Şimdi Ara

Çift hatlı telefon tavsiyesi istiyorum 3 model arasında kaldım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
7.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar çift hatlı telefon almayı düşünüyorum..

PIRANHA ONIX

INFINITY DS 7700

TTN MOBILE D550

bu modeller arasında kaldım.. Öncelikli kriterlerim görüşme esnasında iki hattada sesin kaliteli olması ve minimum Boyut, minimum ağırlık, arıza vermemesi ...

Hangisini tavsiye edersiniz. Yazdıgım 3 model dışında başka bir modelde tavsiye edebilirsiniz kriterlere uyması yeterli teşekkürler..

• Samsung D880 DuoS...
  • quote:

Orjinalden alıntı: f85tr

Samsung D880 duo telefonunun iki hattı aynı anda aktif yapmadıgını duydum 2. hatta geçmek istediginde 1. hattı devredışı bırakıyormuş dogru mu ?

Yok öyle birşey

o yazdığın 3 modeli de alma

Neden dersen

Geçenlerde Milliyet yazdı
    Samsung ile Turkcell anlaşmış
    Nokia da dahil büyük markalar çift sim kartlı telefonları uretmeyecek ve TR ye getirtmeyecekler

Bu durumda D880 ikinci el olarak değerlenecek
    Ama bahsettiğin modeller mantar gibi olduğu için değerleri 0 a düşecek
    Tecrübe ile sabittir
    Piranha aldım 2 ay sonra atıp D880 aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdem Dengel

quote:

Samsung D880 duo telefonunun iki hattı aynı anda aktif yapmadıgını duydum 2. hatta geçmek istediginde 1. hattı devredışı bırakıyormuş dogru mu ?

Yok öyle birşey

o yazdığın 3 modeli de alma

Neden dersen

Geçenlerde Milliyet yazdı
    Samsung ile Turkcell anlaşmış
    Nokia da dahil büyük markalar çift sim kartlı telefonları uretmeyecek ve TR ye getirtmeyecekler

Bu durumda D880 ikinci el olarak değerlenecek
    Ama bahsettiğin modeller mantar gibi olduğu için değerleri 0 a düşecek
    Tecrübe ile sabittir
    Piranha aldım 2 ay sonra atıp D880 aldım

çok saçma madem bi daha türkiyeye gelemicekse fiyatı daha fazla artıcaktır.çünkü sayılı olucak.mantıken öyle.ayrıca bu haberler bence haber olsun diye war.her habere fazla inanmamak gerek!!!!

• quote:

arkadaşlar çift hatlı telefon almayı düşünüyorum..

PIRANHA ONIX

INFINITY DS 7700

TTN MOBILE D550

bu modeller arasında kaldım.. Öncelikli kriterlerim görüşme esnasında iki hattada sesin kaliteli olması ve minimum Boyut, minimum ağırlık, arıza vermemesi ...

Hangisini tavsiye edersiniz. Yazdıgım 3 model dışında başka bir modelde tavsiye edebilirsiniz kriterlere uyması yeterli teşekkürler..

kardeşim ben geçenlerde ttn d550 aldım ve gerçekten çok memnunum.çift hat olayı kusursuz ve aktif bi şekilde çalışıyor.boyutu şekli şemalide gayet düzgün.bence bu üç telefon arasında tercihin d550 olsun.

• superfone 9090 dehşet bi telefon çift sim kartlı tv özellıgı var 4 hopalör kamera 3.0 megapıksel çift kamera dokunmatık ekran 2.8 inç ....incele derim...300 ytl ye internette bi yerde bulmustumçin malı değil 2 yılda garanti veriyorlarmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 Laptop arasında kaldım.
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba arkadaşlar,
    ben geçen hafta samsung d780 aldım. çok da memnunum. d880' den daha çok beğendim için bunu aldım, ama tabi ki zevk meselesi. bunun kamerası 2 mp. d880' in ise 3,2 mp
    aradaki en can alıcı fark sanırım bu.

diğer çift hatlılara gelince,
    ben diğer markaları güvenilirliğinden emin olamadığım için tercih etmedim. sonuç olarak samsung çok kaliteli bir telefon. imkanı olan arkadaşlara tavsiye ederim.
  • anycool t838i ama garantili olsun diyorsan t828i alabilirsin hepsiburada dan çok güzel telefonlar tavsiye ederim
  • Nereden kaça aldınız.Türkiyede yok zannedersem.
    quote:

Orjinalden alıntı: mbaycan

merhaba arkadaşlar,
    ben geçen hafta samsung d780 aldım. çok da memnunum. d880' den daha çok beğendim için bunu aldım, ama tabi ki zevk meselesi. bunun kamerası 2 mp. d880' in ise 3,2 mp
    aradaki en can alıcı fark sanırım bu.

diğer çift hatlılara gelince,
    ben diğer markaları güvenilirliğinden emin olamadığım için tercih etmedim. sonuç olarak samsung çok kaliteli bir telefon. imkanı olan arkadaşlara tavsiye ederim.

