Şimdi Ara

..::: * FIAT FIORINO FAN CLUB * :::.. (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.219
Cevap
63
Favori
2.275.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu QUBO değilmi nereden çıktı Combi Emotion.?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hakan Gürsu

    Bu QUBO değilmi nereden çıktı Combi Emotion.?

    selamlar...

    fiat fiorino Qubo ile fiat fiorino combi emotion aynı araçlardır...

    Qubo otomobil binek ruhsatlı olup ihraç edilmektedir...ülkemizde binek araçlarda ötv en az %37 olduğu için düşük ötv ile ticari ruhsatlı olarak combi emotion olarak sunulmaktadır.

    bilgilerinize...

    saygılarımla...
  • Havnitekin Bey Abi Sizi Doblo Team e Bekliooruz Bazı Arkadaşların Sorularını Yanıtlarsan Bizi Şereflendirmiş Olursun
  • havnitekin bey size bi sorum olacak QUBO gelmiyecekse, bu emotion'da 1.4 benzinli versiyonu sunmayacaklarmı.?

    Yani benzinli versiyonunu sunsalar en az 3 milyar daha ucuza satarlar bu da süper olur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hakan Gürsu

    havnitekin bey size bi sorum olacak QUBO gelmiyecekse, bu emotion'da 1.4 benzinli versiyonu sunmayacaklarmı.?

    Yani benzinli versiyonunu sunsalar en az 3 milyar daha ucuza satarlar bu da süper olur.


    doblo panorama gibi satışı olabilir 1.4 benzinli motor da konabilir...ancak bu talep araştırmaları ve ekonomik stabilite ile ilgili olarak gündeme gelebilecek...
  • Merhabalar bende üye olmak isterim 2 adet fıorıno aracım var aralık 2007 de aldım tabı 2008 olarak geciyor ama sadece sıteye 1 yazı yazabıldım artık bende aranızd aolmak ısterım tecrubelerımı yansıtmak ısterım saygılarımla..
  • Selamlar Fiorino Fan Club

    Yeni Combi Emotion Reklamınız Hayırlı Olsun ..! Bugun Gözüme Çarptı ..!
  • ilk cıktıgında pek beyenmemiştim ama kullanma şansım oldugunda gercekten cok begendim fiatda tek begendim ticari araç diyebilirim çok hoşuma gitti sırf usun yol için bile keyifle yolculuk yapılabilecek araç
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bucakli

    Arkadaşlar buyrun.Şu anda Türkiye'deki en modifiyeli Minicargo;Fiorino şu resimdeki Fıstıkyeşili araç.
    Yapılan her iş emeğine değmiş bence.Zaten sevimli olan araç daha da güzelleşmiş;detaylarla daha şık olmuş.Sadece yere biraz daha yakın olsa tamam olacak;böyle de güzel.Ses & Görüntü sistemleri zaten herşeyi açıklıyor.

     ..::: * FIAT FIORINO FAN CLUB *  :::..


     ..::: * FIAT FIORINO FAN CLUB *  :::..


     ..::: * FIAT FIORINO FAN CLUB *  :::..


     ..::: * FIAT FIORINO FAN CLUB *  :::..


     ..::: * FIAT FIORINO FAN CLUB *  :::..


     ..::: * FIAT FIORINO FAN CLUB *  :::..


     ..::: * FIAT FIORINO FAN CLUB *  :::..


    tmm çok güzel araç yapmış adamlar da aracın içi de güzel eyvallah

    ama

    o yeşil muşambağ olmuş şimdi ......

    insan yaparken biraz daha özenir dimi

    neyse araç 10 numara sonuçta




  • bizde 20 05 2008 tarihinde fiorino aldık harike bir araba ben bu kadar iyiye daha önce binmedim güzel bnir araba hiç kötü bir yanı yok bazıları zıplıyor diyo ama bence hiç zıplamıyor güzel bir araba

    KRAL FİORİNO
  • FİAT ın amblemleri 1899-2000 yılları arası buyrun:)

     ..::: * FIAT FIORINO FAN CLUB *  :::..
  • daha önce fark etmemiştim topic hayırlı olsun
  • Arkadaşlar kavak yellerini izlermisiniz bilmiyorum ama şimdi kavak yellerini izliyorum ... ve efe bir fiorino almış son çıkan açıktan ,turuncu renkli televizyonda mükemmel gözüküyorrr:) fiorinoyu bir kez daha sevdim:=) :=)
  • Fiorino combi dyn+stil paket ile 6000 km doldu...
    1- Diz-bacak torpido gözüne nasıl değer? torpido gözü yolcu tarafındadır. Direksiyonun altındaki plastik kaplamalara (muhtemelen bir kaza esnasında -her nekadar motor yere doğru eğilmi yerleştirilmiş olsada- bu kaplamalar koruyucu olarak işlev görecektir) değmesi için de koltuk yükseklik ayarı en üst pozisyonda ve öne çekilmiş halde ayağın ortası ile basıldığında durum da olması gerekir, o zaman bile bacak hafifçe değebilir (değer değil). Bu tür araçlarda, sürüş pozisyonu oturma pozisyonudur, binek araçlarda hafif uzanmış dizler ve kalça karna çekilmiş haldedir, ve motor ile dizler-bacak arasında koruyucu olarak kumaş pantolonunuz kalacaktır.
    2- Türkiyenin en yüksek viyadüklerinden geçtim ne önden ne de yandan gelen rüzgarlar aracın sürüşünü bozacak kadar etkilemedi.
    3- 45 lt mazot ile klima hiç kapanmadan şehirlerarası yolda toplam 200 kg lik yük ile 900 km yi aşıyorum (500 km otoban + 400 km virajlı yokuşlu). Trip B yi hiç sıfırlamadım ortalama 5.9lt/100 km.
    4- Zıplama sadece dalgalı yollarda (binek c sınıfı bir araçla kıyaslayarak söylüyorum 1.5 yıl c-max, 1.5 yıl focus sürdüm) referans bir c sınıfı araçtan çok az daha fazla, düz yolda asla zıplama yok. Zıplıyorsa lastik havaları yüksektir yada süspansiyon sorununuz vardır.
    5- Yol tutuş sorunu tamamen sürücüyle ilgili bir sorundur. Fizik kuralları içinde sürülürse hiç bir araç yoldan çıkmaz. Ferrarisini yoldan çıkaran tarlaya uçan birini sizinle konuşturabilirim.




