Şimdi Ara

FORMULA1 OYUNU XBOX360'a NEDEN CIKMIYOR???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birkaç arkada$a sormu$tum Lisans sorunu demi$lerdi yani
    Lisans anla$masi olmadigi için cikmiyormus sizce bu dogru mu ??
    bir bilgisi olan arkada$ var mi ilerleyen günlerde veya aylarda FORMULA 1 XBOX'a cikar mi ???

BENCE XBOX için en büyük eksik FORMULA1 Oyunu çikartmamalari
    inanin dört gözle bu oyunu cikartmalarini bekliyorum
    eminim bir çok ki$ide XBOX ta bu oyunu bekliyordur

• cunku en iyi oyunlar xbox a cıkıyor

• Ticari amaçla yapılacak hiçbir Formula1 oyunu Sony haricinde başka bir firma tarafından çıkarılamaz çünkü Formula1 lisansı ve oyun yapma hakları tamamen Sony'nin elinde. Ama eğerki bir firma ben yaptım XBOX'a bu oyunu hemide beleş derse kimse itiraz edemez. Örneğin PC'de bulunan RFACTOR simülasyon oyunundaki Formula1 modları, bunlar beleş modlar olduğu için ne SONY'nin nede FORMULA'nın birşey demeye hakkı yok. O yüzden XBOX'da formula oyunu çıkmaz, illa FORMULA1 oyunu dersen PS3 alacaksın. Umarım F1'in tam olarak hakkını verir SONY ilerki oyunlarda.

Orjinalden alıntı: cemnahit

Ticari amaçla yapılacak hiçbir Formula1 oyunu Sony haricinde başka bir firma tarafından çıkarılamaz çünkü Formula1 lisansı ve oyun yapma hakları tamamen Sony'nin elinde. Ama eğerki bir firma ben yaptım XBOX'a bu oyunu hemide beleş derse kimse itiraz edemez. Örneğin PC'de bulunan RFACTOR simülasyon oyunundaki Formula1 modları, bunlar beleş modlar olduğu için ne SONY'nin nede FORMULA'nın birşey demeye hakkı yok. O yüzden XBOX'da formula oyunu çıkmaz, illa FORMULA1 oyunu dersen PS3 alacaksın. Umarım F1'in tam olarak hakkını verir SONY ilerki oyunlarda.

in$allah ilerde XBOX a da cikar FORMULA1
    yoksa PS3 alacagim yaa FORMULA için

• Ben sırf formula için aldım bu kadar erken ps3ü ama daha formulayı alamadım:D bugunde formulanın gt5 te de olacağını duyunca vazgeçer gibiyim...
    ps3 te nfs underground var mı.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2010 kadar F1 oyununun lisansı Sonye ait...

"Xbox Live GameTag : ATiLA TR"

"PSN GameTag : AtilaDagdelen"

"Xbox One, PS4 Clan : MiT"

Canon EOS 5D Mark II - Sigma 24-70mm f/2.8 EX DG Macro - Canon EF 50mm f/1.8 II

PANASONİC 55" TX L55ET5E
  • PS3'de Formula 1 muhteşemdi. XBOX360'a da gelse keşke super olurdu.
  • gercektende ps3 de F1 cok guzel....ozellikle 1080p tv de oynamıstım sanki gercek gibiydi....farkı yoktu...dahada geliştirilirse super olur...birde psp yi dikiz aynası olarak kullanabilirsek valla değmeyin keyfe...

xbox 360 a gelmez bu oyun...sony nin oyunu....o yuzden boşuna beklememek gerek....F1 için ps3 şart......

iPhone 5s Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 16GB Uzay Grisi

• forza 2 varken formula1 oynuna hiç gerek yok bence. Ciddi similasyon oynamak istiyosan forza2 :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesarcan -- 15 Mart 2008; 16:40:16 >

birde yönetici Ziwro arkadaşımız varki 10 numara.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 15 Mart 2008; 17:47:41 >

iPhone 5s Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 16GB Uzay Grisi

• allah üçünüzüde bahtiyar etsin

bu arada F1'in yeni versiyonu nezaman ps3'e çıkacak merak ediyorum bi açıklamada duymadım.

Orjinalden alıntı: mx44

allah üçünüzüde bahtiyar etsin

bu arada F1'in yeni versiyonu nezaman ps3'e çıkacak merak ediyorum bi açıklamada duymadım.

Evet yaa Ne zaman cikacak haberi olan var mi ????
  • helal olsun ne diyim özendim şimi Tugay hocamı da(DANTE) pm den çok rahatsız ettim artık takmıyo beni pm lere bile bakmıyo

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • F1 licensed by SONY F1 2008 eli kulağındadır
  • Evet Sony yapımı ps3 versiyon f1'de hem de,realistic mode ve full darbe modda,hele de hava yağışlı ise gerçekten acayip ötesi zor yarışlar oluyor.Ben ciddi anlamda üzerine gidiyom,gerçek turlar yani 54 tur , 62 tur gibi ve her türlü direksiyon,kokpit vb...altyapım hazır olmasına rağmen bazen bıktıracak kadar zor olabiliyor.Hakkaten zor ama derin bir zevk veriyor ayrı husus.
    Son sürat 3 şigan geçmenin ve F1 arabalarında olan G kuvvetini,bir anlamda da olsa, direksiyonda hissetmenin tadı hakkaten başka
    Konu, normal yaris simulasyon oyunu degil...Formula1

Cemnahit'e katiliyorum, eger Formula yaris simulasyonlarin kralini surmek istiyorsan RFactor isin sonudur, G25'le beraber. Ps3'e cikan Formula1'de benim bildigim ne Rumble, ne de FFB destegi var direksyonda...bu surus zevkini bayag bir dusurur!

RFactor'un yanina birde TH2G'yide alirsan tadindan yenmez Formula yarislarinin

Atila,
    Ben Sony'nin Formula lisansini gecen yil kaybettigini saniyordum. 2010'a kadarsa Ps3'e gelecek Formula1 yaris oyunu bayag saglam olur, buna hem Rumble+FFB desteginide koyarlar. Umarim 2010'dan sonra guzel bir Formula1 yaris oyunu X360'ada cikarda Live'in zevkinide aliriz. Su an RFactor'da sadece singel olarak suruyorum, Pc'deki online destegi Live ile karsilastirdiginda oynanmayacak bir hal aliyor :/

Forza Motorsport 3

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.