Şimdi Ara

Xp de Sp3 YüklediKten Sonraki Güncelleştirmeler Yüklenemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sp 3 yükledikten sonra hep aynı hatayı alıyorum, son güncelleştirmem sp3 olarak kalacak heralde. şu güncelleştirmeler yüklenemedi bir türlü
    Windows XP Güvenlik Güncelleştirmesi (KB951376)
    Microsoft Office 2003 Service Pack 3 (SP3)
    Windows XP için ActiveX Kill Bitleri Toplu Güvenlik Güncelleştirmesi (KB950760)
    Microsoft .NET Framework Sürüm 2.0 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB928365)
    Windows XP Güvenlik Güncelleştirmesi (KB950762)
    Windows Media Format Çalışma Zamanı 9.5 ve 11 içeren Windows XP için Güvenlik Güncelleştirmesi (KB941569)
    Windows XP Güncelleştirmesi (KB942763)
    Windows XP Güvenlik Güncelleştirmesi (KB951698)
    Microsoft Office Outlook 2003 Önemsiz Eposta Filtresi Güncelleştirmesi (KB951476)
    Office 2003 için Güncelleştirme (KB907417)
    Windows Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı - Haziran 2008 (KB890830)
    Windows XP için Internet Explorer 7 Toplu Güvenlik Güncelleştirmesi (KB950759)
    sp3 te bi gariplik mi var nedir? çözüm önerisi olan var mı format dışında?

• quote:

Orjinalden alıntı: alighieri

arkadaşlar sp 3 yükledikten sonra hep aynı hatayı alıyorum, son güncelleştirmem sp3 olarak kalacak heralde. şu güncelleştirmeler yüklenemedi bir türlü
    Windows XP Güvenlik Güncelleştirmesi (KB951376)
    Microsoft Office 2003 Service Pack 3 (SP3)
    Windows XP için ActiveX Kill Bitleri Toplu Güvenlik Güncelleştirmesi (KB950760)
    Microsoft .NET Framework Sürüm 2.0 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB928365)
    Windows XP Güvenlik Güncelleştirmesi (KB950762)
    Windows Media Format Çalışma Zamanı 9.5 ve 11 içeren Windows XP için Güvenlik Güncelleştirmesi (KB941569)
    Windows XP Güncelleştirmesi (KB942763)
    Windows XP Güvenlik Güncelleştirmesi (KB951698)
    Microsoft Office Outlook 2003 Önemsiz Eposta Filtresi Güncelleştirmesi (KB951476)
    Office 2003 için Güncelleştirme (KB907417)
    Windows Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı - Haziran 2008 (KB890830)
    Windows XP için Internet Explorer 7 Toplu Güvenlik Güncelleştirmesi (KB950759)
    sp3 te bi gariplik mi var nedir? çözüm önerisi olan var mı format dışında?

Birebir bende aynı sorunu yaşıyorum.Bu konuda bende başlık açtım.1 kişi cevapladı. O da format atmalısın dedi.Format yeni atıldı.Sp3 yüklendi.Orjinal Xp de güncelleştirmeleri yükleyemiyoruz.Cevapları bende takip edeceğim.Umarım çözeriz.

• kb950760
    kb950762
    kb951376
    kb951698

leri otomatik güncellemeden yukledim (sp3 kurulu windowsa), sorun cikmadi. listede ie7 toplu guvenlik ve Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı da vardi onlari pas gectim (biraz iriler) ama sorun cikaracaklarini sanmam.

adi gecen guncellestirmelerin isimleri ile "kb951698 gibi" google dan arayip/bulup/indirip kurabilirsiniz.a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lancelot_Real -- 16 Haziran 2008; 11:22:27 >
  • teşekkürler lancelot, ama sorun sadece bu güncelleştirmeleri yüklemek değil ki. biz her ay başlık açıp yüklenemeyen güncelleştirmelerin numarasını öğrenmeye mi çalışıp öyle mi güncelleme yapacaz? garip valla, şeytan diyor git 1gb ram daha al vista kur
  • Microsoftun politikası desem herkes kızacak
    Onun için ben onu demiyorum şunu diyorum: Eğer herkeste aynı sorun varsa mutlaka bir şekilde çözümü olacaktır (Microsoft tarafından da olabilir demek istiyorum )
  • numaralari referans olmasi icin verdim, zaten konuyu acan arkadasta numaralar vemiş.