  • Merhaba,
    Fiorino Emotion Otomatik vites ile Antalya' ya gidiş gelişimde 5.4 lt/100 km ortalama yapabildim. Daha iyisi olmadı. Siz 45 litre depo ile 5.9 ortalama ile 900 km gittim diyorsunuz ama 900*5,9 = 53 litre eder. Bir hata olmasın? 45 litrelik deponun 41 ini kullansanız 4,5 ortalama yapmış olmanız lazımdı ki ben 5.2 yi bile yapamadım(Yokuş aşağı hariç)
  • arkadaşlar bende fiorino hastasıyım burdaki fiorino fan club uyeliğini yeni gördüm hemen aranıza katılıp yazmak istedim.bende 2 ay önce aldım combimix araçta önemli rahatsız edici bir zıplama yok normal binek arabanın biraz lstikleri fazla şişik ayarında bence yani yakıta gelirsek az da deyil cokta deyil yani bende 4 tane araba var dizel palio da var ondan az yakıyor mesela ki palio dan 200 kg daha agır olmasına ragmen amma gelelim ki reno kangoya veya megana onlardan da fazla yakıyor mesela dizel megan da ortalama tuketimi 5 litreyi bile zor gorursun ama fiorinoda cok yavaş basıp kendını kasa kasa yavas kullanırsan ona ragmen sehır ıcınde 6 litreden asagı dusuremıyorum ama yınede bana yetıyor mesela 20 ytl ye son gelen zamlarla 90 km gıdıyorum bence yeterli nede olsa 1200 kg araba ufak mufak ama hafifte sayılmaz.
  • Dirend arkadaşa cevap:

    5.9 ortalama yı trip B hiç sıfırlamadım ulaştığım değer diye yazdım, biliyorsunuz ki bu araçlarda trip A ve B var, 2 ayrı ölçüm yapabiliyorsunuz. Trip A günlük-haftalık-uzun yolda, Trip B yi hiç sıfırlamadan kullandım (yani araç alındığı ilk günden beri şehiriçi+şehirlerarası ortalaması). Bu arada aynı güzergahda 100km/saat altına hiç düşmeden ortalama 4.7 lt/100 km, bu değer düz yolda 4.2 lt'ye kadar düşüyor (her iki cam 3 er parmak açık) bu arada trip B 5.2'lt ye düştü.
    95 km/saat; düz yol otoban 4.2 lt (hız limitleyiciyi 95 km' ye ayarlayıp uyarı verdiğinden emin olup)
    115 km/saat; düz yol otoban 5.6 lt (hız limitleyiciyi 115 km' ye ayarlayıp uyarı verdiğinden emin olup)
  • Arkadaşlar belki sizdede bu sorun vardır diye yazıyim dedim ... mayıs ayında fiorino combimix aldık. Arka bagaj kapağından ses geliyodu aldığımız bayii'ye götürdük tek arka kapı yağlancakmış ve yağlan dı ses gitti..
  • bende bugun fiorinoma kavustum ama trafik işlemleri bitmediginden bakmakla yetindim bugunluk ilk arabam olacak su kadar arabaya bindim hepsinden iyi diyemem ama konforlu bir araba oldugu belli.ama tavsiyem arabayı alır almaz nazar boncugu,kurban falan hemen onlemi almak lazım cok dikkat cekiyor terbiyesiz :D hemen benide ekleyin listeye :)
  • 34 milyara alacak e...... bulmuşlarki satıyor adamlar 23 24 bin e dacia logan mcv donanımlısını almak varken ne diyeyim e....... ler olmasa akıllılar aç kalır dimi
    quote:

    Orjinalden alıntı: ayancıklı


    quote:

    Orjinalden alıntı: Hakan Gürsu

    Arkadaşlar bugün gittim Fırat otoyo birz muhabbet ettim.

    BU QUBO agustos ortası gibi gelecekmiş.Ancak binek ruhsatlı geleceği için ticarideki gibi vergi oranı %10 değil % 37 olacakmış, yani en iyimser ihtimalle 33-34 milyar olacak dedi.Buda Fiorino'ya verilecek para değil bence.

    Alırım ticari ruhsatlısını 2.köprüden geçerim.Bide muayenemi her sene yaptırırım olur biter.


    34 milyar ha ...alacak e...yi bulurlarsa satarlar.




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.