Merhaba arkadaşlar GM 260* liraya bu modeli çıkarmış.
Ürün Özellikleri : Çift Hatlı Var Genel Özellikleri Boyutlar 110x46x16 mm Ağırlık 95 gr Şebeke 900 / 1800 Ajanda ? Var Alarm Var Titreşim ? Var Hesap Makinesi Var Java Desteği Yok HandsFree (Eller Serbest) Var Resimli Telefon Defteri ? Var Ses Kayıt ? Var Sesli Arama Var Ortam Sesleri Kayıt ? Var Kronometre Var Bas Konuş ? Yok İşletim Sistemi Standart Zil Tipi Polifonik , MP3 Telefon Tipi Bar Tipi Güç Özellikleri Bekleme Süresi ? Maksimum 160 saat Konuşma Süresi ? Maksimum 240 saat Pil Türü Li-Ion Pil Gücü 1000 mAh Bağlantı Özellikleri Bluetooth ? Var Wi-Fi. ? Yok Bağlantı Özellikleri Dahili Modem Var GPRS ? Class 10 GPRS ? Var GPS ? Yok EDGE ? Yok 3G ? Yok Bağlantı Özellikleri Push E-mail Yok E-mail Desteği Var WAP ? Versiyon 2.0 Infra Red (Kızıl Ötesi) ? Yok PC Senkronizasyonu ? Var Kamera Özellikleri Görüntülü Konuşma Yok Entegre Kamera Var Kamera Çözünürlüğü VGA 640x480 pixel Video Kayıt Var Sesli Video Kayıt Var Video Oynatma Var Entegre Flaş Yok Eğlence MP3 Çalma Var Radyo Var MMS Var Melodi Programlama Yok Oyun Var Hafıza Özellikleri Telefon Rehberi Hafızası 1000 adet Telefon Hafızası Arttırılabilir Hafıza ? Var Hafıza Kartı Tipi Micro SD Ekran Özellikleri Ekran Tipi TFT Ekran Çözünürlüğü 100 Hz Ekran Renk Çözünürlüğü 256K Renk Diğer Paket İçeriği 2 adet Batarya, Şarj Cihazı, Stereo Kulaklık,Data Kablosu, Kullanma Kılavuzu
bende bekliyodum ne zamanuygun fiyata gelcekler diye, erken buldum, iyi olmuş bi çok arkadaşım almak isteyecektir, ben telefonlarımı karton bantı ile bağladım öyle kullanıyorum
Arkadaşlar bende bu ürünü hapsiburada.comdan inceledim şu an için çift sim kartlarda en uygun fiyat bunda var ama bunlarda bazı sorunlar oluyormuş genel olarak çitf hatlı telefonlarda çekmeme sorunu erken pil bitmesi gibi bu telefondan kullanan bir arkadaşımız varsa yardımcı olsun çekmeme gibi bir sorunu varmı acaba ona göre alalım paramızı çöpe atmayalım.
bende bekliyodum ne zamanuygun fiyata gelcekler diye, erken buldum, iyi olmuş bi çok arkadaşım almak isteyecektir, ben telefonlarımı karton bantı ile bağladım öyle kullanıyorum
Youtubedeki samsungu arkaarkaya bağlayan süper zeka senmisin yoksa Ben tutup bu parayı vermem.Platinum alırım 2,6inç ve 2mp kameralı Naılsa ikise pek bir marka değil
Bozuk joystickli telefon satmamışsın, garanti dışı telefonları bile garantiliymiş gibi hızlı ve bedava yapma gafletinde bulunmuşsun,orjinal aksesuarları 70-100YTL'ye satmak dururken yanında hediye etmişsin, hatta orjinal aksesuarlarını,15-25 ytl ye piyasaya sürmüşsün, senin markanı alanları %70 zarar ettirmemişsin, greyin kaçağın olmadığı için devlete hep tam vergi kazandırmışsınSENDEN SUÇLUSU YOKTUR EY RAKS. ELVEDA TÜRKİYE, HADİ BAKALIM KIRGİZİSTAN OŞ KENTİ.YAZAMAZSAM ÖZÜR DİLERİM
Telefon elime bugün ulaştı. Doğrusu benim pek hoşuma gitmedi. Çekmeme problemi yok . Fakat aşağıda sıralayacağım eksiklikleri mevcut. * 1. hatta karşıya az ses gidiyormuş. Diğer hatta problem yok. * İstediğiniz kadar müzik atıyamıyorsunuz rehbere. Sadece önceden belirlediğiniz 4-5 müziği kullanabiliyorsunuz. * Tuşlar çok sert. Tak tak ses geliyo tuşlardan. * Şarj etme kısmını koruyan kapağı açmak çok zor. Tırnak uzatmak şart. * Ben şeklini de beğenmedim. Odun gibi duruyo. * Kamerası gördüğüm birçok VGA kameradan daha kötü. Hatta berbat. İyi tarafları: * Şebeke problemi yok * Müzik dinlerken dışarıya verdiği ses fena değil. (Kulaklıklarıyla denemedim) * Radyo iyi çekiyor.
Şimdilik bu kadar. Soracağınız soru olursa cevaplarım. Zevkler tartışılmaz, bazı arkadaşların hoşuna gidebilir belki ama ben beğenmedim.
egemenbalcı kardeş yaptığın yorumlar için tşk ederim bişey daha sormak istiyorum mesela iki hat kullanıyoruz A ve B hattı şimdi bulunduğum ortamda A hattı çok yüksek çekiyor ama B hattı az Çekiyor duyduğuma göre hangisi daha çok çekiyorsa diğeri kayboluyormuş yani konuşmak mümkün olmuyormuş pek inandırıcı gelmedi ama sorayım genede sana benim için önemli olan iki hattın sorunsuz şekilde kullanılması gerisi hiç işime yazamaz kamera radyo ıvır zıvır..
salavation23 anlattığın gibi bişey olmuyor. thall değiştirdim yerlerini genede birinci hatta problem var. Karşı tarafa ses gidiyor ama normalden düşük. Ama şunu da söyliyeyim. İki hattın kullanılmasında başka sorun yaşamadım.
salavation23 anlattığın gibi bişey olmuyor. thall değiştirdim yerlerini genede birinci hatta problem var. Karşı tarafa ses gidiyor ama normalden düşük. Ama şunu da söyliyeyim. İki hattın kullanılmasında başka sorun yaşamadım.
Teşşekür ederim egemen yorumların için sanırım biraz daha beklemek lazım.
Ben de kesinlikle bekle derim. Daha iyi alternatifler çıkabilir. Aslında ben daha önceden alıcaktım. Ama boyutları çok büyük olduğundan almıyordum. Bunun da boyu küçük ve fiyatı iyi diye hemen atladım. Fakat özellikleri beni tatmin etmedi. Keşke biraz daha bekleseydim diyorum şimdi.
Ben de kesinlikle bekle derim. Daha iyi alternatifler çıkabilir. Aslında ben daha önceden alıcaktım. Ama boyutları çok büyük olduğundan almıyordum. Bunun da boyu küçük ve fiyatı iyi diye hemen atladım. Fakat özellikleri beni tatmin etmedi. Keşke biraz daha bekleseydim diyorum şimdi.