Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Super Power Red Color modifield

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> Super Power Red Color modifield Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
volkov_19

31 Mart 2008; 16:59:53 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

modifiyeden uzaklaşalı baya oldu sanırım tekrar dönmenin zamanı gelmiştir herhalde kasayı kesip biçmeye başlamadan önce şöyle bazı küçük şeylerle biraz ısınalım önce

temsili resim bendeki a4 ün pro2000 adına ürettiği gri maus önce tuşları silindi arkasından üzerindeki pro200 yazısını sildim daha sonra tamamını sildim önce astar arkasından zımparalama süreci ve boyama

buda motorola v360 kaç senedir kullanıyorum halada kullanıyorum bazı yerlerinde boyaları silindi bazı yerlerinde derin çizikler vardı hazır başlamışken motorolanın m damgalarını törpüledim öndeki kapağı sabitledim arka kapaktaki çizgileri doldurup ip deliğinide doldurdum arka alt kapağınıda sabitledim ve güzel bir zımparalama maratonu

kusura bakmayın telefonun boya işlemi bitinceye dek kötü bir webcamla resim çekicem

volkov_19

31 Mart 2008; 17:09:09 

bu arada söylemeyi unuttum telefonun kırılan camının yerine bir sony ericson camını biraz törpüleyerek uydurdum ve telefonun kamerasının olduğu yerdeki yükseltiyi zıpmaparalayarak düzelttim düşen aynasının yerini doldurarak düzelttim arka kapağın üst kısmındaki hafıza kartı ve diğer tüm benzer işaretleri doldurarak düzettim

not:daha önce mausu siyaha boyamaya çalışmıştım sonuç kütü olmuştu

ermanunal01

31 Mart 2008; 18:27:30 

kardeş fotodan hiç bişey anlaşılmıyor yaw

Referanslarıma göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ
volkov_19

31 Mart 2008; 18:40:40 

kamera dandik biraz ayarlamaya çalıştım ilk kattan sonraki mausun hali

rachadell

Sisteme Gözat

31 Mart 2008; 23:23:43 

KArdeş ilk resimler baya puslu göremedik birşey.
Fare modundada boya konusunda baya yetersiz gibisin.Sanırım zımpara ya yapmadın ya da yeteri kadar yapmadın.Çünkü boya net olmamış.Plastik yüzey boyayacaksak eğer iyi bir zımpara ardından ,nce bir kat astar ve kaliteli bir sprey boya ile 2 kat boya gerekli.Katlar arasında 2-3 saat beklenilmeli.AYrıca farenin tuşların farklı bir renk yapsan daha hoş olurdu.Siyah-kırmızı iyi bir ikilidir her zaman

supercharged cooler by rachadell
emmoo14

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

1 Nisan 2008; 0:29:05 

quote:

Orjinalden alıntı: ermanunal01

kardeş fotodan hiç bişey anlaşılmıyor yaw

Ewet bende bişi anlamadım açıkçası ama ufaktan bişiler yapmışsın kasayada sıçarar inşallah bu fikirlerin :d

Emmoo14
volkov_19

1 Nisan 2008; 1:01:55 

burdaki fotolar aptal bir webcamla çekildi normalde telefonla çekerdim ama aralarında telefonda olduğundan geriye tek kalan webcamdı şuan telefonun işi bitti kasaya sıçraması fikrine gelince bu ufaklıklar sadece ısınma hareketleri ve kasayada çoktan giriştim bile ama yavaş yavaş resim yolluycam yoksa çok çabuk unutuluyo bu arada kasa kapaklarım yoktu birtane buldum 2.yide arıyorum yardım ederseniz daha hızlı biter 40,5 yüksekliğinde 40 cm genişliğinde renk farketmez kasa kapağı lazım 1 tane

emmoo14

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

1 Nisan 2008; 2:37:40 

quote:

Orjinalden alıntı: volkov_19

burdaki fotolar aptal bir webcamla çekildi normalde telefonla çekerdim ama aralarında telefonda olduğundan geriye tek kalan webcamdı şuan telefonun işi bitti kasaya sıçraması fikrine gelince bu ufaklıklar sadece ısınma hareketleri ve kasayada çoktan giriştim bile ama yavaş yavaş resim yolluycam yoksa çok çabuk unutuluyo bu arada kasa kapaklarım yoktu birtane buldum 2.yide arıyorum yardım ederseniz daha hızlı biter 40,5 yüksekliğinde 40 cm genişliğinde renk farketmez kasa kapağı lazım 1 tane

