Şimdi Ara

GENERAL MOBILE DST33 260ytl ÇİFT SİMKARTLI+Bluetooth

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
8.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar GM 260* liraya bu modeli çıkarmış.

Ürün Özellikleri :
    Çift Hatlı Var
    Genel Özellikleri
    Boyutlar 110x46x16 mm
    Ağırlık 95 gr
    Şebeke 900 / 1800
    Ajanda ? Var
    Alarm Var
    Titreşim ? Var
    Hesap Makinesi Var
    Java Desteği Yok
    HandsFree (Eller Serbest) Var
    Resimli Telefon Defteri ? Var
    Ses Kayıt ? Var
    Sesli Arama Var
    Ortam Sesleri Kayıt ? Var
    Kronometre Var
    Bas Konuş ? Yok
    İşletim Sistemi Standart
    Zil Tipi Polifonik , MP3
    Telefon Tipi Bar Tipi
    Güç Özellikleri
    Bekleme Süresi ? Maksimum 160 saat
    Konuşma Süresi ? Maksimum 240 saat
    Pil Türü Li-Ion
    Pil Gücü 1000 mAh
    Bağlantı Özellikleri
    Bluetooth ? Var
    Wi-Fi. ? Yok
    Bağlantı Özellikleri
    Dahili Modem Var
    GPRS ? Class 10
    GPRS ? Var
    GPS ? Yok
    EDGE ? Yok
    3G ? Yok
    Bağlantı Özellikleri
    Push E-mail Yok
    E-mail Desteği Var
    WAP ? Versiyon 2.0
    Infra Red (Kızıl Ötesi) ? Yok
    PC Senkronizasyonu ? Var
    Kamera Özellikleri
    Görüntülü Konuşma Yok
    Entegre Kamera Var
    Kamera Çözünürlüğü VGA 640x480 pixel
    Video Kayıt Var
    Sesli Video Kayıt Var
    Video Oynatma Var
    Entegre Flaş Yok
    Eğlence
    MP3 Çalma Var
    Radyo Var
    MMS Var
    Melodi Programlama Yok
    Oyun Var
    Hafıza Özellikleri
    Telefon Rehberi Hafızası 1000 adet Telefon Hafızası
    Arttırılabilir Hafıza ? Var
    Hafıza Kartı Tipi Micro SD
    Ekran Özellikleri
    Ekran Tipi TFT
    Ekran Çözünürlüğü 100 Hz
    Ekran Renk Çözünürlüğü 256K Renk
    Diğer
    Paket İçeriği 2 adet Batarya, Şarj Cihazı, Stereo Kulaklık,Data Kablosu, Kullanma Kılavuzu

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepgengdst33

Üstelik Bluetooth ve Radyo da var. Ne dersiniz alınır mı?

12Mart'ta giriş yapmış ama yinde de sorayım
    Kullanan var mı?

*Worldkart'a 6Taksit kampanyası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thall -- 15 Mart 2008; 22:22:41 >

• Ben sipariş verdim fakat elime henüz ulaşmadı. Ulaştığı zaman bilgi veririm. Umarım hayal kırıklığı olmaz benim açımdan.
  • bende bekliyodum ne zamanuygun fiyata gelcekler diye, erken buldum, iyi olmuş bi çok arkadaşım almak isteyecektir,
    ben telefonlarımı karton bantı ile bağladım öyle kullanıyorum
  • Arkadaşlar bende bu ürünü hapsiburada.comdan inceledim şu an için çift sim kartlarda en uygun fiyat bunda var ama bunlarda bazı sorunlar oluyormuş genel olarak çitf hatlı telefonlarda çekmeme sorunu erken pil bitmesi gibi bu telefondan kullanan bir arkadaşımız varsa yardımcı olsun çekmeme gibi bir sorunu varmı acaba ona göre alalım paramızı çöpe atmayalım.

Fiyat olarak süper ama performans?

