Orjinal Xp Professional 32 bit işletim sistemim format attıktan sonra kurdum.İlk başta cd key i doğrulattım ve doğruladı.Sonra windowsupdate.microsoft.com adresine güncelleştirmeleri indirmek için girdim.Tek paket olarak direkt SP3 yüklemeye başladı.Neyse onu yükledim, restart derken bilgisayarı açtım.Bilgisayar SP3 gözüküyordu.Daha sonra ie7 mp 11 gibi yazılımları yüklemek için update sitesine girdim.İsteğe bağlı kategorisinden seçtim.Hepsini indirdi fakat yüklerken hata oluştu."Bilgisayarınızdaki bir program güncelleştirmelerin yüklenmesini engelliyor." şeklinde bir hata alıyorum.Bunu 2-3 kere denedim.Sonraki denemelerde zaten dosyaları indirmedi sistemde var dedi.Yüklemeye başladı ama yine aynı hatayı verdi.Daha sonra bilgisayar kapanırken otomatik yükler belki dedim.Kapatırken 1/8 yükleniyor yazdı.Dedim oluyor.Daha sonra direkt olarak Windows kapanıyor yazdı.Açtığımda hala yüklenmemiş olduğunu görüyorum.Sarı ünlemden yükle deyince yine hata veriyor.
Sorun neden kaynaklanıyor? SP3 olması bazı güncelleştirmeleri engelleyebilir mi?
Sorun SP3 ten kaynaklanan bir sorunmuş.Microsoft online chat ile sorunu anlattım, bana bir dosya gönderdiler.Bu dosyayı çalıştırdım.Dos ekranında bir şeyler yaptı.Açıp kapamamı söylediler.Şimdi sorunum kalmadı.
Öneriniz için yine de teşekkür ederim.
Geçmiş olsun.. İmkanınız ve zamanınız varsa dosyayı burada yayınlamanız mümkün mü acaba? Arşivimizde bulunsun