Bildirim
Sins of a Solar Empire inceleme videosu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
COD 4 incelemesini yapsaniz super olucak
_____________________________ -
Bu tür oyunlari hiç oynamadim oynamamda galiba...
Grafik, ses, geniş bakış açısıyla tüm ünitelere hakim olma, oynanabilirlik, sistem gereksinimleri... güzel görünüyor. Fakat işlenilen temayı pek beğenmedim, uzay gezegen falan işleyeceğine keşke toprak üzerinde beton üzerinde bişeyler yapsaymış, hani şu bilindik türlerden. Uzay içimi karartıyorda azcık
_____________________________ COULD I HAVE THIS KISS FOREVER ? -
Açıkcası bende uzay temalı oyunlara karşı pek sıcak değilimdir ama bu oyun gerçekten çok başarılı.Uzun saatler başından kalkamıyorsunuz.Ek olarak oyunun geçen hafta en çok satan PC oyunlarından biri olduğunuda belirtmek isterim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_e -- 30 Mart 2008; 1:13:54 >_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Ce5uR
biraz aşırı sanal
ilginç bir oyun ama herhalde ben hiç bu tür oyunları oynamadığım için boçalarım
_____________________________ - -
Ben bu oyunu ilk cikinca denedim oldukca güzel ve bir o kadar da zor.
Korsanlar size dalarsa herşey haşat oluyor. C&C'nin uzaylı versiyonu !
Ayrıca ik gezegen çok önemli ! Eğer sizin gezegen uc bir yerde ve korsanlara yakın ise yine kazanma ihtimaliniz cok zor oluyor._____________________________
Gizli bahçenizde açan çiçekler vardı, gecede ve yalnız. Vermeye az buldunuz , yahut vaktiniz olmadı. @Behçet Necatigil
-
bu oyunun yakında filmide çıkar doom gibi, güzel bir oyuna benziyor hatta gidip alıp oynayasımda geldi
quote:
Orjinalden alıntı: [DMC]
COD4 mü kaldı artık, 2007 Kasım'ında çıkan oyunun incelemesi neden yapılsın ki?
Ben de böyle strateji oyunlarına hala alışamadım, varsa yoksa Age of Empires 2.
_____________________________ Linguist Jr. (DEU 2006)
Samsung Galaxy Z Fold4 (12/256) | M20 Action Cam | Chevrolet Cruze LS AT | NSD Powerball | iPad Pro 11" | LG 49SJ800V | Intel I7 13700k, Noctua NH-D15, MSI MPG Z690 FORCE Wi-Fi, GSkill DDR5 6000MHz CL36 32GB, NZXT H510 Elite (w/ mesh front panel), MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G, ASUS ROG THOR 1200W 80+ Platinum
-
Ogamenin 3D grafiğe dökülmüş hali... 9.0 bu oyuna fazla puan...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NorthShield -- 30 Mart 2008; 11:17:21 >_____________________________ -
expoit değil exploit. hadi bakalim üçüncü seferde yine görece daha az hata var, olacak gibi donanimhaber ha gayret :) _____________________________ ECS 780g Ultra Black, Phenom X4 965, 4 X 1gb Veritech ddr2 800, Sapphire hd4890 Toxic, Creative X-fi xtrememusic. Samsung 2232gw, logitech z4, CM 690 kasa, 750 watt Xilence PSU. -
quote:
Orjinalden alıntı: WoraZ
quote:
Orjinalden alıntı: [DMC]
COD4 mü kaldı artık, 2007 Kasım'ında çıkan oyunun incelemesi neden yapılsın ki?
Ben de böyle strateji oyunlarına hala alışamadım, varsa yoksa Age of Empires 2.
ben alışamıorum age of empire yi de sevmiom
keşke ölmeseydi homeworld serisi..._____________________________ Console PC - Xeon Silver 4214 - Supermicro X11SPM-TPF-O - 192GB DDR4 - GTX1070Ti - 1TB 970 Evo NVME - x520-2 10G Ethernet - Corsair 280X
Server - Dual E5-2670 v3 - Gigabyte MD60-SC0 - 192GB DDR4 - 8x2TB HDD - 16x1TB Kingston KC600 SSD - x520-2 10G Ethernet - Dell H700 - Atto ExpressRAID R608 - RES2SV240 Sas Expander
FJR1300 -
severim böyle oyunları star wars empire at war gibi _____________________________ -
İnceleme için teşekkürler.. Bende sevmem bu tip oyunları ama, bunu denicem.. _____________________________ -
güzel oyunmuş _____________________________ Redder than in advance
With Donanımhaber since 2005 -
oynamadım ama bişi dikkatimi çekti sanki harita yok ole oyunun içnde kayboluyosunuz
_____________________________ Enermax Galaxy 1000W, C2D E8200 @4GHz, OCZ 2x1GB @1000MHz, Asus P5KC P35, Calibre 8800GT @Core720 Memory2120 Shader1800,2x Samsung 320GB Sata2 16mb Chace, LG Sata2 DVDRW, Armor+ Black, Samsung 19" LCD, Creative SoundBlaster Audigy, Custom Watercooler, 2x Tt RamCooler, 6x Yate Loon 140mm Fan, W.Vista 64x -
Çok güzel oyuna benziyor.Ve ayrıca FOREVER DH _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Ce5uR
_____________________________ Biz Türkler, bütün tarihimiz boyunca hürriyet ve istiklâle timsal olmuş bir milletiz.
M.Kemal Atatürk.....
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler