Şimdi Ara

##ManchesteR UniteD Fan Club##Şampiyonlar Ligi Şampiyonuu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
1
Favori
5.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Arkadaşlar bugün burada başlangıcı yapıyoruz..

Hepimize Hayırlı Olsun

Lütfen konuyu Spor bölümüne taşımayın daha önce 2 kere taşındı zaten..

21 Mayıs'ta Moskova'da yapılacak Şampiyonlar Ligi final maçında karşı karşıya gelecek iki ekibin kendi liglerindeki şampiyonluk mücadelesinde gülen taraf Manchester United oldu.

Premier Lig'in 38. hafta maçında Manchester United, Wigan'ı deplasmanda 2-0 mağlup etti ve puanını 87'ye çıkartarak 2007/2008 sezonu şampiyonu oldu.

Kırmızı-Şeytanlar'a galibiyeti ve 17. şampiyonluğu getiren golleri ise 33. dakikada Cristiano Ronaldo (Pen.) ve 80. dakikada Ryan Giggs kaydetti.

Son haftaya Manchester'la birlikte 84 puanla zirvede giren Chelsea ise evinde konuk ettiği Bolton'la 1-1 berabere kaldı ve Kırmızı Şeytanlar'ın ardından sezonu 85 puanla ikinci sırada tamamladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltRider -- 22 Mayıs 2008; 13:02:44 >

• Evet Arkadaşlar bugün burada başlangıcı yapıyoruz..

İmzamızda Eklendi

Şu anda biraz özensiz hazırlanmış gibi dursada fazla sürmez düzeltirim

##ManchesteR UniteD Fan Club##Şampiyonlar Ligi Şampiyonuu...

Takım 1878 yılında kurulmuş

*17 Premier League Şampiyonluğu
    *1 Kupa Galipleri Kupası
    *1 Uluslar Arası Şampiyonluğu
    *2 Avrupa Şampiyonluğu

Takımı 22 yıldır Sir Alex Ferguson çalıştırmaktadır.1986 yılında geldiği bu takımda aralıksız görev yapmıştır.

Ezeli rakipleri her ne kadar Arsenal, Chelsea ve Liverpool gibi İngiltere'nin diğer büyük takımları olarak gözüksede, asıl rakip ezelden beri Manchester City'dir.

Old Trafford

Takımla simgeleşen ve adeta taraftarın 'mabedi' olarak bilinen Old Trafford stadyumunu kullanmaktadırlar.Old Trafford'un kapasitesi 76,212 kişidir.Stadın yapımı 1909 yılında başlayıp kısa sürede bitmiştir.19 Şubat 1910 yılında açılmıştır.Büyük Britanya'da en çok seyirci toplayan stadyumdur.2.sırada İskoç takımı Celtic vardır.

##ManchesteR UniteD Fan Club##Şampiyonlar Ligi Şampiyonuu... ##ManchesteR UniteD Fan Club##Şampiyonlar Ligi Şampiyonuu...

Oyuncu
    1 Edwin van der Sar
    2 Gary Neville
    3 Patrice Evra
    4 Owen Hargreaves
    5 Rio Ferdinand
    6 Wes Brown
    7 Cristiano Ronaldo
    8 Anderson
    9 Louis Saha
    10 Wayne Rooney
    11 Ryan Giggs
    13 Park Ji-Sung
    15 Nemanja Vidić
    16 Michael Carrick
    17 Nani
    18 Paul Scholes
    22 John O'Shea
    23 Kieran Richardson
    24 Darren Fletcher
    27 Mikael Silvestre
    29 Tomasz Kuszczak
    32 Carlos Tevez
    38 Thomas Heaton
    41 Dong Fongzhuo
    42 Michael Barnes

