Şimdi Ara

Yurdum insanı .İtfaiyeye Kova ile su taşıdılar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde çıkan yangında itfaiyenin suyu bitince vatandaşlar itfaiyeye kovalarla su taşımak zorunda kaldı.

Taşköprü ilçesine bağlı Tekke köyünde İsmail Ün ve eşi Emine Ün'ün oturduğu evde belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Taşköprü belediyesine bağlı itfaiye ekipleri olay yerine gelerek yangına müdahale etmeye başladı. Yangını söndürme çalışmaları devam ederken itfaiyenin suyu bitti. Suyu biten itfaiye'ye vatandaşlar kovalarla su taşımak zorunda kaldı. Yangın sırasında itfaiyenin suyunun bitmesi çevredeki vatandaşlar tarafından tepki ile karşılandı. Yangında yaşlı çiftin oturduğu ev tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken yangınla ilgili

Yanlış anlaşılmasın su taşıyanlara değil düşüncesiz insanlara,o depoyu taşıma su ile doldurana kadar en yakın yerden suyu çekip gelebilirsin neden boş bırakırsın ki neden söyle gerizekalı sorumsuz insanlar.. imusluğa hortum takıp yangına müdahele edebilirsin müdahele edebilirsin...of ya harbiden çok sinirlendim tam bi gerizekalılık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CYBER-WARRIOR -- 24 Nisan 2008; 15:12:28 >

• sen niye deliriyosun ki ?
  • İtfaiyenin suyunun bitmesi ayrı bir olay zaten .

Şu yabancı ülkelerde her sokak başında olan itfaiyeler için yapılan olay Türkiyede yok değil mi ?
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Ambulans zamanında gelmez itfayenin suyu olmaz

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

İtfaiyenin suyunun bitmesi ayrı bir olay zaten .

Şu yabancı ülkelerde her sokak başında olan itfaiyeler için yapılan olay Türkiyede yok değil mi ?

bazan görüyorum hoşuma gidiyor ama bakıyorum neredeyse demir bile kuruyacak susuzluktan yani görüntü var..icraat yok...

Orjinalden alıntı: THE_SİMPSONS

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde çıkan yangında itfaiyenin suyu bitince vatandaşlar itfaiyeye kovalarla su taşımak zorunda kaldı.

Taşköprü ilçesine bağlı Tekke köyünde İsmail Ün ve eşi Emine Ün'ün oturduğu evde belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Taşköprü belediyesine bağlı itfaiye ekipleri olay yerine gelerek yangına müdahale etmeye başladı. Yangını söndürme çalışmaları devam ederken itfaiyenin suyu bitti. Suyu biten itfaiye'ye vatandaşlar kovalarla su taşımak zorunda kaldı. Yangın sırasında itfaiyenin suyunun bitmesi çevredeki vatandaşlar tarafından tepki ile karşılandı. Yangında yaşlı çiftin oturduğu ev tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken yangınla ilgili

Yanlış anlaşılmasın su taşıyanlara değil düşüncesiz insanlara,o depoyu taşıma su ile doldurana kadar en yakın yerden suyu çekip gelebilirsin neden boş bırakırsın ki neden söyle gerizekalı sorumsuz insanlar.. imusluğa hortum takıp yangına müdahele edebilirsin müdahele edebilirsin...of ya harbiden çok sinirlendim tam bi gerizekalılık...

BU TÜRK'ÜN DUYARLILIĞINI GÖSTERİR.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OctaviA_1907 -- 25 Nisan 2008; 0:03:19 >
  • Arkadas o kadar insan orda onu düşünemiyoda sen oturdugun yerden yok gerizekalılık yok şu yok bu diye akıll veriyosun. Yangın sırasında sen ordamıydın? Yangına nasıl müadahale edildi, yangına yaklaşma tehlikesi ne durumdaydı Vs Vs... gibi durumları bilmeden insanları yargılama koçum. Ben o gerizekalı dedigin adamların hepsini gayet iyi biliyorum ve canları ugruna ateşin içine kendilerinide attıklarınıda biliyorum. Lütfen yargısız infaz yapmayalım biraz saygılı olalım tamam mı kardeşim biraz saygılı......
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.