Şimdi Ara

6300 mı K790 mı ? Yardım ve Önerileriniz lutfen !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar baslıktan anlamıssınızdır hangısını alıyım karar veremedım daha sony nın sorunları var sanırım yanı nokia da pek sorun duymadım 6300 icin ama k 790 ın sorunlarını okudum forumdan bilmiyorum hangısını alayım hangısını alsam pısman olmam, o yuzden sızlere de bır sorayım dedım... veya baska bır telefon onerınız varsa onu da soylersenız sevınırım ( max 450 ytl )

• bi telefondan neye önem veriyosunuz onu belirtseniz daha iyi olurdu ............

ama bu ikisi arasında foto için k790, şık tasarım incelik ve kaliteli ekran 6300
  • bence k790 al veya alabiliyorsan k810 al.6300 ı kullandım ama pek hosuma gitmedi.
  • En önemlisi sorunsuz olması benım ıcın oyle cok arıza yapmaması... Kolay kullanımlı olması menu vs.. tabiki muzık ve fotograf ta onemli yani oyle cok kotu foto cekenlerden olmasını ıstemem... sarj suresı de onemli...
  • Her iki model arasından Sony Ericsson K790i'yi tavsiye ederim.
  • Bencede K790. 6300'ın ekranı 16 milyon renk ama renkler uydurma. Resimlerde gösterdiği renkler gerçekle alakalı değil. Pc ve 6300 ekranlarında aynı fotoları açarak test edilmiş, onaylanmıştır. Sağlamlığından da şüphem var, bizim arkadaşınkisi 2 ayda kafayı yedi. Bilgin olsun.
  • k790i 6300 la karşılaştırılamaz bile.

k790i nin artıları=3.2 mp kamera,xenon flaş,auto focus,macro,9 resim ard arda çekme,kırmızı göz düzeltme,hafif titremeleri önleme,resimli blog diğer özelliklerdede üstün ama sadece kamerası bile yeter.6300 da sadece 2 mp kamera.ve k790i sorun falanda çıkarmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6300'nın önde olduğu konular hoparlör ses yüksekliği ve kalitesi, video çekimi, ekran netliği, ince dizayn

K790'ın ise fotoğraf çekimi ve uzun giden bataryadır
  • Bence de K790 daha iyi...
  • K790i bence.
  • Bence K790i almalısın.
  • K790i'nin sorun çıkartdığını pek duymadım. Arkadaşımda 6300 vardı. Tuşlar içeri göçmüştü. Servise verdi. 6 -7 aydır babam K800 kullanıyor. Sapasağlam.
  • bu soru sorulmaz zaten
    tabi ki k790
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

6300'nın önde olduğu konular hoparlör ses yüksekliği ve kalitesi, video çekimi, ekran netliği, ince dizayn

K790'ın ise fotoğraf çekimi ve uzun giden bataryadır

K790i ile 6300'ın video kayıt çözünürlüğü, formatı aynı değil miydi?
  • Evet, her iki telefon da aynı video çözünürlüğe sahip.
  • k790i
  • k790 ile k810 arasındaki en belirgin fark 5mm kalınlık (810 daha ince) ve Xenon falsh ben 810 kullanıyorum ve gayet memnunum
  • foto için k790i
    şıklık için 6300

ama yine de k790i daha mantıklı çünkü pil de önemli bir ayrıntı
  • Kıyaslamaya gerek bile yok , K790 daha önde bir telefon.
  • k790i nin daha üstün olduğu tartışılmaz ama ben olsam 6300 da tercih edebilirdim çok kaliteli ve kullanışlı bir telefon o da...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.