Şimdi Ara

Microsoft Zune 80GB MP3/MP4 Player (Orjinal Deri Kılıfı Hediyeli & Kargo Ücreti Yok)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Evet arkadaşlar.İstemeye istemeye de olsa çok sevdiğim zune umu satmak durumundayım.Birtakım maddi problemler içerisindeyim :(

Ürünümün özellikleri;

Ürünümün herhangi bir problemi,çiziği filan yoktur.

Ürünün kapasitesi : 80 GB HDD
    Rengi : Siyah
    Ağırlığı : 128 Gram
    Batarya Süresi : 30 saate kadar müzik (Wireless özelliği kapalıyken),4 saate kadar video oynatabilme.
    Batarya Şarj Süresi : 3 saat
    Ekran : 3.2 Inch renkli parlak ekran
    Ekran Tipi : Çizilmeye karşı dayanıklı cam ekran
    Dikey Pozisyonda müzik oynatma ve yatay posizyonda video ve resim gösterme.
    Ekran Çözünürlüğü : 320 x 240 pixels
    Desteklediği Ses Formatları : mp3 , wma , wma lossless , aac , .mp4, .m4a, .m4b, .mov
    Desteklediği Video Formatları : Windows Media Video (WMV) (.wmv) , MPEG-4 (MP4/M4V) (.mp4) , H.264 video
    Desteklediği Resim Formatı : JPEG (.jpg)
    Video Çıkışı : Var (Ayrı satılan Zune A/V Output Cable ile Zune nizi televizyona bağlayabilirsiniz)
    Wireless Özelliği (wi-fi) : Var (802.11b/g )
    Wireless Sync Özelliği : Var (Bu sayede zune dan başka bir zune a şarkı gönderebilir ve bilgisayarınızdan kablosuz dosya transferi yapabilirsiniz.)
    Fm-Radyo : Var
    En son çıkan firmware sayesinde artık zune da oyun da oynanabilmektedir.

----------------------------------------------------------

Ürünümün birkaç fotoğrafı ;

Microsoft Zune 80GB MP3/MP4 Player (Orjinal Deri Kılıfı Hediyeli & Kargo Ücreti Yok)

--------------------------------------------

Resimlerde de göreceğiniz gibi ürünüm tertemizdir.Ve herhangi bir sorunu da yoktur.Sıfırdan hiçbir farkı da yoktur

Paket İçeriği :
    - 1 Adet Zune 80GB
    - Premium Kulaklıklar (Oldukça kaliteli)
    - 3 Adet Çeşitli Boyutlarda Kulaklık Kılıfları
    - Sync (USB) Kablosu
    - 1 Adet Orjinal Deri Kılıf(Hediye)

------------------------------------------

Evet arkadaşlar,ürünüm için istediğim fiyat 375 YTL dir.(Ürünün g.gidiyordaki ortalama fiyatı 460-490 YTL arasıdır.)Ürünümün yanında 40$ değerinde orjinal deri kılıfını da hediye veriyorum.Ufak bir pazarlık payı vardır.Takas düşünmüyorum; zira paraya ihtiyacım var.

İlgilenenler bana özel mesajla ulaşabilirler.

Teşekkürler.

İyi Forumlar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magnifico -- 1 Temmuz 2008; 18:15:48 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM
    Sattığım ürünler; dreamcast (Xbox 360), duro (Xbox 360), DehaCaman (Xbox 360), Orviper (Microsoft Zune), oscartechnoshop (2 Adet Xbox 360), codeforex (Logitexh G25), faithlesszombie (Kindle Paperwhite)------ Aldığım Ürünler, kadiryildiz84 (Samsung mp3 player), tarikus77 (Xbox için RGB Kablo), STRIPES (Logitech G25)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZeBaNi_

PM

Mesajınız yanıtlandı.

Orjinalden alıntı: magnifico

quote:

Orjinalden alıntı: ZeBaNi_

PM

Mesajınız yanıtlandı.

Kusura bakmayın biraz geç yanıt verdim.

PM'inizi aldım, cihaz olduça temize benziyor. Olumlu olması durumunda sizi haberdar edeceğim.

Hayırlı alışverişler,

Barış
    Sattığım ürünler; dreamcast (Xbox 360), duro (Xbox 360), DehaCaman (Xbox 360), Orviper (Microsoft Zune), oscartechnoshop (2 Adet Xbox 360), codeforex (Logitexh G25), faithlesszombie (Kindle Paperwhite)------ Aldığım Ürünler, kadiryildiz84 (Samsung mp3 player), tarikus77 (Xbox için RGB Kablo), STRIPES (Logitech G25)
  • Pm attım.
    Alışveriş Ahlâkı Olmayan, Alışveriş Yapmayacağım ve Alışveriş Yapmanızı Önermediğim Arkadaşlar: RazzLee - Thavirat - Quarell - *INVICTUS* - eci_i - sinsexy - eyozgurluk - kartalaykut - jeetah33 - oguzcavus - TiqeR - MrBlack - KaroGames - ankara - _Bilgin_ - W3psss - webze - CwonqeR - Radburn
  • Kardeş, ürünün Amerika fiyatı 250$, bi de kullandın sonuçta. Bence çok pahalı..

http://resim.donanimhaber.com/m_20486283/mpage_1/key_zune/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ürünümün yeni resimleri eklenmiştir.

