Şimdi Ara

Ford Kuga

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az önce şampiyonlar ligi devre arasında gördüm ilk defa reklamını süper bir araba. audi q7 gibi göründü bana . fiyatı çok pahalı olmasada alsak

Ford Kuga

Ford Kuga

Ford Kuga

http://www.traraba.com/2007/frankfurt-2007-ford-kuga/

• Kanoute , Kuga SUV'mu yoksa arazi tipi 4*4 bir araçmı olucak, sınıf olarak güncel modellerden hangisine benzeyecek örnek verebilirmisin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kermo

Kanoute , Kuga SUV'mu yoksa arazi tipi 4*4 bir araçmı olucak, sınıf olarak güncel modellerden hangisine benzeyecek örnek verebilirmisin.

Araç SUV olacak ve Q7'ye benzeyecek...Fiyat hakkında bilgisi olan yokmu ???
    Focus'tan sonra güzel gider ama
  • bizde focus'tan sonra gözümüzü buna kırptık ama... içi aynı focus.. keşke S-max-Mondeo tipinde olsaydı..neyse.. biz alana kadar. 1 kasa değişir ::):):):)
  • quote:

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

bizde focus'tan sonra gözümüzü buna kırptık ama... içi aynı focus.. keşke S-max-Mondeo tipinde olsaydı..neyse.. biz alana kadar. 1 kasa değişir ::):):):)

Katılıyorum. Araç çok şık ama şu yan aynalar çok garip göründü bana. Tabi kendi fikrim, çok hoş bulanlar da olabilir
  • sadece 2.0 TDCi motoru ile geleceğinden fiyatı da en az 70000 ytl olur bence..

www.olaganireddet.com dan broşürü indirilebilir..
  • Dün bu aracı bağdat caddesinde gördüm. Tanıtımı yapılıyordu. Çok hoşuma gitti ya. Para olsa alsak dedim
  • bugün vatanda bir haber vardı rahmi koç hediye etmiş arkadaşına ,80 bin ytl lik hediye diye yazıyordu
  • iç dizaynı mükemmeL oLmuş..!!
  • bi ford plazada çalışan bi arkadaştan öğrendiğim kadarı ile fiyatı 87.000 ytl olacakmış..ilk etapta sadece 2.0 tdci motorlu versiyon ithal edilecekmiş..temmuz ayında 2009 model olarak satışlar başlayacakmış.
  • Bendeki bilgi : 2.0 tdci 136 hp. 81.000 ytl min fiyat.
  • bana söylenen fiyat paketli donanım için olandır
    quote:

Orjinalden alıntı: tissot

Bendeki bilgi : 2.0 tdci 136 hp. 81.000 ytl min fiyat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fdd24

iç dizaynı mükemmeL oLmuş..!!

neresi??!
    bu araç bildiğim kadarıyla konsept bi çizimden üretildi. dışı güzel tamm ama içi çok kalitesiz,fiesta gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: desci

quote:

Orjinalden alıntı: Fdd24

iç dizaynı mükemmeL oLmuş..!!

neresi??!
    bu araç bildiğim kadarıyla konsept bi çizimden üretildi. dışı güzel tamm ama içi çok kalitesiz,fiesta gibi

Gerçeğini görmeden ön yargılı olmayalım. Önce bir görelim sonra karar veririz mükemmelmi berbatmı...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_23308171/tm.htm buradan devam edelim lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.