Üyeler

1-Fatih Sultan Mehmet
    2-!!!Çağrı (Özel ÜYe )
    3-07BLueDeViL07
    4-AnotheRDie
    5-fyagiz
    6-georgemcfly
    7-JuniorD3M0N
    8-emere
    9-Lyr0s
    10-__éSér__
    11-Mac2cryme
    12-wicked_orijhan(özel üye )
    13-Kulspruta
    14-InThEnD
    15-*metin*
    16-oguz_25
    17-Akygn
    18-kral_murat
    19-Necessa®i
    20-teknofobi
    21-Tahsilli
    22-Come_ClaRity93
    23-Göz Kamaştırıcı (Özel Üye )
    24-jason2094
    25-09nanometer
    26-ULUSOY
    27-revenge07
    28-tai__chi
    29-prodacoma
    30-i have a dream
    31-murderer_utku
    32-LaZPaRaToR
    33-mustafa_(87)
    34-andriy_ukelemo
    35-ßa®an
    36-eyupsultan
    37-artas1arkinoks
    38-soryy
    39-dwaynewade
    40-ExeLans !
    41-Anumis

Bana Manchester United futbol takımını tanıtan çağrı arkadaşıma çok teşekkür ederim..

[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_22227941/mpage_1//tm.htm#22241712][size=2][b][color=#000000]M[/color][color=#080000]a[/color][color=#100000][/color][color=#180000]n[/color][color=#200000]c[/color][color=#280000]h[/color][color=#300000]e[/color][color=#380000][/color][color=#400000]s[/color][color=#480000]t[/color][color=#500000][/color][color=#580000]e[/color][color=#600000]r[/color] [color=#680000]U[/color][color=#700000][/color][color=#780000]n[/color][color=#800000]i[/color][color=#870000]t[/color][color=#8F0000]e[/color][color=#970000]d[/color][color=#9F0000] [/color][color=#A70000]F[/color][color=#AF0000]a[/color][color=#B70000]n[/color][color=#BF0000] [/color][color=#C70000]C[/color][color=#CF0000]l[/color][color=#D70000]u[/color][color=#DF0000]b[/color][/b][/size][/link][/center] 
    [center][image]http://img215.imageshack.us/img215/1668/sp0268gw1.jpg[/image][/center]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltRider -- 29 Mayıs 2008; 15:45:57 >

• Galatasaray'ımdan sonra en sevdiğim takım
    Adamlar kaç senedir aynı teknikdirektörle yola devam ediyorlar (:

Alp

Ben kendimi bildim bileli o teknik direktör

Bi 20 yıl var sanırım

BoltRider

İmza Olarak bu resmi düşünüyorum

BoltRider

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam M.united la özdeşleşmiş Sir ünvanı bile almış bir teknik direktör

Réplika

Vizyon500k
  • quote:

Orjinalden alıntı: Réplika

Adam M.united la özdeşleşmiş Sir ünvanı bile almış bir teknik direktör

Ekleyelim mi seni de

BoltRider

Şundan 4 yıl önce daha çok seviyordum ama hala severim

AnotheRDie
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Ekle benide hocam.Avrupada tek sevdiğim takım.

FearMaster

Australian Dream

• !!!Çağrı

BoltRider
    Sayfalara yazsan sayfa yetmez Beşiktaş
    Vazgeçmek yok anladın mı Beşiktaş
    Bu sevdadan vazgeçen kanser olsun Beşiktaş
    l1957l-l1958l-l1960l-l1966l-l1967l-l1982l-l1986l-l1990l-l1991l-l1992l-l1995l-l2003l
  • Beni de ekle.

beni de ekle arkadaşım

Marty.McFLY
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Ekle Kardeşim İnşallah Finalda Manchester United Gelirrr

JuniorD3M0N

Seviyeli Yarbay

bu resim niye doğru düzgün çıkmıyor

Marty.McFLY
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  •  ##ManchesteR UniteD Fan Club##Şampiyonlar Ligi Şampiyonuu...

Evet arkadaşlar imza resmi olarak !!!Çağrı kendi bulduğu resmi kullanma isteğimizi kabul etti

Yazısını da en yakın zamanda kırmızı siyah renklerde düzenleriz

BoltRider
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.