Astra G

\\\ Gigabyte X38-DQ6 /// \\\ Q6600 QUAD CORE 2.4Ghz /// \\\ Sapphire HD3850 256 MB 256Bit GDDR3 16X /// \\\ SAMSUNG 320 GB 7200 RPM 16MB /// \\\ 2GB DDR2 800 KIT(2x1GB) PC2-6400 Reaper HPC Edition /// \\\ ASUS DVD WRITER /// \\\ Cooler Master RC-690 ///
  • quote:

Orjinalden alıntı: zurrani

bende bekliyodum ne zamanuygun fiyata gelcekler diye, erken buldum, iyi olmuş bi çok arkadaşım almak isteyecektir,

Youtubedeki samsungu arkaarkaya bağlayan süper zeka senmisin yoksa
    Ben tutup bu parayı vermem.Platinum alırım 2,6inç ve 2mp kameralı
    Naılsa ikise pek bir marka değil
    Bozuk joystickli telefon satmamışsın, garanti dışı telefonları bile garantiliymiş gibi hızlı ve bedava yapma gafletinde bulunmuşsun,orjinal aksesuarları 70-100YTL'ye satmak dururken yanında hediye etmişsin, hatta orjinal aksesuarlarını,15-25 ytl ye piyasaya sürmüşsün, senin markanı alanları %70 zarar ettirmemişsin, greyin kaçağın olmadığı için devlete hep tam vergi kazandırmışsınSENDEN SUÇLUSU YOKTUR EY RAKS.

ELVEDA TÜRKİYE, HADİ BAKALIM KIRGİZİSTAN OŞ KENTİ.YAZAMAZSAM ÖZÜR DİLERİM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatı uygun ama dizaynı çok kötü bence
    * Tuşlar çok sert. Tak tak ses geliyo tuşlardan.
    * Şarj etme kısmını koruyan kapağı açmak çok zor. Tırnak uzatmak şart.
    * Ben şeklini de beğenmedim. Odun gibi duruyo.
    * Kamerası gördüğüm birçok VGA kameradan daha kötü. Hatta berbat.
    İyi tarafları:
    * Şebeke problemi yok
    * Müzik dinlerken dışarıya verdiği ses fena değil. (Kulaklıklarıyla denemedim)
    * Radyo iyi çekiyor.

Şimdilik bu kadar. Soracağınız soru olursa cevaplarım. Zevkler tartışılmaz, bazı arkadaşların hoşuna gidebilir belki ama ben beğenmedim.
  • egemenbalcı kardeş yaptığın yorumlar için tşk ederim bişey daha sormak istiyorum mesela iki hat kullanıyoruz A ve B hattı şimdi bulunduğum ortamda A hattı çok yüksek çekiyor ama B hattı az Çekiyor duyduğuma göre hangisi daha çok çekiyorsa diğeri kayboluyormuş yani konuşmak mümkün olmuyormuş pek inandırıcı gelmedi ama sorayım genede sana benim için önemli olan iki hattın sorunsuz şekilde kullanılması gerisi hiç işime yazamaz kamera radyo ıvır zıvır..

Astra G

\\\ Gigabyte X38-DQ6 /// \\\ Q6600 QUAD CORE 2.4Ghz /// \\\ Sapphire HD3850 256 MB 256Bit GDDR3 16X /// \\\ SAMSUNG 320 GB 7200 RPM 16MB /// \\\ 2GB DDR2 800 KIT(2x1GB) PC2-6400 Reaper HPC Edition /// \\\ ASUS DVD WRITER /// \\\ Cooler Master RC-690 ///
  • sn egemenbalci;
    acaba hatların yerini değiştirsende aynı problem (sesin az gitmesi) devam ediyor mu?

tuşların sert olması gerçekten üzücü, kamera ve rehber olayı benim için önemli değil ama, diğerlerini önemsiyorum.
  • salavation23 anlattığın gibi bişey olmuyor.
    thall değiştirdim yerlerini genede birinci hatta problem var. Karşı tarafa ses gidiyor ama normalden düşük. Ama şunu da söyliyeyim. İki hattın kullanılmasında başka sorun yaşamadım.

Orjinalden alıntı: egemenbalci

salavation23 anlattığın gibi bişey olmuyor.
    thall değiştirdim yerlerini genede birinci hatta problem var. Karşı tarafa ses gidiyor ama normalden düşük. Ama şunu da söyliyeyim. İki hattın kullanılmasında başka sorun yaşamadım.

Teşşekür ederim egemen yorumların için sanırım biraz daha beklemek lazım.

