Şimdi Ara

<<< Kültür-Bilim Fotoğraf Sergisi >>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
6.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu başlığı yeterince açıklayıcı sanırım

Ancak küçük bir farklılık olarak, foruma yeni eklenen 'Albüm' özelliğini kulanarak hem kotalı arkadaşların konuyu her açışlarında kotalarından israf yapmamak hemde daha hoş bir sergi yapabilmek amacıyla, bulduğunuz, çektiğiniz, sanat değeri olan güzel, ilginç, bilimsel, kültürel, sanatsal vs... resimleri konunun başında bulunan 'Resim ekle' seçeneğini kulanarak bizimle paylaşın...

Harika, enfes bir sergi olucağından eminim.(yada umarım)

-----
    İlk resim benden olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El-Cezeri -- 4 Temmuz 2008; 18:53:06 >

Orjinalden alıntı: Dreatlord

Yanlış anlama bilimsel konular hakkında resim mi koyucaz

Eklenen resimler bilimsel konular hakkında mı?

Sizin son günlerde yaptığınız yorumlara bakıyorum. En fazla bir cümle yazıp bırakıyorsunuz ya da bir alıntı yapıp altına katılıyorum yazıyorsunuz. Lütfen daha fazla bölümü kirletmeyin.

Mesaj sayısının arttığı birçok yer var forumda oralara bir bakın! Her konuya cevap yazmak zorunda değilsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relusion -- 19 Nisan 2008; 8:20:59 >
    Attığım mesajlara cevap istiyorsanız Pm atınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Relusion

quote:

Sizin son günlerde yaptığınız yorumlara bakıyorum. En fazla bir cümle yazıp bırakıyorsunuz ya da bir alıntı yapıp altına katılıyorum yazıyorsunuz. Lütfen daha fazla bölümü kirletmeyin.

Mesaj sayısının arttığı birçok yer var forumda oralara bir bakın! Her konuya cevap yazmak zorunda değilsiniz.

Canım sıkılıyo beyendiğim fikirleri iconlarla belirtmek suçsa yazmayız bi daha beni yönetici uyarması gerekiyor sn şimdi bunada neden yazı yazdın dersin bana anlamadım konuyu ne ile ilgili resim yapacağımızı ayıp mı Boşu boşuna neden polemik yaratıyorsunuz ve art niyetli bakıyosunuz konuya
    Biz cahil dediğimiz zaman,mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz.Kastettiğimiz ilim,hakikati bilmektir.Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi,hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.

• quote:

quote:

aslında siz de bu mesajı atmak zorunda değildiniz çünkü forumda bu konuyla yetkili kişiler var ayrıca kimin ne yazdığı sizi ilgilendirmez her attığı mesajda sizden onay mı alacak

• quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

quote:

quote:

aslında siz de bu mesajı atmak zorunda değildiniz çünkü forumda bu konuyla yetkili kişiler var ayrıca kimin ne yazdığı sizi ilgilendirmez her attığı mesajda sizden onay mı alacak

Çok teşekür ederim laf olsun diye buraya takılmıyorum diğer üyeliğimin şifresi kayboldu bunu yeni açtım ve çok güzel tartışma konuları yazılıyo be bunlara acaip akıllıca yorumlar yazılıyo bende saçmalamak yerine iconlarla fikrimi pekiştirmek istiyorum ama arkadaşımız alınmış sanırım post kastığımı sanıyor ama değil ki uzatmanın anlamıda yok uyardığı içinde sagolsun ne diyelim:)
    Biz cahil dediğimiz zaman,mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz.Kastettiğimiz ilim,hakikati bilmektir.Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi,hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.

• Sn @ Celtic

@ Dreatlord adlı üye daha önce bölüm yöneticilerinden olan @ Lacrima tarafından uyarılmıştır.

Bu başlık altında da ''Buraya sadece bilimle ilgili resimleri mi koyacağız?'' diye bir yorum yazmış.

Değerli dostum @ El- Cezeri' nin konuyu açarken yazmış olduğu açıklama yeterli değil midir?

quote:

hoş bir sergi yapabilmek amacıyla, bulduğunuz, çektiğiniz, sanat değeri olan güzel, ilginç, bilimsel, kültürel, sanatsal vs... resimleri konunun başında bulunan 'Resim ekle' seçeneğini kulanarak bizimle paylaşın...

Gerekli açıklama yapıldığı halde tekrar aşağıda bu soruyu sormanın bir mantığı yoktur.

Kimsenin yazarken bana danışma gibi bir zorunluluğu yok!. Zira mesajını şikayet ettim, sildiler. Demek ki yöneticiler de benimle aynı düşüncede olmalı ki silmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relusion -- 19 Nisan 2008; 16:54:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sn @ Celtic

@ Dreatlord adlı üye daha önce bölüm yöneticilerinden olan @ Lacrima tarafından uyarılmıştır.

Bu başlık altında da ''Buraya sadece bilimle ilgili resimleri mi koyacağız?'' diye bir yorum yazmış.

