Şimdi Ara

DH Forum'da akvaryum bölümü açılsın. Açılsın diyen adını yazdırsın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
0
Favori
10.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH Forum'da akvaryum bölümü açılsın. Açılsın diyen adını yazdırsın.

(En Son Oy Tarihi: 5.11.2012)
Giriş
  • Arkadaşlar evcil hayvanlar bölümüne akvaryum bölümü açılmasını istiyorum. Destekleyenler adını yazdırsın.

quote:

Arkadaşlar,

baktık bölümümüzü açmıyorlar, ben de bir akvaryum forumu kurayım dedim.

Paylaşımlarınızı Akvaryumcuyuz.biz adresinden yapabilirsiniz.

@Sungur 13 abimizden:

quote:

Akvaryum;kurulumu ve bakımı hayli zahmetli fakat o oranda da zevkli bir iştir.Akvaryumu 80 cmlik su dolu bir cam kap olarak düşünürseniz, çok yanılırsınız. Çünkü 80cm. cam kapta siz doğanın bir parçasını yaratıyorsunuz. (sayın yönetici;yanlış anlamayın adınıza hitaben bu cümleyi buraya yazmıyorum,ülkemizdeki akvaryumculuk anlayışının ne yerde olduğunu göstermek için yazıyorum.)
    Burada balıklar, bitkiler ve diğer birçok şeye bakma gibi bir sorumluluğunuz var.Bir kediyi veya köpeğin bakımı ile akvaryum bakımı kıyas edilemez. Çünkü o dostlar bir sıkıntıları oldu mu bunu sahiplerine belli ederler ama balıklar edemez ki! Bu nedenle akvaristler hergün balıklarını kontrol etmelidirler hastalık belirtisi var mı yok mu diye. Bir başka nokta olarak şunu söyleyeyim; akvaryumda balıklarınızın yavruladığını, bitkilerinizin gelişip güzelleştiğini görünce bunca zahmete iyi ki katlanmışım diyorsunuz. Hele hasta bir balığınızı iyileştirmeyi başabilirseniz, buradaki mutluluk apayrıdır.

Tüm bu nedenlerle ayrı bir alt başlık açılmasını sizden talep ediyoruz.
    Bu sayede balıklar hakkında bilgi, hastalıklar, akvaryum kurulumu, bitkiler ve çeşitleri hakkında bilgi, akvaryumda kullanılacak ekipmanlar vb. bu başlık altında tartışılır, böylece gereksiz başlık açılmamış ve sizin de iş yükünüz bir nebze hafiflemiş olur diye düşünüyorum.

quote:

Evcil hayvanlar bölümü açılmasıyla birlikte bu tip istekler doğal karşılanmalıdır diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi kuş için ayrı köpek için ayrı altbaşlıklar açılsın diyen arkadaşların sayısıda az değil ama şu var:
    Akvaryumculara gittiyseniz farketmişsinizdir, balıklara ticari gözle bakılır. Çünkü balık almak kedi veya köpek almaktan çok daha ucuzdur. Bugün 20 liraya bir balık, fanus, yem ve ilaç alabiliyorsunuz. Ama kedi köpek kuş için harcayacağınız miktar bunun çok üzerinde oluyor. Bu yüzden balıkları peynir, ekmek, domates gibi satarlarken, iş köpeğe geldi mi başlanıyor bilgi verilmeye. Aşı zamanı budur, şu mamalar verilmelidir gibi...Ama bahsettiğim gibi balıkta koyuyorlar poşete hadi bakalım güle güle...ve hatta ''ARKADAŞIM ALACAKSAN AL ALMAYACAKSAN BENİ DAHA FAZLA OYALAMA''diyerek satıcılar, balık hakkında bırakın bilgi vermeyi, sizi dayak yemişten beter ediyorlar.(aramızda petshop sahibi arkadaşlar vardır belki,alınmasınlar hepsi böyledir demiyorum.) Ama satıcının görevi bilgi vermek ve müşteriye yardımcı olmak değil midir?
    Sonuçta bize ne kalıyor, forumlar, dergilerde ve internette yayınlanan makaleler. Ve bildiğiniz gibi bu forum çok güncel ve sorulan sorulara cevaplar hiç gecikmiyor. Aynı anda binlerce kişi aktif olmasıda cabası. Başka forumlar var mı? var. Ama dediğim gibi sorulara ve sorunlara verilecek cevaplar genelde gecikiyor.

Bu nedenle akvaryum gibi bir altbaşlığın açılması forumun genel amacını etkilemeyecektir diye düşünüyorum.

Sıralama kurucu ve katılanların katıldıkları zamana göredir. Listede rakam talep etmeyin. :)

