Şimdi Ara

HONDACILAR KIRAATHANESİ SOSYO-KÜLTÜREL EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI (94. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.754
Cevap
21
Favori
265.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

HONDACILAR KIRAATHANESİ SOSYO-KÜLTÜREL EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI

• @ababa

O kadar yüksek türk kası üzerinde bebek uyutmak sakıncalı ama, yüksekten düşüp ağır yaralanma riski var, önlem alınmalı bu tip hareketlere karşı...

Aslında düşündümde önleme gerek yok... o göbek ile zaten bebek yapabilme ihtimali bulunmamakta her açıdan

Orijinalden alıntı: qNesh

@ababa

O kadar yüksek türk kası üzerinde bebek uyutmak sakıncalı ama, yüksekten düşüp ağır yaralanma riski var, önlem alınmalı bu tip hareketlere karşı...

Aslında düşündümde önleme gerek yok... o göbek ile zaten bebek yapabilme ihtimali bulunmamakta her açıdan

Orijinalden alıntı: qNesh

@ababa

Orijinalden alıntı: emrehanci

02.Ekim.2009 Nisa Duru kızımız Dünya'ya Merhaba dedi.

hayırlı olsun gözün aydın

quote:

Orijinalden alıntı: rewhard

2005 civiclerin polen filtreleri nerdedir bilgisi olan varmı _??
    KEDÜDÜR O , KEDÜ KEDÜ

• ne için...

edit: torpidoyumu sökemeye gerek yok filitreyimi anlamadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewhard -- 7 Ekim 2009; 23:23:50 >
  • Torpidoyu sökmeye gerek yok. Malum torpido gözü öne doğru açılır ve bir noktada durur. Bu noktada, yanlarda bulunan ve bu açılma hareketini bir boşluk boyunca yapmaya yarayan birer adet fıttırıfışığı kırmadan çıkarırsan; torpido boşa çıkar ve iyice aşağı doğru açılarak durur. Bu şekilde açtıktan sonra ortaya çıkan boşlukta, göğsün içinde yanyana iki adet filtreyi görürsün. Bunları çıkarıp çamaşır makinesinde (tercihan, kısa programda-varsa) yıka, kurut ve yerine tak. Paran cebinde kalsın

• elektirikçi teyp takarken sökmüştü oraları o zımbırtıları çıkartım bakim bi yarin

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Torpidoyu sökmeye gerek yok. Malum torpido gözü öne doğru açılır ve bir noktada durur. Bu noktada, yanlarda bulunan ve bu açılma hareketini bir boşluk boyunca yapmaya yarayan birer adet fıttırıfışığı kırmadan çıkarırsan; torpido boşa çıkar ve iyice aşağı doğru açılarak durur. Bu şekilde açtıktan sonra ortaya çıkan boşlukta, göğsün içinde yanyana iki adet filtreyi görürsün. Bunları çıkarıp çamaşır makinesinde (tercihan, kısa programda-varsa) yıka, kurut ve yerine tak. Paran cebinde kalsın

ababa filtreler kağıt değil mi un ufak olmuyorlar mı?

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Torpidoyu sökmeye gerek yok. Malum torpido gözü öne doğru açılır ve bir noktada durur. Bu noktada, yanlarda bulunan ve bu açılma hareketini bir boşluk boyunca yapmaya yarayan birer adet fıttırıfışığı kırmadan çıkarırsan; torpido boşa çıkar ve iyice aşağı doğru açılarak durur. Bu şekilde açtıktan sonra ortaya çıkan boşlukta, göğsün içinde yanyana iki adet filtreyi görürsün. Bunları çıkarıp çamaşır makinesinde (tercihan, kısa programda-varsa) yıka, kurut ve yerine tak. Paran cebinde kalsın

sen denedinmi, yıkadınmı hiç, o kağıtlar geçektende dağılmıyormu
    yan sanayisini takacaktım, kıytırık bir honda servisi buldum, ellerindeklerin hiç birisi uymadı malesef
  • Abi yazmıştım ya, sen de "ben de bi ara deneyeyim demiştin"

İşte o mesaj: (04/06 MAKYAJLI KASA....... konusundan)

Dün sabah nöbetten çıkmadan önce, vakit geçsin diye tuttum polen filtrelerini söktüm. En son geçen sene değişmişti. Bir iki defa yere vurdum,
    bir miktar pislik döküldü ama o kadar çok değil. Sonra tazyikli hava tuttum. Biraz da toz çıktı. Attım bagaja. Eve gelince çıkardım filtreleri yukarı.
    Bizim çamaşır makinasının 15dk.lık süper kısa programı var. Ne olmuşsa olmuş, parçalanırsa da yenisini alırım, nasılsa 1 yıl oldu deyip attım filtreleri makinaya. Koydum deterjanı, soğuk su ile 15dk. yıkattım. Bitince alıp koydum güneşe, 10dk.da kurudu. Sonra filtrelerin plastik çerçevelerini de sünger ve cifle yıkadım. Hepsi kar gibi beyaz oldu. Sonra uyudum . Kalkınca da gidip filtreleri taktım ama klimayı açıp denemedim. Gerçi denesem de ters birşey olmazdı.

Demem şu ki, her yıl filtreleri boşuna çöpe atıp boşuna yenisine para verip alıyormuşuz. Bundan sonra, yıkamaktan yırtılıncaya kadar yenisini almak yok.

Şeytan diyo , zamanı gelince hava filtresini de at yıka. Oldu oldu, olmadı zaten yenisi alınacak

• periyodik bakımdaki yağ değişiminde çıkan yağı su sebilinin filitresinden geçirmeyi de düşünüyormusun???
    bilelim de ölene kadar mokoko restini çekelim hondaya...

2.4 ACCORD,BLACK PEARL
  • Su sebilinin filtresinden geçirmek değil de; mısırözü ve ayçiçek yağıyla karıştırıp, biraz çalkalayıp, 2 saat güneşte dinlendirdikten sonra dantelli sütyenden süzerek tekrar kullanmayı düşünüyorum

• zeytin yağı da eklemeyi unutma kalbe iyi geldiği gibi belkim moturuna da eyi gelir...

zeytinyağı gibin üste çıktım yine,yanlış anlama konunun üstünü kastettiydim...

2.4 ACCORD,BLACK PEARL
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

@ emrehanci ;

Benim oğlan doğduğunda en sevdiğim şey sabahın köründe uyanıp kucağıma almaktı,göğsümde uyuturdum koklaya koklaya

minik ve yeni olmasından dolayı pek elimize almamaya çalışıyorum.
    alışmasın diyerekten
    Tork ve HP üzerine Temel Bilgiler:http://forum.donanimhaber.com/m_38360434/tm.htm
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.