otomatik güncellemelerde beni uyar dedim, bir süre bekledikten sonra liste kendiliginden cikti, indir dedim indirdi, yükle dedim yükledi, sonrada yeniden başlattim.

yükelenemeyen güncellestirmeler icin caninizı sıkmayin, unutmayin zaten 1 ay once yuklu degillerdi ve basiniza zeval gelmedi :), MS yada Windows bagzen byspayn ninda yazdigi gibi donemsel bagzi ufak hatalar yapabiliyor (yükleniyor ama yüklenmedi gorunuyor olayi, yada olmasi gerekirken güncellestirme yok demesi gibi), Windows sal bi kac sebeb aklima gelsede can sıkmaya gerek yok, zamanla düzelecektir. otomatik güncellemeyi iptal edip sonra etkinlestirin (aç kapa olayi) belki faydasi olur.
  • açık söyleyeyim benim de aklıma ilk önce microsoftsal sebepler geliyor, ama dediğin gibi panik yapmaya mahal yok, bekleyelim bir süre. durum süreklilik arzederse köprüleri yakıp linux kuracam yetti artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 11 yüklerken uyarı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: alighieri

açık söyleyeyim benim de aklıma ilk önce microsoftsal sebepler geliyor, ama dediğin gibi panik yapmaya mahal yok, bekleyelim bir süre. durum süreklilik arzederse köprüleri yakıp linux kuracam yetti artık

linux'uda kullanmak hiç kolay değilmiş deneyince anladım
    ama şevkinizi kırmıyım denemekten zarar gelmez

• bilmez miyim linux kurmaya çalıştım hem ubuntu hem de suse, ama modem usb olduğundan bi türlü tanıtamadım. ya zaten oyun oynayan biri olarak mahkumum windowsa. ama hakkaten fitil ediyo adamı zaman zaman. herhalde format dışında sorun için gerçek bir önerisi olan yok. formatın da çözüm getireceğini sanmıyorum zira format atalı çok zaman geçmedi. asıl merak ettiğim koca forumda xp kullanıpta sp3 sonrası bu sorunu yaşayan 2 kişi miyiz? öyle olduğuna aklım yatsa format atacam hakkaten
  • arkdslr aynı sorun bende de vardı; ama artık çözdüm
    http://support.microsoft.com/kb/943144
    bu linkte yazan yöntem 1 bnm işimi gördü, size de yardımcı olur.
    hadi geçmiş olsun herkese
  • Çok çabuk panik oluyoruz

Güncelleme yapmadık diye ölmeyiz PC delirmez rahat olun
    Lencelot dediği yöntem çok basit aslında ben de onu yapıyom bazenn

Hiç güncelleme yapmadan aylarca kullananları da tanıyorum ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiSKE

Çok çabuk panik oluyoruz

Güncelleme yapmadık diye ölmeyiz PC delirmez rahat olun
    Lencelot dediği yöntem çok basit aslında ben de onu yapıyom bazenn

Hiç güncelleme yapmadan aylarca kullananları da tanıyorum ben

güncellemenin ne olduğunu bilmeyen insanlar da vardır muhakkak, biz onlardan olmadığımız için bu forumda sorunlarımıza çözüm arıyoruz değil mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kadirgorn

arkdslr aynı sorun bende de vardı; ama artık çözdüm

teşekkür ederim Kadirgon, önerdiğin yöntem sayesinde benim de sorunum çözüldü

• quote:

Sağolun,sizin sayenizde sorunu bende çözdüm.

• aynı sorun bendede vardı sagolun valla
  • aynı sorunu yaşıyordum, belirttiğiniz adresteki ilk yöntemle çözdüm.
    teşekkür ederim.
  • cozum supper teekkurler arkadaslar
  • quote:

Harikasın arkadaşım. Aynı problemi ben de yaşıyordum ama artık verdiğin link sayesinde problem kalmadı. Teşekkürler.

• ben xp yi kureduğumda direk sp3 ü kurdum internet bağlantısını yapamadım sp3 ü kaldırdım sp2 yi kurup ardından sp3 ü kurunca düzeldiydi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.