Şimdi Ara

Premium Rapid Downloadda Yaşadığım Sorun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.
    Premium üyeliğim var ve özellikle 150-200 parttan oluşan dosyaları indirirken çok sorun yaşamaya başladım.
    Tüm partları indirdikten sonra zip programı ile açmaya başladığımda, mesala 120 partlık bir dosyada neredeyse 80-90 partta hata veriyor.
    Normalde 1-2 partta hata verdiğinde sadece hatalı partları indirip sorunu çözebiliyordum. Ama bu rakam giderek artmaya başladı ve zamanım + limitim devamlı boşuna gidiyor.
    benden kaynaklı bir hatamı var acaba?

    Yardımcı olabilirmisiniz?

    Tşk.



  • Rar dosyalarını nasıl açıyorsun?Eğer dosya üstünde sağ tık yapıp "buraya çıkart" diyorsan bozuk inmiş dosyalarda dediğin hatayı verir.Onun yerine rar dosyasını çift tık ile aç,üst menüden "özel bir konuma çıkart"a tıkla karşına gelen pencerede sol köşede "bozuk dosyaları onar"(ya da ona benzer birşey) diye bir seçenek var onu seç ve çıkartacağın klasörü ayarla.Çıkartırken sanırım bozuk dosyalarda yine uyarıyor ama dosyayı sorunsuz bir şekilde açıyor.Ben şu ana kadar bu şekilde açtığım dosyalarda sorun yaşamadım.
  • Cevabın için teşekkür ederim.
    evet "bozuk dosyaları" onar seçeneğini aktif. Dediğin gibi dosyayı dışarıya çıkartıyor. ama çok fazla partta hata oluştuğu için dosyayı açmaya çalıştığımda hata veriyor.
    10-15GB dosyayı indiripte bu şekilde sonuçlanınca rapidden nefret etmeye başladım.

    quote:

    Orjinalden alıntı: n1ghtfall

    Rar dosyalarını nasıl açıyorsun?Eğer dosya üstünde sağ tık yapıp "buraya çıkart" diyorsan bozuk inmiş dosyalarda dediğin hatayı verir.Onun yerine rar dosyasını çift tık ile aç,üst menüden "özel bir konuma çıkart"a tıkla karşına gelen pencerede sol köşede "bozuk dosyaları onar"(ya da ona benzer birşey) diye bir seçenek var onu seç ve çıkartacağın klasörü ayarla.Çıkartırken sanırım bozuk dosyalarda yine uyarıyor ama dosyayı sorunsuz bir şekilde açıyor.Ben şu ana kadar bu şekilde açtığım dosyalarda sorun yaşamadım.




  • rapidle bir alakası olduğunu zannetmiyorum. büyük ihtimalle windowsdan kaynaklanıyordur. kurtarma işine gelince; eğer partlarda kurtarma kaydı yoksa hiçbir şekilde onarma yapamazsınız. size tavsiyem güzel bir format.

    saygılar
  • indirme yöneticisini değiştir bende aynıydım flashget kullanırken benim başıma geliyordu idm ye geçtim hiç olmayor nerdeyse
  • Defalarca idm ile rapid premium'dan 250-300 partlık dosyalar indirdim..Hiçbir sorunla karşılaşmadım.Winrar'ın güncel mi bu arada?
  • ben dosyaları FDM ile indiriyorum. Bugüne kadar bendede pek sorun yoktu.
    Peki şöyle bir sorun olabilirmi?

    dosyalar çok hızlı biçimde inerse mesela saniyede 3MBit gibi bir hızla yani 100 MB lık bir dosya 30 saniyede inecek olursa bu hatalar bundan kaynaklı olabilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.