Şimdi Ara

MOST WANTED HAKKINDA!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar most wanted ı yüklemeye calısıyorum ama güncel directx(c) driverini yükleyin diyor..demin directx in son versiyonunu (mart 2008) indirdim ama yine olmadı...ne yapmalıyım acaba??

• indirdim ve kurdum zaten...ama yine aynı hatayı veriyor..
  • Verilen hatayı resim olarak koyabilir misin?
  • işte hata bu kardes

MOST WANTED HAKKINDA!!!
  • Hocam tam olarak yüklediğine emin misin? Çünkü önce bir klasöre çıkartıyosun directx'i sonra o klasörden kuruyosun...

Bunun dışında aklıma bir şey gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 21 Mayıs 2008; 20:56:35 >
  • evet aynı sekil yaptım normal bi şekilde yükledim ama yine aynı hatayı verdi..ama sonucta bu oyun most wanted ve bu kadar yeni bi sürücüyü neden istedini anlamadım acıkcası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NFS Most Wanted Para???
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CD'den AutoRun.exe dosyasına sağ tuşla tıklayıp özellikler'i seç, uyumluluk sekmesinden Windows 2000'i seç.

Bu sorun aklımda kaldığı kadarıyla böyle hallediliyor.
  • denedim ama buda cözüm olmadı yaa kardes...
  • Hocam peki bu hata ne zaman çıkıyor? Yüklemeye başladığında mı, yoksa yükledinde oyunu açarken mi?
  • autorun u tıklıyorum,cd keyi giriyorum ve ondan sonra hemen bu hatayı veriyor...yani yükleme yapmaya baslıcakken bu hatayı veriyor...
  • Direk setup'tan yüklemeyi dene bi...

Cd'yi aç direk setup'tan yükle bakalım olacak mı...
  • oda olmadı
  • Hocam en son çare olarak temayı silebilirsin. Tema bazı programlarda sorun çıkartıyo...
  • tema derken hangi tema anlamadım ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: mokko

tema derken hangi tema anlamadım ??

Vista teması...
  • Arkadaşım dvd nin içinde directx klasörü varsa eğer
    Oyunu HDD ye kopyala ve directx klasörünü sil ve öyle yüklemeye çalış;)
  • Dosya üzerinde değişiklik yapabilmek amacıyla, oyunun bütün dosyalarını diske kopyalayın.

Kopyaladığınız arasından, "AutoRun" klasörünü açın. "Autorun.cfg"ye geçin.

"DirectXVersion=9.0c" yazan kısmı "DirectXVersion=0" hâline getirin ve kaydedin.

Şimdi sorunsuzca kurabilirsiniz. Dilerseniz, bu değişikliğin yapılmış olduğu hâliyle tekrar CD - DVD'ye yazabilirsiniz, dosyaları. Önemli olan, değiştirilmiş cfg'nin geçerli olması. Sabit diskte olacak diye bir kural yok.
  • üstte Tuğer'in dedikleri işe yarıyor ama asıl sorununuz oyun dvd sinden kaynaklanıyor.Elinizdeki sürümden bende kulllandım ve oyuna girdiğimde anlamsız takılmalar yaşadım dahası görüntü efektleri ayarları en sonda olmasına rağmen renkler tatsızdı.Bence farklı sürüm edinmeye bakın
  • Ben hiçbir sorun yaşamamıştım, o sürümle. Takılmasız ve grafikleri de tamdı.

Ama siz farklı "sürüm"le meseleyi çözdüyseniz, o tür "sürüm"lerin belli sistemlerde sorun çıkaran bir yapısı olabilir, tabii.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.