Şimdi Ara

PEPSİ FUTBOL KEYFİ KAMPANYASI (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.950
Cevap
3
Favori
64.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • bu gün kazanan var mı arkadaşlar..gönderdiği saati yazarlarsa sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astra-Elegance -- 22 Temmuz 2008; 14:27:28 >
  • galiba oluyormuş tv kartından...recevierın arkasındaki lnb outtan bir kablo çıkarıp tv kartına takıyorsun...ben bi ara böyle izlemiştim ama pek sağlıklı olmuyordu, içeriden kanal değiştirince tv kartı donup kalıyordu...sırf maçlar için kullanıcaksan sorun olmaz galiba...

Orjinalden alıntı: :Fatih:

quote:

Orjinalden alıntı: HmB_SaL

next hocam şifre ayarlayabildin mi

hadi canım çık sokağa 100 mt sağda bitane lokanta var hani ahmet abi. selamımı söyle o sana verir burda iş bulamazsın

fatih

ben şifreleri kendim göndermek işin değil netX hocama kazandırmak için istiyorum.Benim kendi şifrelerim akşam 5.30 gibi gelir sanırsam

quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

quote:

next hocam şifre ayarlayabildin mi

hadi canım çık sokağa 100 mt sağda bitane lokanta var hani ahmet abi. selamımı söyle o sana verir burda iş bulamazsın

fatih

ben şifreleri kendim göndermek işin değil netX hocama kazandırmak için istiyorum.Benim kendi şifrelerim akşam 5.30 gibi gelir sanırsam

Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir&amp;amp;amp;amp;#8230; Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek&amp;amp;amp;amp;#8230; Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına&amp;amp;amp;amp;#8230; Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına&amp;amp;amp;amp;#8230;
  • astra-Elegance, tuz ister gibi TV istenmez. Herkes de TV'sini vermeye yanaşmaz, yani ben olsam vermezdim.

Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch

astra-Elegance, tuz ister gibi TV istenmez. Herkes de TV'sini vermeye yanaşmaz, yani ben olsam vermezdim.

hocam bir maç izmeyei teklif et o zaman...ligin açılış maçını beraber izleyin tv yi veren elemanla...

astra-Elegance, tuz ister gibi TV istenmez. Herkes de TV'sini vermeye yanaşmaz, yani ben olsam vermezdim.

Orjinalden alıntı: Rapator

quote:

hocam bir maç izmeyei teklif et o zaman...ligin açılış maçını beraber izleyin tv yi veren elemanla...

yada ilk derbiyi.Hocam hiç mi televizyonu olan yakın arkadaşınız dostunuz yok

NetX

Fotoğrafını çeker eklerim buraya.

Elindeki televizyona 10 liralık bir çözüm hçbir şey bulamadın o zaman rf modülatör alman lazım.
    http://urun.gittigidiyor.com/RF-MODULATOR-VCD-DVD-KAMERA-RECEIVER-PLAYSTATION_W0QQidZZ10248512#aciklama

Zamanında bu cihazlarla playstation bağlıyorduk scart girişi olmayan tvlere.
    Bu da şimdi aklıma geldi bundan başka çözüm kalmadı galiba

son 2 tane yolladım..saniye 57 de çaktım bi baktım gelen saate saniyesine daha 50 de iyi küfür sardım haa.
    Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir&amp;amp;amp;amp;#8230; Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek&amp;amp;amp;amp;#8230; Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına&amp;amp;amp;amp;#8230; Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına&amp;amp;amp;amp;#8230;
  • 16 ya hazırlanan var mı aranızda

16 ya hazırlanan var mı aranızda

ben yokum kapak bitti..
  • kullanıcı bilgilerini nasıl değiştirebiliriz..??

Orjinalden alıntı: Something

kullanıcı bilgilerini nasıl değiştirebiliriz..??

Değiştiremezsiniz

arkadaşlar kırmızı işaretlediğim tuşlar ne işe yarıyor? PVR mi oluyor acaba. Bende işlemiyor bu tuşlar sizde işliyormu ve sizde işliyorsa ne işe yarıyor?

TV'nin arkasındaki girişler:

PEPSİ FUTBOL KEYFİ KAMPANYASI

Yanıtını anlayabileceğim dilden sorayım. RF MODULATOR (önerdiğin), USB to RS 232 Port misali, Audio in + Video in to Scart mı olacak?
    Kesin çözüm olur mu önerdiğin cihaz?

Orjinalden alıntı: onur01

arkadaşlar kırmızı işaretlediğim tuşlar ne işe yarıyor? PVR mi oluyor acaba. Bende işlemiyor bu tuşlar sizde işliyormu ve sizde işliyorsa ne işe yarıyor?

NetX

TV'nin arkasındaki girişler:

Yanıtını anlayabileceğim dilden sorayım. RF MODULATOR (önerdiğin), USB to RS 232 Port misali, Audio in + Video in to Scart mı olacak?
    Kesin çözüm olur mu önerdiğin cihaz?

Tabi ki kesin çözüm olur aldığın cihaz bozuk olmazsa tabi :)
    Şimdi bu RF Modulatörün görevi şu:

Kutuya DT kutusundan gelen scartın bir ucu takılacak, daha sonra rf girişinden televizyonun anten girişine kabloyu takacaksın.
    Yani şu an görülen beyaz anten kablosunu çıkartıp rf kutudan gelen kabloyu takacaksın.
    Daha sonra TV de kanal arar gibi arama yapacaksın. VHF ya da UHF bandından modülatörün kanalını bulduktan sonra işlem tamamlancak.
    Kabloda ara kablo olarak geçiyor eskiden videolarda kullandığımız kablo işini görür.

Dediğim gibi bu cihazlarla biz Playstation bağlardık scart olmayan televizyonlara, zaten verdiğim gittigidiyor linkindede cihazın bu tür işlere yaradığı yazılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetX -- 22 Temmuz 2008; 18:49:11 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.