Astra G

• Ben de kesinlikle bekle derim. Daha iyi alternatifler çıkabilir. Aslında ben daha önceden alıcaktım. Ama boyutları çok büyük olduğundan almıyordum. Bunun da boyu küçük ve fiyatı iyi diye hemen atladım. Fakat özellikleri beni tatmin etmedi. Keşke biraz daha bekleseydim diyorum şimdi.

Orjinalden alıntı: egemenbalci

Ben de kesinlikle bekle derim. Daha iyi alternatifler çıkabilir. Aslında ben daha önceden alıcaktım. Ama boyutları çok büyük olduğundan almıyordum. Bunun da boyu küçük ve fiyatı iyi diye hemen atladım. Fakat özellikleri beni tatmin etmedi. Keşke biraz daha bekleseydim diyorum şimdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mymobile

quote:

Orjinalden alıntı: zurrani

bende bekliyodum ne zamanuygun fiyata gelcekler diye, erken buldum, iyi olmuş bi çok arkadaşım almak isteyecektir,

Youtubedeki samsungu arkaarkaya bağlayan süper zeka senmisin yoksa
    Ben tutup bu parayı vermem.Platinum alırım 2,6inç ve 2mp kameralı
    Naılsa ikise pek bir marka değil

bizim zamanımızda youtube mu vardı be yaw

• Başka kullanan yok mu? hala alasım var benimm
  • bugun gecti elime hb den aldım oldukca iyi fiyata geldi kampanyadan aldım tabii ilk izlenim olarak boyutları iyi hat cekimi iyi boyle bir tlf icin kamera idare eder.tus takımı biras ufak gibi iri parmaklar zorlanabilir.kullandıkca yazarız .
    D70 kit lens| F80 super kit lens |D5100 kit lens | SB600- Nikon coolpix 995|Nikon s200 | Canon ixus 430 | Sigma 70-300 Apo Macro|Tamron 17-50 F2.8 XR Dİ II LD IF | Nikon AF Nikkor50 mm f1.8 | Manfretto monopod | P990i | Navia 1020| Piranha Voyager GPS| Epson p2000 | Lowepro Orion Trekker|Fujitsu Siemens Amilo 1505|Asus 1000 Ha|Toshiba 32AV703G| Egreat r6b| Turkcell T20| NEXT YE GA 5720 Gps |
  • Benim de elime yeni ulaştı..HB den 270/10 taksite aldım .. 260 a nerede satılıyorsa çok iyi fiyat ..Şimdilik problem yok.. çekim iyi .. karşıya sesin az gitmesi ile ilgili bilemiyorum şu an bir sıkıntı yaşamadım ..Alet asli görevini iyi yapıyor .. Kutunun üzerinde kamera için 1.3 mp yazıyor ama yalan .. max çözünürlük 640x480 ..Radyo nun stereo olmadığını üzülerek söyleyeyim .. (Veya bir ayarı vardır ben bulamadım ) .. Tuşlara bastıkca ucuz mal havası alıyorsunuz.. USB girişi gerçekten problemli .. plastik kapağın kısa zamanda kopacağından eminim.. Piano black kasasında parmak zleri ve lekeler çok belli oluyor ..Bir iki ufak probleme rağmen bu fiyata bence çok iyi bir telefon .. yedek pil ve hafıza kartını da yabana atmayın .. Kullandıkca artı ve eksilerini yazarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ngurer -- 30 Mart 2008; 13:55:00 >

• Öncelikle hayırlı olsun daha kapsamlı incelemelerinizi bekleriz:)
    Kampanya olarak kaça aldınız?
    quote:

Orjinalden alıntı: chemucell

bugun gecti elime hb den aldım oldukca iyi fiyata geldi kampanyadan aldım tabii ilk izlenim olarak boyutları iyi hat cekimi iyi boyle bir tlf icin kamera idare eder.tus takımı biras ufak gibi iri parmaklar zorlanabilir.kullandıkca yazarız .

Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!

Sular yükselince, balıklar karıncaları yer,Sular çekilince de karıncalar balıkları...
    Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir! Çünkü, kimin kimi yiyeceğine "SUYUN AKIŞI" karar verir...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.