Avrupa Futbol Şampiyonasının başlamasına sayılı günler kala donanım üreticilerinin futbola olan ilgisi de artıyor. Bir süre önce ilk detaylarını verdiğimiz PowerColor'ın HD 3870 modelinin hazır olduğu belirtiliyor. PCS (Professional Cooling Series) serisi dahilinde hazırlanan ve ZEROtherm'in özel soğutucusunu kullanan grafik kartının öne çıkan detayı ise hiç şüphe yok ki kutu içeriğine dahil edilen PowerColor logolu futbol topu. 1ns'ik 512MB GDDR3 bellek ile donatılan ve 256-bit bellek veri yolunu destekleyen kart üzerinde 320 adet paralel işlem birimi yer alıyor. Grafik işlemcisi 775MHz, bellekleri ise 1800MHz'de görev yapan kartın özel soğutucusuyla birlikte hem sessiz ve serin çalıştığı hemde kullanıcılarına hız aşırtmanın kapılarını araladığını belirtiliyor. Kartın yurt dışı satış fiyatı ise 120 Avro civarında.
Editörün Notu: Konu futbola gelmişken milli takımımıza da Avrupa Şampiyonasında başarılar diliyoruz.
hee valla ben de diyom bu toplu kartı bir yerden hatırlıyom sanki diye düşünüyodum şimdi bunu alanlar topu dısarda oynayacaklar soran olucak tabi (bilgisayardan anlamayan kişi) nerden aldın yada top ne marka diye ::: powercolor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janer798 -- 20 Mayıs 2008; 19:58:29 >
Intel Core2 Duo E6600 @ 3005.84 Mhz = Asus P5K-E Wifi-Ap = Kingston Valueram 2x1GB 800 Mhz 5.5.5.15 1.8v = Msı N9600GT OC v127 @800/1009/2005mhz Coolermaster Real Power M520 520W = Asus TA-951 = Seagate 320GB NCQ 16MB = Lg GSA-H44N = Samsung Syncmaster 732N+ = Microsoft Lazer Desktop 6000
hee valla ben de diyom bu toplu kartı bir yerden hatırlıyom sanki diye düşünüyodum şimdi bunu alanlar topu dısarda oynayacaklar soran olucak tabi (bilgisayardan anlamayan kişi) nerden aldın yada top ne marka diye ::: powercolor
Sanırım ilk haberde fiyat belli değildi(Kartın diğer özelliklerinin belli olup olmadığını hatırlayamadım); ama bu haberde bu bilgilere de yer verilmiş
Sanırım ilk haberde fiyat belli değildi(Kartın diğer özelliklerinin belli olup olmadığını hatırlayamadım); ama bu haberde bu bilgilere de yer verilmiş
okudum okudum fark ettim yani sag ol dostum
Intel Core2 Duo E6600 @ 3005.84 Mhz = Asus P5K-E Wifi-Ap = Kingston Valueram 2x1GB 800 Mhz 5.5.5.15 1.8v = Msı N9600GT OC v127 @800/1009/2005mhz Coolermaster Real Power M520 520W = Asus TA-951 = Seagate 320GB NCQ 16MB = Lg GSA-H44N = Samsung Syncmaster 732N+ = Microsoft Lazer Desktop 6000
futbolcuların imzaladığı 1 top verseydi keşke daha çekici ve alımlı olurdu