Orjinalden alıntı: yampir

Kardeş, ürünün Amerika fiyatı 250$, bi de kullandın sonuçta. Bence çok pahalı..

Amerikadan mı alacaksın. O zaman sen kesin teknoloji mağzalarına girdiğin zaman amerika fiyatlarını söyleyip indirim yaptırıyorsundur
    (*****) Pércussionist // umut67_67 // Kimmeryalı_Conan // nahkax // Samsung-İstanbul // FATALIST // Nod15 // Çokomel // nervium // Korgeneral // fortress34 // yug2980 // birnick // burakunal //iceberg38 // msamy // Lacrymatoire // örümcek3511 // GuNSTuR // Ze_uS

(**)dimni , conax

*lar memnuniyet seviyesidir. tek yıldız olanlardan kesinlikle uzak durunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SorrowOcean

quote:

Orjinalden alıntı: yampir

Kardeş, ürünün Amerika fiyatı 250$, bi de kullandın sonuçta. Bence çok pahalı..

Amerikadan mı alacaksın. O zaman sen kesin teknoloji mağzalarına girdiğin zaman amerika fiyatlarını söyleyip indirim yaptırıyorsundur

satış iyi hoşta milletteki bu karamsarlık niye anlamadım o şöle böle alan alır almayan yorumunu yapar güzel bi makinadır bendede var ama satamam

ben ıraktan aldırdım varın fiyatını düşünün bi daha o şans gelmez .
    hayırlı satışlar..

• Bir süredir forumdan uzak kaldım.

Satışım devam etmektedir

Orjinalden alıntı: deli_yek

ya bunun wifi si internete girse çoktan almıştım ya...

O özelliği de yakında gelir mutlaka,zira çok büyük bir talep var o yönde.

Git o zaman almanya dan mercedes al.Olaya bakın Allah Allah.MErcedesin e270 0 km'si almanya da 80.000 euro burada ikinci eli 90.000 euro zaten 2. el satanlar vergileri felan ödemiyolar devlet onlara hayrınma vergilendirme yapmıyor.

Burada, yaşayan en güçlü ve en zeki erkekleri görüyorum. Bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş. Reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşinde... Nefret ettiğimiz işlerde çalışıp, gereksiz şeyler alıyoruz. Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız. Bir amacımız ya da yerimiz yok. Ne büyük savaşı yaşadık, ne de Büyük Buhranı. Bizim savaşımız ruhani bir savaş. En büyük buhranımız hayatlarımız. televizyonla büyürken milyoner film yıldızı ya da rock yıldızı olacağımıza inandık ama; olmayacağız. Bunu yavaş yavaş öğreniyoruz ve bu yüzden çok kızgınız.
  • ağzımın suları aktı ama nakit sıkıntısı çekiyorum paran oldugunda ilk alaagım alet İyi satışlar
    REFERANSLARIM:lacrymatoire,fenamoneas,öztin,AnacoN,Overckocker,Stones,KENZ,kaan84,KOND,wenigma=(DH YÖNETİCİ),BeFeD,loriyagamuta,Goblin,Sharloot,Panikatak!, R@,ishtare,omerhancer,kendinibil,kutusuzürünler,otto von biscmark,vision,AMFİBİ(Yönetici),swartz,sugarboy,Demerzell,cybermanyak,atlantisprensi,garuda,digitaldelisi

Uzak durulması gerekenler cengiz_vga,Falex,Ergunaslan,(onur Akgül dolandırıcı),yavuzkumral(YALANCI KAYITLI DİYE SATTIGI TELEFON KAYITSIZ ÇIKTI SONRA KAYBOLDU ORTALIKTAN KÜTAHYADA İKAMET EDİYOR ÜRÜN ALINMASIN BİRDAHA....)
  • ürün çok güzel gerçekten özellike altyazılı dizilerin gösterim kalitesine hayran kaldım. ancak 4 saat video süresi biraz düşük geldi bana. fiyatı da sanki biraz pahalı buldum. ama çok temiz. biraz daha araştırayım.
  • vallaha ben cowon a2 aldım oda altyazıları destekliyor ve yolculuklarda çok iyi bu aleti tam bilmiyorum ama altyazıları destekliyorsa alacak kişinin kaçırmamasını tavsiye ederim sonuçta altyazıyı filme gömme işlemi çok uzun sürüyor bu işkenceden kurtulmak içinde bu tip aletler süper
  • altyazıyı destekliyor, harici hdd olarak kullanılması için bi programcık var, 100kb kadar, onu yükledikten sonra hdd olarak kullanılabiliyor. kulaklıgı cıkarınca şarkıyı donduruyor, kulaklık tekrar takılınca sesi en yüksekteyse orta seviyeye çekiyor ki yerinizde zıplamayın. alarm programını kurdum, 5+1 sistemimle sevdiğim şarkıyla uyandım. kısaca ürün süper, hayırlı satışlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.