Şimdi Ara

Sins of a Solar Empire inceleme videosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
24.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ironclad Games ilk oyunu ile oyun dunyasında baya ses getirmiş durumda. 4x türü ile gerçek zamanlı strateji türünü başarılı ile harmanlayan oyun,strateji severlerin dikkatini çekiyor.

• COD 4 incelemesini yapsaniz super olucak
  • Bu tür oyunlari hiç oynamadim oynamamda galiba...
  • Grafik, ses, geniş bakış açısıyla tüm ünitelere hakim olma, oynanabilirlik, sistem gereksinimleri... güzel görünüyor. Fakat işlenilen temayı pek beğenmedim, uzay gezegen falan işleyeceğine keşke toprak üzerinde beton üzerinde bişeyler yapsaymış, hani şu bilindik türlerden. Uzay içimi karartıyorda azcık
  • Açıkcası bende uzay temalı oyunlara karşı pek sıcak değilimdir ama bu oyun gerçekten çok başarılı.Uzun saatler başından kalkamıyorsunuz.Ek olarak oyunun geçen hafta en çok satan PC oyunlarından biri olduğunuda belirtmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_e -- 30 Mart 2008; 1:13:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ce5uR

Bu tür oyunlari hiç oynamadim oynamamda galiba...

biraz aşırı sanal
  • ilginç bir oyun ama herhalde ben hiç bu tür oyunları oynamadığım için boçalarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bu oyunu ilk cikinca denedim oldukca güzel ve bir o kadar da zor.
    Korsanlar size dalarsa herşey haşat oluyor. C&C'nin uzaylı versiyonu !
    Ayrıca ik gezegen çok önemli ! Eğer sizin gezegen uc bir yerde ve korsanlara yakın ise yine kazanma ihtimaliniz cok zor oluyor.
  • bu oyunun yakında filmide çıkar doom gibi, güzel bir oyuna benziyor hatta gidip alıp oynayasımda geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

COD 4 incelemesini yapsaniz super olucak

COD4 mü kaldı artık, 2007 Kasım'ında çıkan oyunun incelemesi neden yapılsın ki?

Ben de böyle strateji oyunlarına hala alışamadım, varsa yoksa Age of Empires 2.
  • Ogamenin 3D grafiğe dökülmüş hali... 9.0 bu oyuna fazla puan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NorthShield -- 30 Mart 2008; 11:17:21 >
  • expoit değil exploit. hadi bakalim üçüncü seferde yine görece daha az hata var, olacak gibi donanimhaber ha gayret :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: WoraZ

quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

COD 4 incelemesini yapsaniz super olucak

COD4 mü kaldı artık, 2007 Kasım'ında çıkan oyunun incelemesi neden yapılsın ki?

Ben de böyle strateji oyunlarına hala alışamadım, varsa yoksa Age of Empires 2.

ben alışamıorum age of empire yi de sevmiom

• oyunu görünce homeworld geldi aklıma
    keşke ölmeseydi homeworld serisi...
  • severim böyle oyunları star wars empire at war gibi
  • İnceleme için teşekkürler.. Bende sevmem bu tip oyunları ama, bunu denicem..
  • güzel oyunmuş
  • oynamadım ama bişi dikkatimi çekti sanki harita yok ole oyunun içnde kayboluyosunuz
  • Çok güzel oyuna benziyor.Ve ayrıca FOREVER DH
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ce5uR

Bu tür oyunlari hiç oynamadim oynamamda galiba...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.