Şimdi Ara

Z-2300 Ses kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.Aranıza yeni katıldım.Ben evimde Logitech Z-2300 hayvanından kullanıyorum.Şu anda ses kartım 7.1 value. Fakat değiştirmek istiyorum.Bütçe sınırım yok.Bu hayvan için en iyi ses kartı sizce ne olur?Bulunabilir bi kart söylerseniz hemen alacağım.Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.



  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ozzy1358

    Arkadaşlar merhaba.Aranıza yeni katıldım.Ben evimde Logitech Z-2300 hayvanından kullanıyorum.Şu anda ses kartım 7.1 value. Fakat değiştirmek istiyorum.Bütçe sınırım yok.Bu hayvan için en iyi ses kartı sizce ne olur?Bulunabilir bi kart söylerseniz hemen alacağım.Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.


    audigy 2 zs ses kartını öneriyorum.Ama piyasada çok zor bulabilirsin veya 2. el alabilirsin.Ayrıca biraz da kibar olalım.Z2300'e hakaret etmeyelim.
  • Senin dediğin ses kartı için herkes en iyisi diyo.Fakat ben de araştırdım bulamadım.Ben 2.el kullanmayı da pek sevmem açıkçası.Bu karttan daha iyisi yokmu peki Z2300 için ? Ben bass manyağı birisiyim.Bassları en tok ve en iyi şekilde veren bi kart arıyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ozzy1358

    Senin dediğin ses kartı için herkes en iyisi diyo.Fakat ben de araştırdım bulamadım.Ben 2.el kullanmayı da pek sevmem açıkçası.Bu karttan daha iyisi yokmu peki Z2300 için ? Ben bass manyağı birisiyim.Bassları en tok ve en iyi şekilde veren bi kart arıyorum.


    Arkadaşım bende aşırı derecede bass manyağıyım.Ve 2. el kullanmayı bende istemem.Bana 2. el Z5500 al dediler.Almadım.Sıfır bi tane X23 (microlab) aldım.Başka da ses kartı CREATIVE SOUND BLASTER LIVE 24 Bit EAX 5.1 SES KARTI var.Al yorumlarına buradan bakabilirsin.

    Link:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=218&productid=bd12302




  • Babacım doğru sölüyosun o kartta iyidir.bende oldan vardı ilk sonra değiştirip 7.1 ini aldım daha iyi olsun diye.Şimdi bu da yetersiz gelmeye başladı.ee maaş günü de geliyo.Bi kere alıyım en iyisini alıyım diyorum şimdi :)
  • 2. el fobisinden kurtulman gerek..ben de audigy2'mi 2. el aldım ve sıfırdan farksız idi..neyse yinede 2.el istemiyorsan X-Fi extreme music al.tizler baya bi iyileşiyo..
  • Saol hocam fikir için.Bi soru sorucam X-Fi extreme gamer daha iyi diyolar musice göre.benim Z-2300de tizlerle ilgili bi sorunum yok.açıyorum equalizerdan düzeliyo.Bana bass lazım.Extreme music mi gamer mi sizce ?
  • quote:

    Ozzy1358

    Tarih 23 Mayıs 2008; 9:07:44

    Saol hocam fikir için.Bi soru sorucam X-Fi extreme gamer daha iyi diyolar musice göre.benim Z-2300de tizlerle ilgili bi sorunum yok.açıyorum equalizerdan düzeliyo.Bana bass lazım.Extreme music mi gamer mi sizce ?


    Biraz forumu arastir. gamer tabiki
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ozzy1358

    Saol hocam fikir için.Bi soru sorucam X-Fi extreme gamer daha iyi diyolar musice göre.benim Z-2300de tizlerle ilgili bi sorunum yok.açıyorum equalizerdan düzeliyo.Bana bass lazım.Extreme music mi gamer mi sizce ?


    audigy 2 zs basllarda X-Fi'ye göre daha üstündür..ÜST konu olarak ikisinin karşılaştırması var onu bir oku
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.