Şimdi Ara

Gigabyte 8800GT almakla hata edermiyim? ETMEMİŞİM. =)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce beklemekmi gerekir?? Cevaplarınıza göre hemen alıcam......

Teşekkürler...

Gigabyte 8800GT almakla hata edermiyim?  ETMEMİŞİM. =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razorback -- 12 Mayıs 2008; 12:07:58 >

• bende sli yapacaktim ama simdi su 48xx serisi kafami karistirdi
  • kesnilikle hata etmzsin ben kullanıyorum 5 gunudr cok stabil harika bir kart.

Dusunmeden almalısınız
  • 512mb 8800GT ler arasında soğutma, overclock ve güç tüketimi olarak tartışmasız en iyisi...

8800GT almak istiyorsan bu kartı almak oldukça mantıklı.
  • Arkadaşım neyi bekleyeceksin ki? 96XX serisini bekleyenler vardı onlar daha kartı almadan 98XX serisi geldi şimdide 10000 ler gelir herhalde onun için bekleme derim. kafana ve bütçene uygun bir tanesini al (ki senin düşündüğün kart bencede güzel) keyfine bak.
  • bence biraz bekle yazın yeni nesil yeni mimarili kartlar(hem nvidia hemde ati) geliyor.bunlar performans açısından şimdikileri ezecek kanımca,2 ay beklemeye değer pişman olmassın.

en azından 1 ay bekle testleri sızacak büyük ihtimal,görür kararını verirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s@ndok@n -- 1 Mayıs 2008; 16:07:49 >
  • almayı düşündüğün kart bence suan piyasadaki en iyi 8800GT,fabrıka cıkış hızları gayet iyi ve gigabyte'ın programı sayesinde karta voltaj verip cok daha yuksek degerlere cıkabiliyorsun,yazın topliyacagım sistemde kesinlikle bu kart olucak,suan bir arena bilgisayarda var diye biliyorum,nerden almayı düşünüyorsun ???
  • bu ve bunun gibi kartlar zotac amp'ların stok soğutma kullandığı halde çok pahalı olduğunu ve kesinlikle alınmaması gerektiği konusunda ki düşüncelerimi kanıtlıyor
  • seçim gayet güzel
  • beklemek boşa bence.
  • bu ay itibariyle Atı, haziranda nvidia yepyeni chiplerle gelecekler...bence beklemişken 1 ay da sabret...
  • bekle bekle nereye kadar, bu kartı al en az 1 sene kullanırsın.
  • Kart çok hızlı ama bir kusuru var fana iki pin koymuşlar ve harici fan kontrolcüsü olmadan hiçbir şekilde hızı düşürülemiyor. Yani sürekli %100 çalışıyor ve sessiz ortamda bayağı rahatsız ediyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

Kart çok hızlı ama bir kusuru var fana iki pin koymuşlar ve harici fan kontrolcüsü olmadan hiçbir şekilde hızı düşürülemiyor. Yani sürekli %100 çalışıyor ve sessiz ortamda bayağı rahatsız ediyor.

fanın kontrol edilemiyor olması iyi değilmiş saol bilgi için
  • 7600 GT beni kesmiyor diyorsan al daha rahat edersin

ama beklersen 9900GTX ler cıkınca fiyatlar altust olacak bıraz daha ucuza bulabılırsın
  • benimde zaten tek eksi yön olarak bildiğim fanının 2 pinli olmasıydı... Ama nasıl olsa oc yapılıcağndan dolayı %100den aşağıda çalışamaz...

belkide ucuz yollu bir fan kontrol alırım...tavsiye varmı??
  • bende fanın kontrol edilemediğini ogrendıkten sora şöyle bir baktım da akasanın var 3.5"lik floppy yuvasının oraya sığan bir bak istersen
    http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=335&pid=3572
  • Evet fanının yavaşlatılmaması bazı kişileri çok rahatsız edebilir. Ben zalman fan mate ile kullanıyorum o yüzden rahatım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

Evet fanının yavaşlatılmaması bazı kişileri çok rahatsız edebilir. Ben zalman fan mate ile kullanıyorum o yüzden rahatım.

nerden aldın arkadaşım ve sorması ayıp fiyatı neydi?
  • bence sakın alma
    1 aya kadar yeni ati kartları gelecek
    istiyosan onlara geçersin 4870 veya 4850 gibi
    olmadı baktın beğenmedin bu kartları
    o zaman şimdiden daha ucuz bi kart olacak olan gt yi alırsın
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.