The IT Crowd ilk sezonu altı bölümden oluşan ve izledikten sonra tadı damağınızda kalacak, türünde gerçekten güzel bir komedi dizisi. Bir şirketin Bilgi İşlem departmanında çalışan Roy , Moss ve Jen’in başından geçen olaylar anlatılmakta. Şirketin unutulmaya yüz tutmuş, sadece işleri düştüğünde insanların uğradığı bir departmanı olan Bilgi İşlem'de çalışan Roy ve Moss bilgisayar delisi iki arkadaştır.Günlerini, şirket çalışanlarına bilgisayar ile ilgili teknik destek sağlayarak geçirirler. Bu karakterlerden Roy, tamamen iyi niyetli bir o kadar temiz kalpli bir kişiliğe sahiptir. Moss’a göre biraz atak gözekebilir zaman zaman. Moss ise dış görünüşünden de anlaşılacağı gibi asosyal bir tiptir. Faklı saç stiliyle kendine has cins bir havası vardır. Grubun bayan elemanı olan Jen ise kendi kariyerinde çıtayı daha yükseye taşımayı düşünürken birden kendini iş başvurusu yaptığı şirketin Bilgi İşlem departmanında buluverir. Bilgisayar konusundaki bilgisi sadece bilgisayarı açıp-kapatmak, mouse kullanmak, ve internete sörf yapmaktan öteye gitmeyen, bazen agresif bazen tatlı dilli olabilen bir kızdır. İlk başlarda Roy ve Moss onu yadırgamasına rağmen kısa süre içinde iyi arkadaş olurlar. Dizi tamamen bu üç karakterin üzerine kurulmuş olaylardan kurgulanmakta. Bu arada bu üçlünün dışında kalan ama oldukça dikkat çeken Denholm’u da unutmamak lazım. Kendisi, ne zaman ne yapacağı belli olmayan, deli dolu şirket müdürüdür.
Dört şey geri gelmez; söylenen söz, atılan ok, geçen zaman ve kaçırılan fırsat. İnsan aklın sınırlarını zorlamadıkça, hiç bir şeye ulaşamaz. Düşünmekten utanmıyorsan, söylemekten de utanma.
ilk 2 bölümü az önce izledim. ve şunu söyleyebilirim. mükemmel hatta mükemmel kelimesi az kalır sanırım ilk iki bölümde inanılmaz derecede güldüm. coupling'i komedi dizisi diye izlemiştim. aralarında dağlar kadar fark var. bu sürekli güldürüyor. copupling ise farklı bir tarzdı. kesinlikle izleyin. tek bölümünü dahi izleseniz bırakamayacaksınız eminim
Ekleme: İlk sezonu izledim. 6 bölümcük zaten. En komik bölümler ilk iki bölümmüş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 1 Temmuz 2008; 1:16:32 >
Başarı istemek değildir. Jack Barringer Hiç kimse başarı merdivenine elleri cebinde tırmanmamıştır. Konfüçyüs Benim başarı konusunda bildiğim tek şey, başarmak konusundaki kararlılıkdır. William Feather
bi tek ben beğenmedim sanırım. iki sezonuda izledim. bana çok sıkıcı gelmişti.
Tutucu değilim ama piyasada değilim, prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnediğim görülmemiştir, içe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, kinci değilim ama unutmam, şefkat gösteririm ama şımartmam, şüpheciyim ama kuruntu yapmam, kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, dalga geçerim ama kırmam, ciddiye alırım ama kapılmam, huzur veririm ama söz vermem, sahip olurum ama ait olmam...
biz lost prison heroes de kaldık dizi izliyemıyoruz rapid sifresi yok
Seni görmeyeli uzun seneler geçti. Artık ne o pankartı tutan ellerin var,ne de güneş gözlüğünün altındaki o sinsi sırıtış. Dünyamızı aydınlatan pankartı kaldırışın ve onun insanın içini ısıtan hareketi.Kimi zaman en coşkulu anlarımızda kullandık seni , kimi zaman aslında içimizde fırtınalar koparken dert ortağımız oldun. Adın bu forumla ve biz üyelerle özdeşleşti. Gittiğin yerlerde bizim gibi üyeler yoktur bilirim , o soğuk o karanlık forum köşelerinde titremiyor musun yourock.gif ? Pankartı tutan minik ellerin üşümüyor mu ? Peki ya biz ? Turuncu sitenin çılgın üyelerini hiç düşünmüyor musun ? Seninle yatıp seninle kalkan binlerce insan varken bizi sensiz koyma. Nerelerdesin be yourock.gif ? Gel artık :(
(Arkadaşlarında dediği gibi 2.sezon, Bölüm 1 efsane idi. Bence komedi dizileri arasından en komik bölüm olacak kadar güzeldi. :) Aklıma geldikçe gülümsetir/güldürür o bölüm beni.)
ben de başladım diziye ilk bölümü izledim fena değildi. daha komik olabilir ilerde potansiyel var,örneğin bölümün sonunda fotoğraflar beni feci kopardı ilgimi çeken şey dizinin ingiliz dizisi olması. o kadar amerikan dizisi ve filminden sonra ingiliz aksanı değişik geldi
Bende yapılan övgülere ve konusuna bakarak merak edip indirdim. Daha önce buna benzer The Big Bang Theory dizini izliyordum ancak bu ondan daha önce yapılmış falan dediler esinlenme olamayacağı için izledim.
Komik ancak ingiliz komiği ne kadar olacaksa o kadar komik. İğrençlikle komik olmaya çalıştıklarına şahit oldum defalarca. İlk 6 bölümü izledim ve bence The Big Bang Theory bundan daha kaliteli ve daha komik bir dizi...
Ancak dizinin jenerik müziği hoş olmuş :) Midilere bayılırımda...
Vay be 2. sezonun ilk bölümü baya komikti ancak dizi bu bölümde baya kategorisinin dışına çıkmış geek olayından sakatlara ve gaylere bağlıyor. Ama baya güldüm ya iilk mesajımı hiç editlemiyorum fikrim hala aynı ancak 2.1 bomba gibi bir bölümmüş :)
Vay be 2. sezonun ilk bölümü baya komikti ancak dizi bu bölümde baya kategorisinin dışına çıkmış geek olayından sakatlara ve gaylere bağlıyor. Ama baya güldüm ya iilk mesajımı hiç editlemiyorum fikrim hala aynı ancak 2.1 bomba gibi bir bölümmüş :)
ben de izledim şimdi 2. sezonun ilk bölümünü tek kelimeyle muhteşem how i met your mother'da bile bu kadar gülememiştim son zamanlarda