Değerli dostum @ El- Cezeri' nin konuyu açarken yazmış olduğu açıklama yeterli değil midir?

quote:

hoş bir sergi yapabilmek amacıyla, bulduğunuz, çektiğiniz, sanat değeri olan güzel, ilginç, bilimsel, kültürel, sanatsal vs... resimleri konunun başında bulunan 'Resim ekle' seçeneğini kulanarak bizimle paylaşın...

Gerekli açıklama yapıldığı halde tekrar aşağıda bu soruyu sormanın bir mantığı yoktur.

Kimsenin yazarken bana danışma gibi bir zorunluluğu yok!. Zira mesajını şikayet ettim, sildiler. Demek ki yöneticiler de benimle aynı düşüncede olmalı ki silmişler.

İnan dostum bana kimseden uyarı gelmedi ki küçük bi mesajın bu kadar ortamı rahatsız edeceğini bilsem yazmazdım ama ben yinede çevreden özür dileyeyim polemik yaratılmasın anlaştıkmı özür dilerim

• Bu albüm seçeneği ne de hoş birşeymiş...

Bu arada tablolar, karikatürler gibi bilinen eserler dışında eklediğimiz fotoğrafların sahiplerini biliyorsak isimlerini yazalım ya da kaynağı belirtelim derim.

Eklediğim fotolardan "Yanaklar ve Domatesler" Coşkun Teziç,
    "Çiçekler ve Küçük Kız" Abdurrahman Aksoy'a aittir.
    http://www.trekearth.com/gallery/Middle_East/Turkey/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylesof -- 25 Nisan 2008; 16:24:14 >

Evet haklısınız. Bunu düşünememiştim. Bundan sonra eklediğim fotoğrafların (varsa) sahiplerininde isimlerini bulup eklemeye gayret göstericem.

@C4'ün çalışmalarınıda merakla bekliyoruz.
    Solda Platon,elinde soyut metafizik üstüne bir eser olan Timaios olduğu halde yüce şeylere işaret ediyor. Aristotales ise elinde Etik'i olduğu halde, mimiğinden anlaşıldığı üzere ayaklarımızı yere basmamız gerektiğini söylüyor.Bu iki karşıt eğilim felsefe tarihi boyunca hep çakışmıştır.

Bu resmin anlamını öğrendiğimde hoşuma gittiği için ve güzel bir anlamı olduğu için buraya koymayı uygun gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokomatif Portakal -- 27 Nisan 2008; 17:20:19 >

• Eklediğim birinci sıradaki resimde fotoğraf sanatçısı Ara Güler'den İstanbul konulu muhteşem bir fotoğraf karesi.Altta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokomatif Portakal -- 27 Nisan 2008; 17:18:56 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARIŞA ÖZLEM -- 5 Ekim 2008; 1:12:09 >
  • Arkadaşlar rica etsem konunun içine değilde en baştaki sergi bölümüne koyun resimleri. Amaç hem görsel estetiği sağlamak hem kotalı arkadaşlar varsa onlara ızdırap vermemek hemde her defasında konuya girdiğimizde 2 saat resimlerin açılmasını beklememek.
    Eğer illaki koyucaksanızda orjinal boyutlarında değilde ufak bir önizlemesini koyabilirsimiz
    Ne olucak demeyin herkez bir tane koysa ne olur düşünün.

Böylesi hem konunun doğasına uygun olur hemde daha mantıklı. Değilmi?

Eklenen resimler gerçekten çok güzel ve etkileyici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El-Cezeri -- 27 Nisan 2008; 11:22:15 >

Orjinalden alıntı: Arukard

Eklediğim birinci sıradaki resimde fotoğraf sanatçısı Ara Güler'den İstanbul konulu muhteşem bir fotoğraf karesi.Altta

Ara Güler'in böyle bir sürü fotoğrafının bulunduğu sergisi açık şu anda galiba televizyonda görmüştüm İstanbul'da olanlar için bir şans

Orjinalden alıntı: El-Cezeri

Arkadaşlar rica etsem konunun içine değilde en baştaki sergi bölümüne koyun resimleri. Amaç hem görsel estetiği sağlamak hem kotalı arkadaşlar varsa onlara ızdırap vermemek hemde her defasında konuya girdiğimizde 2 saat resimlerin açılmasını beklememek.
    Eğer illaki koyucaksanızda orjinal boyutlarında değilde ufak bir önizlemesini koyabilirsimiz
    Ne olucak demeyin herkez bir tane koysa ne olur düşünün.

Böylesi hem konunun doğasına uygun olur hemde daha mantıklı. Değilmi?

Eklenen resimler gerçekten çok güzel ve etkileyici

Doğru söylüyosun, oraya eklemiştimde, resmin hangi resim olduğunu göstermek içişn koydum resimleri, haklısın ufak resim koysam daha iyi olurdu.

• Hepsini kendim çektim
    ona göre sevmeli; kim olduğun değil,
    kiminle olduğun önemlidir.
    Madde Bağımlılığına "HAYIR"
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.