Şimdi Ara

Yeni Laptop Wireless modem seçiyor.Bağlanamıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Vista premium yuklu Dell 1526 (ABD den geldi) laptop Pikatel Airmax modeme sorunsuz girmesine ragmen Zyxel 600hw t1 modeme bir türlü baglanamıyor. Bağlanıyor ancak nete asla girmiyor. Oysaki aynı modeme packerdbell Vista pemiumlu laptop baglanıyor.
    Bu sorun neyden kaynaklanabilir. (wpa-psk veya wpa2-psk ikisinide denedik olmadı.şifreli kullanıyoruz modemi)

• olmadi bide wep sifreleme dene .

görüp baglanmiyorsa günvelik metodundandir büyük ihtimalle.
  • Benzer bir problme yaşamıstım airties da. baska birinde. onda wep şifreleme denedik ve sifreyi modem kendi verince oluyordu.ancak wpa turundeki şifreleri ve wep te kendi verdigimiz şifrlerle asla bağlanamamıstık.
    Zyxel modem de direk wep şifreleme yok. 801.x li bir baglantı olayı var ayrıca mac adresi ve wpa turu şifreleme dısında şifreleme gorunmuyor. wep şifreleme gorulmuyor.şaşırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_hakan -- 26 Mart 2008; 14:24:47 >
  • Arkadaşım benzer sorun bendede vardı, aygıt yöneticisinden wireless kartının driverini silip yeniden yükledim sorun ortadan kalktı.
  • bende benzer bi sorun yaşadım modemim 2 yaşını doldurdugundan wpa-2 şifreleme yoktu.
    Tavsiyem MAC şifrelemesi yapıp kullanman tabi bunun olup olmıyacagını nasıl anlarım dersende
    önce modemini şifresiz hale getir ve bağlantı sorunun varmı yokmu kontrol et
    eğer sorunsuzca bağlanırsan MAC şifrelemesi yaparsın ama bağlanmazsa driver güncelleme yoluna gidebilirsin
  • Dizüstünün ağ artının sürücü güncellemsi var mı kontrol edin.
  • Hemen bakıp kontrol edeyim. birde mac sifrelemesi icin, ne yapıcaz. vista da mac adresini bulup modeme mi işliycez. ve vistada mac adresini nasıl bulucaz laptop un.
    Bu arada laptop yukarıda yazdım pikatel airmax e kolayca baglanıyor sorunsuz wap-psk şifrelemesi ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_hakan -- 27 Mart 2008; 10:43:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mac adressi wireless kartının mac numarasını modeme işleyecen modemdede yalnızca mac guvenlıgı sececen ağda unsecured gözukur ama mac sifreli oldugundan modeme yazdıgın mac adresi haricinde makına kablosuz baglanamaz. İlk mesajdada yazdıgım gıbı sorunun bu yonde ve halledemez isen PM ile ulaşabilirsin bana.
    quote:

Orjinalden alıntı: cem_hakan

Hemen bakıp kontrol edeyim. birde mac sifrelemesi icin, ne yapıcaz. vista da mac adresini bulup modeme mi işliycez. ve vistada mac adresini nasıl bulucaz laptop un.
    Bu arada laptop yukarıda yazdım pikatel airmax e kolayca baglanıyor sorunsuz wap-psk şifrelemesi ile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.