Arkadaslar baslıktan anlamıssınızdır hangısını alıyım karar veremedım daha sony nın sorunları var sanırım yanı nokia da pek sorun duymadım 6300 icin ama k 790 ın sorunlarını okudum forumdan bilmiyorum hangısını alayım hangısını alsam pısman olmam, o yuzden sızlere de bır sorayım dedım... veya baska bır telefon onerınız varsa onu da soylersenız sevınırım ( max 450 ytl )
bi telefondan neye önem veriyosunuz onu belirtseniz daha iyi olurdu ............
ama bu ikisi arasında foto için k790, şık tasarım incelik ve kaliteli ekran 6300
bence k790 al veya alabiliyorsan k810 al.6300 ı kullandım ama pek hosuma gitmedi.
En önemlisi sorunsuz olması benım ıcın oyle cok arıza yapmaması... Kolay kullanımlı olması menu vs.. tabiki muzık ve fotograf ta onemli yani oyle cok kotu foto cekenlerden olmasını ıstemem... sarj suresı de onemli...
Her iki model arasından Sony Ericsson K790i'yi tavsiye ederim.
Bencede K790. 6300'ın ekranı 16 milyon renk ama renkler uydurma. Resimlerde gösterdiği renkler gerçekle alakalı değil. Pc ve 6300 ekranlarında aynı fotoları açarak test edilmiş, onaylanmıştır. Sağlamlığından da şüphem var, bizim arkadaşınkisi 2 ayda kafayı yedi. Bilgin olsun.
k790i 6300 la karşılaştırılamaz bile.
k790i nin artıları=3.2 mp kamera,xenon flaş,auto focus,macro,9 resim ard arda çekme,kırmızı göz düzeltme,hafif titremeleri önleme,resimli blog diğer özelliklerdede üstün ama sadece kamerası bile yeter.6300 da sadece 2 mp kamera.ve k790i sorun falanda çıkarmıyor.