• garantili olsunda ne olursa olsun bence
  • MINTON MGSM41 ( ÇİFT HATLI 1 GB HAFIZA KARTI HEDİYE )
    Ben bu modeli alacağım.Ama bu telefonla ilgili forumda yorum bulamadım.
    Ama çok şık ve Türk malı
  • merhaba,
    iki hatta da ses seviyesi aynı değişen bişey yok.
    ama iki hatta da bence ses seviyesi berbat! hatta tam bir teneke. telefondan çok memnun derken bunu söylemeyi unutmuşum. alışmaya çalışıyorum ama hala alışamadım, genel olarak anlaşılabilirlik de vasat seviyede. örneğin benim bundan önceki telefonum g600'dü ve ses kalitesi buna göre mükemmeldi.
    hızına gelince bence fena değil, gayet hızlı. ancak fotoğraflara bakarken çok yavaş. ekran çözünürlüğü ise g600' de daha iyi (enteresandır)
    menüleri g600 'le hemen hemen aynı. kendi temanı yapamıyosun tek fark o zannedersem. bir de tabi 2mp. resim kalitesi iyi.
    ağırlık fena değil, çift hatlı bir telefona göre iyi. boyutlar da öyle.
    ben bu telefonu d880'den daha kaliteli duruyor diye tercih ettim. ama d880' ün ses kalitese daha iyiyse bişey diyemiycem. ama yine de ben bunu tercih ederdim.
    daha iyisi çıkana kadar da bunu kullanmayı düşünüyorum.
    doğubanktan aldım bu arada. 560 ytl (fiyat biraz pahalı olabilir, ama ben başka biryerde bulamadığım ve de herzaman oralara gidemediğim için aldım)
    2. katta en sonda bir dükkandan. garanti süresi tabi ki 25 gün (bu süre zarfında değiştiririz dediler ama risk tabi)
    ışık elektronik olabilir adı.

bu arada ben daha önce çift hatlı telefon kullanmamıştım, ilk defa böye bir telefon kullanıyorum. zor olacağını düşünmüştüm ama gerçekten kullanımı çok kolay. o konuda çok memnunum.
    aynı anda aktif durum çok iyi. mesajda cevap yazarken bile tek tuşla diğer hattan cevap verebiliyosun.

yardımcı olmuştur umarım...

• Bana çok uzak konular bunlar aslında. Tavsiyem Samsung olur; en azından karşında muhatap bulabilirsin, teknik destek ve yardım alabilirsin. Diğer markaların akıbetini kimse kestiremez
  • arkadaşlar çift hat ve wireless ı olan telefon var mı?varsa hiç düşünmeden almak istiyorum ama henüz rastlamadım rastlayanınız var mı?
  • Bu durumda para verilecek tek çift hatlı marka samsung olarak görünüyor.
    Tartışmaya gerek yok çin kore mallarına para vermeyin paranıza yazık.(Acayip markalar varya belli değil ne oldukları onlardan bahsediyorum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: han01serkan

arkadaşlar çift hat ve wireless ı olan telefon var mı?varsa hiç düşünmeden almak istiyorum ama henüz rastlamadım rastlayanınız var mı?

daha bende hiç rastlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maxcrow

quote:

Orjinalden alıntı: han01serkan

arkadaşlar çift hat ve wireless ı olan telefon var mı?varsa hiç düşünmeden almak istiyorum ama henüz rastlamadım rastlayanınız var mı?

daha bende hiç rastlamadım

Yok sanırım ama saçma saçma markalar dolaşıyor etrafta sormak lazım.
  • arkadaşlar elinizdeki telefonların bataryasını çıkarın bakın isterseniz.çin malı olmasa da elinizdeki en pahalı alet bile ya kore ya da oralardan bi yerlerden.yani aramızda A.B.D, ALMANYA,İSPANYA malı kullanan arkadaşlar yok.çin malını kötüleyen yorumları neye dayanarak yapıyorlar. çin malı almayalım deyip bi telefona 1 milyar verenler daha kaliteli bişi bekliyolar galiba.halbuki aynı şeyi alıyorlar.çin malının iyiside var kötüsüde.zaten kötüsü kendini belli ediyor.ama iyiside gayet kaliteli.neyse paralarına yazık.
  • bence bekle adaö gibi kaliteli çift hatlılar çıksın...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.