Valla hurdalıklara bak derim bizim kırıkkalede hurdasan var her türlü kasa ve kapakları mevcut bulursam sana bildiricem çünki sen bişiler yapacağa benziyorsun en azından bir fan takım foruma sunmuyorsun merakla seni takip ediyorum yardımcı olabileceğim bir şet olursa msn adresim emrecazoglu@hotmail.com beklerim her zaman kolay gelsin dostum

Emmoo14
volkov_19

1 Nisan 2008; 11:01:20 

quote:

Orjinalden alıntı: emmoo14

quote:

Orjinalden alıntı: volkov_19

Valla hurdalıklara bak derim bizim kırıkkalede hurdasan var her türlü kasa ve kapakları mevcut bulursam sana bildiricem çünki sen bişiler yapacağa benziyorsun en azından bir fan takım foruma sunmuyorsun merakla seni takip ediyorum yardımcı olabileceğim bir şet olursa msn adresim emrecazoglu@hotmail.com beklerim her zaman kolay gelsin dostum

msn adresini ekledim projemde sadece fan takılmış boyanmış kasalar benimkinin yanında el değilmemiş kasalar olarak kalır ve buda ilk modum değil daha öncedende bikaçkez yaptım ve en çılgınınıda yaptım delorean mod diye aratırsan bulabileceğini düşünüyorum bu ondan daha güzel olacak gerji projeyi biraz hafifletmek durumunda kaldım ama yinede güzel olacak bulacağın kasa kapağını bekliyorum

volkov_19

1 Nisan 2008; 13:29:06 

mausun ruhuna fatiha okuduktan sonra t.tec maus aldım sanırım busefer mausun tamamını boyamaya kalkmasam ii olacak ilk denemede sonuç hüsrandı zımparalayıp tekrar boyadım sonuç çok güzel telefonu ve mausuda hallettikten sonra şimdi sıra klavyede ve oda a4 ün pro200 için ürettigi ürünlerden aşşağıdaki temsili resim

bende neden bu telefon bukadar kötü çekiyor diyordum boyanmasın diye bağzı yerleyapıştırdığım bant kameraya leka yapmış şimdi silipte çekiyorum

buda klavye üstteki ek parçayı sabitledim ve fırçayla astarladım astar sertleştirici katılmamış polyester gibi ve çok çabuk kuruyor tam sertleşmeside 2-3 gün kadar sürüyor

not: hala 40,5 yüksekliğinde 40 genişliğinde kasa kapağı arıyorum

emmoo14

1 Nisan 2008; 17:03:30 

Bugün arkdaşlara sordum bilgisayarcı arkadaşlara ama yok ellerinde kkapak hurdalığa gidemedim henüz ama bakıcam

Emmoo14
volkov_19

1 Nisan 2008; 22:56:11 

telefonun boyasıda iyidi ama cepte mahfolmuş okulda başka bir arkadaşın telefonuyla çektik daha sonra tekrar boyuycam

volkov_19

2 Nisan 2008; 0:03:39 

yavaştan moda başlamanın zamanı gelmiştir herhalde bunlarda gereksinimler ve suç aletlerim

pp parçalarıyla dremel

dremel 300 series 10000-33000 rpm bu silahlara ruhsat çıkartılmamalı ticareti yapılmamalı kullananlar tutuklanmalı

biraz daha hurda

biraz daha suç aleti

sanırım ayarı biraz kaçırdık

bu işe teknik resmi bulaştırmak istemiyorum ama bulaştırırsam çok kötü şeyler olur

busefer ortak sayısı 1 değil büyüyen yavrularla birlikte 6 oldular

WeNoM

2 Nisan 2008; 0:56:27 

kasa modifiyesini sabırsızlıkla bekliyorum bişey sormak istiyorum dremelin o ayağı orginal kutusunda varmı ?

HeRKeS OyuNcu OLaBiLiR
Ama YöNeTMeN BeNiM.
İsTeDiĞiMe RoL VeRiRim,
İsTeDiĞiMe YoL VeRiRim..!!!

emmoo14

2 Nisan 2008; 2:18:23  </