1-ata326
    2-serkan_takur
    3-cashrulez
    4-stunt
    5-mrcn[kal]
    6-börtü
    7-Næccm
    8-byzihh™
    9-kartal_07
    10-hakikivisco
    11-kad_kad
    12-ömerözkan
    13-ayn
    14-full#throttle
    15-mc_blackmamba
    16-puppeto
    17-sabron
    18-farukaan
    19-kerian
    20-alper 1907
    21-Legend©
    22-DR.KDRR
    23-emre654
    24-metinyurdaer
    25-fotoşopçu
    26-Eh®imeN (DH Yönetici)
    27-angelmad
    28-ozgurrBH
    29-trdr_22
    30-özgür
    31-the_666
    32-davidoffmath
    33-şahin05
    34-Riqimaru
    35-SpYcoLe
    36-One Step CLoser
    37-hydra16
    38-smd (DH Yönetici)
    39-kara duman
    40-silverqusar
    41-[DMC]
    42-GZM..
    43-raistlin2212
    44-v_lkan
    45-burak 1952
    46-alaturka mavzer
    47-expande_
    48-esrarengiz08
    49-DOGPRO
    50-ercanatis
    51-YalnızEnes
    52-Sertaga
    53-gokhansar
    54-macar93
    55-titanyum22
    56-cskiller
    57-küçükkötüejderha
    58-IIIHealciIII
    59-__dI4u__
    60-nihatnet
    61-Peçito
    62-canturan
    63-CoLoSis
    64-AIR JORDAN
    65-FBcoskunFB
    66-hakan50cent
    67-AykuT KosvA
    68-Mac2cryme
    69-B.S.S.
    70-GenGar_TR
    71-üyelerdenbiri
    72-uNaFRaiD
    73-arf*
    74-Mince49
    75-ibo3458
    76-secret32
    77-Se®can
    78-pygocentrus35
    79-WizzY_WizarD
    80-melih_polat
    81-Mass Effect
    82-Superdeve
    83-fuatturkrap
    84-ilker32
    85-Şikayetname
    86-FauFau
    87-Déaron
    88-sungur 13
    89-denizfb
    90-KnightOfKingdom
    91-Red`
    92-sktem
    93-romorker
    94-Cannibal Corpse
    95-Qcu
    96-ÖLÜM42
    97-dorhug
    98-sine_man
    99-orca
    100-abdülbook
    101-capt
    102-ilengiz
    103-huseyinaygun
    104-Combo_GTS
    105-Am@deus (Bölüm Yetkilisi)
    106-kir-pi
    107-zortac
    108-tatlıcak
    109-O.Bora
    110-ilkmon
    111-Kef14
    112-semidos
    113-emrehanci
    114-Lumiere_Brothers
    115-set (DH Yönetici)
    116-timeless
    117-yunus_2012
    118-xoge
    119-erdaltuncer07
    120-Yusuf Miroğlu
    121-ProgreSsive aTTacK
    122-emrecorduk
    123-erdener_94_
    124-maviyolcu
    125-akcabey

destekleyenlere teşekkür ederim.
    Sungur 13 abime ekstradan teşekkür ve saygılarımı sunuyorum.

TOPLAM YAKLAŞIK 300 OY VERİLMİŞ DURUMDA VE %75 CİVAR AÇILMASINI DESTEKLİYOR.YÖNETİMDEN AÇIKLAMA BEKLİYORUZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata326 -- 3 Ekim 2011; 20:56:11 >

• İsteyenleri topla.Sonra herhangi bir yöneticiye PM at.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

İsteyenleri topla.Sonra herhangi bir yöneticiye PM at.

mantıklı
  • ben isterim mesala böyle bir bölüm açılmasını ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan_takur

ben isterim mesala böyle bir bölüm açılmasını ....

ekledim anketede oy kullanırsan oylarımızıda belirterek talep ederiz :)
  • şu ankete hayır açılmasın diye oy vereni bulmak gerek
  • yokmu akvaryumcu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Açılsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan_takur

şu ankete hayır açılmasın diye oy vereni bulmak gerek

bencede ne zararımız var ki
  • 5 e 2 yeniyoruz

ne zararımız var neden açmayalım
  • hala öndeyiz

açılmasın diyenler nedenlerini de belirtebilrmi
  • Açılsın tabi.Benide ekle
  • hayır diyenlerden açıklama istiyorum
  • Az önce bu hafta içinde almış olduğum 2 çöpçüden 2.sini de ölü buldum.Akşam 8'de veriyordum yemlerini.Fakat göz muayenesine gittim ve akşam 22.30 da geldim eve.Geldiğimde hemen yem verdim fakat ters duruyordu kereta.Zaten akvaryumumu yeni kurduğum için 2 beyaz prenses,bir de sarı prensesim ölmüştü onlarıda tamamlayacağım bir de cinsiyetlerini bilsem ölenlerin:d
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrcn[KAL]

Az önce bu hafta içinde almış olduğum 2 çöpçüden 2.sini de ölü buldum.Akşam 8'de veriyordum yemlerini.Fakat göz muayenesine gittim ve akşam 22.30 da geldim eve.Geldiğimde hemen yem verdim fakat ters duruyordu kereta.Zaten akvaryumumu yeni kurduğum için 2 beyaz prenses,bir de sarı prensesim ölmüştü onlarıda tamamlayacağım bir de cinsiyetlerini bilsem ölenlerin:d

balıklara sabah akşam yem vermek daha sağlıklıdır ve suyun kalitesinde sorun olmalı o kadar ölüm bir arada olmaz
    ewet mi hayır mı fark etmezmi
  • bu gidişle yarın gece bölümümüzün açılışını kutlayacağız(yöneticiler gece çalışıyorsa)
  • akvaryumcu yokmu koca forumda
  • İstiyom hacı karma akvaryumum varr 275 lt ekle beni.
  • bencede acilmali nasil burdan okuyup pc parcasi aliyosak
    okuyup balik flnda almaliyiz
  • Kişisel Akvaryumum değil ama, Vakıfta 1 Metre uzunlukta 60 cm yükseklikte bir akvaryumumuz var...
    Ciklet Papağan, beyaz prenses (1 tanesi bu gece gidecek heralde) Yunus, Yaşayan Kaya balığı bide sahte alamonsmu nedir ondan var..
    küçük akvaryumda 5 tane Japon vardı ama Hepsi öldü...Ya hasta oluyorlar anlamıyorum. napcaz bunları... mantar bide benek ilacı var... 1 kaç defa dökmüştük. neyse... Sabaha sınavım var... ben yatayım. 2. Üniv için Stres 0
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.