshot la rakip çekicegime light nukesi kullanıp 3 kişiye etki eden bir rakip çekme kullanırım daha mantıklı bence
    fire daki detect serisi pk2 editlenmiş halini kullanan birisi varsa gereksiz kalabilir bence verilen sp ye yazık olur ayrıca imbue glavier e sadece fire gider ^^ ahım şahım sp kasan zevk için diğerlerini de açar
    @street
    glavier zaten çok yüksek atak elde edemiyor birde cold imbue mi kullansın ha isteyen 68 cold 52 light da yapabilir hızlı koşma için. ama light lazım bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeteLin0 -- 3 Temmuz 2008; 0:32:44 >
  • Güzel

Cold imbue ki glavier lerde acayip sağlam oluyor?

Şöyle olmazmıydı 30 light 90 fire 90 cold 90 heuksal?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: STReeT_ART

Güzel

Cold'u 30 da bırakarak Baya bi Phy def kaybedersin ama Pro giyerek Bi nebze olsun kurtarırsın o açıgı ,
    Ama Light ın açıgını Tam anlamıyla kapayamazsın itemlerle
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeteLin0

zaten çinli charlar için alternatif build silah yapılandırması light fire 90 cold 30 dur
    güzel rehber olmuş yanlız
    lionshot la rakip çekicegime light nukesi kullanıp 3 kişiye etki eden bir rakip çekme kullanırım daha mantıklı bence
    fire daki detect serisi pk2 editlenmiş halini kullanan birisi varsa gereksiz kalabilir bence verilen sp ye yazık olur ayrıca imbue glavier e sadece fire gider ^^ ahım şahım sp kasan zevk için diğerlerini de açar
    @street
    glavier zaten çok yüksek atak elde edemiyor birde cold imbue mi kullansın ha isteyen 68 cold 52 light da yapabilir hızlı koşma için. ama light lazım bence

hilesiz biri için yaptım rehberi:) ligth nukede güzel olabilir fakat ya 3 kişi çekmek istemiyorsa?:P
    senin dediğinde mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 16 Mayıs 2009; 11:27:09 >

• herkes takmıs proya lıghtning 90 yap pro giy dıyosun nukerlere ne kadar dayanbılceksın wızardlar senınle dalga gecer :)
    quote:

quote:

Güzel

Cold'u 30 da bırakarak Baya bi Phy def kaybedersin ama Pro giyerek Bi nebze olsun kurtarırsın o açıgı ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plyr -- 3 Temmuz 2008; 15:18:52 >

• Ben light yerine forceyi öneririm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

Ben light yerine forceyi öneririm...

force glavier denemediğimden , denmediğim bi buildide tavsiye edemeyeceğimden eklemedim.
  • bencede force cok daha manıklı light a gore cunku rakibin phy&mag atack,defans , parry ratio ve atack rating ini dusuren statusleri var
    bence en iyisi 90 heuksal 90 fire 90 force 30 cold

karsındaki glavie light acılmıs bir glavie char sa lighttan gelen parry ratio degerinden cok daha fazlasını bu statusle dusure bilirsin ayrıca rakibin defans ve atack ınıda dusurdugunden light yapılandırmalı bir glavie e karsı avantaj saglıyor ustelik mp veren skill de cold taki snow shield icin bize fazladan mp saglıyor

86 lvl charımı bu sekilde yapılandırıcam su an icin light 52 de force 52 de farm bitene kadar light ı bu seviyede tutup hızlı kosmasından faydalanıcam daha sonra pro set ve force statuslerini acıcam tahmini bir ay icersinde full farm olabilirsem buruya yazarım aralarındaki farkı

ama dedigim gibi light sadece hızlı kosma ve ısınlanma saglıyor pvp de 2 hand sword/bard eu charımdan faydalanıcagım icin hızlı kosmayı o sekilde halledicem ben

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

quote:

hasar verebilir fakat az vurur, pvp için çok
    gerekli değil.

Pvp için gereklidir çünkü son skill dull yapar. Dull da düşmanı yavaşlatır ve universal pill ile geçmez.

quote:

Karşındaki int ise %20 snowla skill vurman imkansız gibi bişey , Tabi str ise dedigin gayet dogru

Yanlıs bılıyorsun %20 snow la sun swordlu intle cok pwp yaptım we snowu intten sonra acarsan %90 yatırıorsun ve hic skill vuramadıgımda olmadı, tabı mp fullse ve x-large ise..

• quote:

Orjinalden alıntı: samurayx

bencede force cok daha manıklı light a gore cunku rakibin phy&mag atack,defans , parry ratio ve atack rating ini dusuren statusleri var
    bence en iyisi 90 heuksal 90 fire 90 force 30 cold

karsındaki glavie light acılmıs bir glavie char sa lighttan gelen parry ratio degerinden cok daha fazlasını bu statusle dusure bilirsin ayrıca rakibin defans ve atack ınıda dusurdugunden light yapılandırmalı bir glavie e karsı avantaj saglıyor ustelik mp veren skill de cold taki snow shield icin bize fazladan mp saglıyor

86 lvl charımı bu sekilde yapılandırıcam su an icin light 52 de force 52 de farm bitene kadar light ı bu seviyede tutup hızlı kosmasından faydalanıcam daha sonra pro set ve force statuslerini acıcam tahmini bir ay icersinde full farm olabilirsem buruya yazarım aralarındaki farkı

ama dedigim gibi light sadece hızlı kosma ve ısınlanma saglıyor pvp de 2 hand sword/bard eu charımdan faydalanıcagım icin hızlı kosmayı o sekilde halledicem ben

peki uzaktan vuran crossbowlara karşı ne yapacaksınız?yanına yürüyerek gidene kadar çoktan yatmış olursunuz.
    Ayrıca pve de pekbir işe yaradığı söylenemez, force denemediğim için bilemeyeceğim.

• Server tibette oynayanlar bilir Razormon u Bilmeyenler rev6 dan bakabilir harbi çar yapmış arkadaş...

Heuksal 90
    Fire 90
    Force 90
    Light 30

elinde de 85+9 glavie var döktürüyo
  • Arkadaşlar kusura bakmayın yanlış olabilir ama şimdi baktım 1. serinin sonundaki skill in dull felan verdiğini göremedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeartIess

Arkadaşlar kusura bakmayın yanlış olabilir ama şimdi baktım 1. serinin sonundaki skill in dull felan verdiğini göremedim.

Benim hatam. 3. seride evet Windless Spear
  • quote:

quote:

Güzel

ben senin gibi şahsen düşünmüyorum glavier çar gayet phy defanceı yüksek bir çardır.o yüzden coldun 30da durması hiçde kötü olmaz.lightingi 30da bırkaırsak acaba lightingin kaybettireceği özellikleri nasıl kapatmayı düşünüyorsun? o yüzden coldun 30da kalması iidir

• bir bölüm galiba fazla alıntı olmuş
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.