yeni aldığım SMARTMEDIA 500GB 3.5 diski 200+300= 500 bölümlemek istiyorum. cihaz ile birlikte gelen cd.yi bilgisayarıma kurdum. ntfs formatını attım. 465 GB kapasite gösterdi. kitapçıkta verilen yönergeleri izleyerek bölümle işlemini tamamlayamadım. olmadıç bir başka program olan Partion magic programında yapmak istedim. kapasiteyi 472 GB gösterdi. bu programda yapmanın bir sakıncası varmı. sil bölümü var o bölümü çalıştırdığımda hd içindeki diğer programlara zarar verebilirmi
smart medai player (500 GB) bölme işlemi yaparken Yönet Disk seçiminde Bölümü etkin olarak işaretle işlemi yapmama izin vermiyor.
bölümü sil desem hdd içindeki player oynatıcılarına zararı olurmu?
veya nasıl bir yol izlemem gerek yardımlarınızı bekliyorum.
Bölüm sil komutu ile harici hddniz içindeki bütün veriler silinir. Hdd beraberinde gelen dosyalarda bu gruba dahildir. Dilmeden önce yedeklemelisiniz ya da sitesinde varsa ordan da indirebilirsiniz..
sizi bu akşam uğraştırdım. kusura kalmayın. bendeki sıkıntı hdd media player özellikli olduğundan dolayı. son sorum olacak partion magic ile böldüğüm zaman tv.de veye pc.de player özelliğinden bir değişiklik olurmu. yalnış işlem sonucu HDD imin player özelliğini kaybetmesini istemiyorum.
sizi bu akşam uğraştırdım. kusura kalmayın. bendeki sıkıntı hdd media player özellikli olduğundan dolayı. son sorum olacak partion magic ile böldüğüm zaman tv.de veye pc.de player özelliğinden bir değişiklik olurmu. yalnış işlem sonucu HDD imin player özelliğini kaybetmesini istemiyorum.
media özellikli bir disk kullanmadığım için sizi yanlış yönlendirmiyeyim. İsterseniz aynı aletten kullanan arkadaşlara bi danışınız..