Bildirim
MOST WANTED HAKKINDA !!!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çözümü burada:
http://forum.donanimhaber.com/m_23393309/tm.htm#23398045
Görmediniz herhâlde, cevabımı. Ya da konu açtığınızı unuttunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 1 Haziran 2008; 22:01:16 > -
yok konuyu acmıstım ama sehir dısında olduğum için konuya hakimiyetimi kaybettim..şimdi senin gönderdiğin linki inceledim ama acıkcası cokda fazla bişey anlayamadım,sorun bende çünkü oyun konusunda cok fazla bi bilgim yok..eğer senin için sorun yoksa acıklamalı bi şekilde anlatabilir misin kardesim -
-
hallettim kardes ama ben cd içindeki dosyalrı hdd ye kopyaladım sonra direct x klasörünü sildim ve sorunsuz bi şekilde yükledim.....kardesim emeğin ve uğrasın için cok tesekkür ederim sana...a.e.o -
Evet, directx dosyalarını silmenin de işe yaradığı söyleniyordu.
Rica ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 2 Haziran 2008; 19:28:21 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X