Şimdi Ara

MOST WANTED HAKKINDA !!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaa arkadaslar most wantedi yüklemeye calısıorum ama daha yüklemeye baslamadan directx sorunu veriyor,en son sürümünü de indirdim olmuo bi türlü...bütün oyunlar sorunsuz calısıoken bu neden sorun cıkarıo acaba bilen varsa yardımcı olabilir mi????

• Çözümü burada:

http://forum.donanimhaber.com/m_23393309/tm.htm#23398045

Görmediniz herhâlde, cevabımı. Ya da konu açtığınızı unuttunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 1 Haziran 2008; 22:01:16 >
  • yok konuyu acmıstım ama sehir dısında olduğum için konuya hakimiyetimi kaybettim..şimdi senin gönderdiğin linki inceledim ama acıkcası cokda fazla bişey anlayamadım,sorun bende çünkü oyun konusunda cok fazla bi bilgim yok..eğer senin için sorun yoksa acıklamalı bi şekilde anlatabilir misin kardesim
  • Oyunun bütün dosyalarını sabit diskinize kaydedin, dosyalar üzerine değişiklik yapabilmek amacıyla.

Eğer elinizde iso gibi bir uzantıda tek bir dosya varsa, IsoBuster veya PowerIso gibi bir yazılımla ya da Daemon Tools ile iso'yu okutarak dosyaları sabit diskinize çıkartın.

Neyse, sonuç olarak şöyle bir görüntü olacak:

Görüntüde seçili olan "AutoRun" klasörüne girin. "autorun.cfg"'yi bir metin düzenleyiciyle açın:

Aşağıda gördüğünüz, seçili olan kısmı silip yerine "0" (tırnaklar hariç) yazın.

Sabit diske kaydettiğiniz dosyalar üzerinden kuruluma başlayın:

"AutoRun"un değişmiş hâliyle dosyaları tekrar CD/DVD'ye yazabilirsiniz. Amacımız, oyunun kurulum yazılımının "9.0c" yerine "0"ı algılaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 2 Haziran 2008; 17:00:43 >

• hallettim kardes ama ben cd içindeki dosyalrı hdd ye kopyaladım sonra direct x klasörünü sildim ve sorunsuz bi şekilde yükledim.....kardesim emeğin ve uğrasın için cok tesekkür ederim sana...a.e.o
  • Evet, directx dosyalarını silmenin de işe yaradığı söyleniyordu.

Rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 2 Haziran 2008; 19:28:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NFS Most Wanted Para???
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.