Bildirim
Rainbow Six Vegas 2 (XBox 360 - PS3 - PC) inceleme videosu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam ellerine sağlık güzel bir inceleme olmuş.Oyunun grafikleri biraz kötü olsa da oyananabilirliği sayesinde oyun kendini oynattırıyor.Yani güzel bir oyun.
Hocam bu arada gt5p incelemesi yapsan hiç fena olmazdı yani... -
Gerçekten güzel bir oyuna benziyor 1 ile hemen hemen aynı ama yinede süper -
grafikler bence yeterli hatta iyi bile denilebilir;
ama nedense ben daha farklı bir oyun bekliyordum;
sanki ilk oyuna extra haritalar yükleyip öylece piyasaya sürmüşler ; -
güzel inceleme için teşekkürler..zaten dünden beri XBOX360 da bu oyunu oynuyorum..ACT 6 yı geçemedim şimdi bi daha geçicem XBOX a
oyuna gelirsek grafik yönünden eksileri var FPS düşüşleri bende olmadı ama adamın kolunun duvara girip kaybolması gibi şeyler yaşanabiliyor ama herşeye rağmen oynanabilirlik bu eksileri kaybediyor -
xbox'da nasıl yaptı yaw şu yüz modelleme işini???
xbox için kamera sadece chat için kullanılıyo sanıyodum:) -
inceleme iyi ancak anlatan arkadaşın diksiyon ve vurgu konusunda profesyonel ders alması lazım bence. -
inceleme harika olmuş hocam ellerinize sağlık -
Gayet amatörce bir inceleme ancak bu kötü olduğu anlamına gelmez. İlerleyen zamanlarda daha iyi olacaktır kesinlikle. -
Arkadaşlar iyi kötü eleştirileriniz için teşekkür ederim. Oyun incelemeleri konusunda çok yeniyiz elbet eksiklerimiz olacaktır fakat bunları kısa sürede telafi etmeye çalışacağız. Gördüğünüz eksikleri yazmaktan çekinmeyin.
İyi forumlar... -
Bayet başarılı bir video olmuş. -
quote:
Orjinalden alıntı: korozyon
inceleme iyi ancak anlatan arkadaşın diksiyon ve vurgu konusunda profesyonel ders alması lazım bence.
Walla pes doğrusu.
Burayı Showtv haber ajansı falanmı sandın. -
ayrı bir konu açmak istemediğimden yazıyorum buraya...Act7 de helikopter geliyo adamlar aşağıdan yukarıdan bize saldırıyo...ne adamlara gözükmeyecek biyer var nede adamlar 3-4 kişi en az 9 kişi birtek benim üzerime geliyor..buranın bir püf noktası falan var mı? -
İnceleme idare eder.ama oyun genelde iyi diye biliriz zaman geçirmek için ideal'dir. -
valla pc için çıktı ama korsanı dayanamadım indirdim ama online için türkiyeye gelsin kesin orjinalini alacam bu arada oyun süper grafiklerde pek bi değişim yok ilk oyuna göre pc de ama oynanış ve yanımızdaki adamlara taktik verme baya bi geliştirilmiş mesela kapı altından kamera ile bakıp içerdeki 2 askeri işaretleyip önce onları öldürmelerini falan isteyebiliyoruz benim en çok hoşuma giden şey ise iple aşağı sarkıp ters dönüp pencereden içeri ateş etmek sonuç olarak grafikler aynı ama oynanış baya bi gelişmiş call of duty 4 te ki rütbe sistemine benzer bi sistem de eklemişler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erguven_84 -- 12 Nisan 2008; 15:24:09 > -
Bende oyunun 1. sini oynamıstım gayet güzeldi bence ama bundaki grafikler ile aynı bence bir fark goremedım insan biraz daha uğraşır. Yüz olayıda güzel olmuş, Pes2008 de de böyle bir olay var, ama kaç kişi böyle birşey yapar onu bilemem.
Neyse başarılı bir anlatım olmuş hocam ellerine sağlık
-
OYUNUN SİSTEM GEREKSİNİMLERİ NE ACAB? -
quote:
Orjinalden alıntı: YalnızEnes
OYUNUN SİSTEM GEREKSİNİMLERİ NE ACAB?
MİNUMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
- Processor: AMD Athlon 3000 / 3 GHz Pentium 4 Hyper Threading
- Display Card: 128 MB DirectX -compliant, Shader 3.0-enabled video card
- Memory: 1024MB
- Free Disk Space: 7GB
- Operating System: Windows Vista/Windows XP SP2 (only)
En yüksek sistem gereksinimleri
- Processor: Intel and AMD processors 3.2 GHz
- Display Card: 256 MB DirectX -compliant, Shader 3.0-enabled video card
- Memory: 2048MB
- Free Disk Space: 7GB
- Operating System: Windows Vista/Windows XP SP2 (only) -
quote:
Orjinalden alıntı: YalnızEnes
OYUNUN SİSTEM GEREKSİNİMLERİ NE ACAB?
Minimum Sistem Özellikleri
* CPU: 3 GHz Pentium 4 Hyper Treading or AMD Athlon 3000
* Sistem: Windows Vista/Windows XP SP2 (only)
* Hafıza: 1024MB for Windows XP / 2048MB for Windows Vista
* Gerekli Boş Alan: 7 GB
* Ekran Kartı: 128 MB DirectX -compliant, Shader 3.0-enabled video card
Önerilen Sistem Özellikleri
* CPU: Intel and AMD processors 3.2 GHz
* Hafıza: 2048MB
* Ekran Kartı: 256 MB DirectX -compliant, Shader 3.0-enabled video card
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_e -- 12 Nisan 2008; 16:23:37 > -
Incelemede ayni cumleler cok sik kullanilmis sanki. Bazi seyleri tekrar tekrar duyuyoruz. Ancak zamanla cok daha iyi olacagina eminim
Benzer içerikler
- en iyi hava durumu uygulaması
- tiktok izlenmeye para veriyor mu
- iphone alarm çalmıyor
- tiktok keşfet saatleri
- reklam engelleyiciler youtube"un hizmet şartları"nı ihlal ediyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X