Şimdi Ara

TRACKMANIA FOREVER!!! [ÇIKTI] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
12.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MaTaDoR

quote:

Orjinalden alıntı: u555

Hemen indiriyorum.linkler için teşekkurler.
    Yine ülke adına yarışıyoruz değil mi ?

Ewet yine kazandıkça ülke puanını arttırıyoruz. Ben dünya sıralamasında 3500'lerdeyim şu an. Baya puan kazandırıyorum yani. Ülke adına savaşıyoruz işte.

quote:

Orjinalden alıntı: evo_tr

Hocam burdaki oyunların hepsi birbiriden bağımsız mı yoksa biri birinin üzerine mi install ediliyor? Ya da hepsini indirmeli mi yoksa hangisini indirmeli???

Hepsi aynı dosya yani 500MB'lık Trackmania Nations Forever linkleri. Hangisi hızlıysa ondan indirebilirsin. Eski TMN'den farklı bu yani onunla bir alakası yok.

quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

steamde 39 dolar yazıyor ücreti

39$ olan Trackmania United Forever Lisansı. Bedava olan ise, Trackmania Nations Forever oluyor. United'da sadece stadium yarışları değil 7 farklı yarış çeşidi daha var. Nations Forever'da ise, sadece stadium yarışları var ki en güzeli de o zaten.

0yun hakkındaki ßilgin oyuna merakından ötürü olmalı.imzana biLe etki etmiş oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GøKhan -- 24 Haziran 2008; 23:16:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DanGWaR

Kullandığınız skin leri sadece siz görebilirsinizTabi Forever da değiştimi bilmiyorum...

ya bazilari degistirmis skinleri ben gorebiliyorum
  • GøKhan arkadaşım ben sırf bu oyun için imzamda yazılı olan siteyi kurdum ve şu an 4000'e yakın forum üyesi ve 250 bine yakın forum mesajı var. TR'de Trackmania ile ilgili büyük başka bir site bulamazsın zaten. Bu oyuna gönül vermiş kişilerden birisiyim ve bundan çok memnunum.

@[DMC];

Server açılırken bir ayarı vardır ve orada upload aktif hale getirilmişse, skinler gözükür. Fakat şöyle bir durum var, bir arabanın serverda görüntülenmesi için diğer bütün oyunculara yüklenmesi gerekiyor. İşte bu noktada sunucunun bağlantı hızı büyük rol oynuyor. Eğer sunucuda az kişi varsa yani 8-10 kişiye kadar az oyuncu bulunuyorsa, o zaman çoğu server herkese skinleri bir süre sonra yükleyebiliyor. Fakat kalabalık sunucularda skin yükleme işlemi iptal oluyor çünkü sunucunun bu yükü kaldırması mümkün olmuyor. Kalabalık sunucularda sadece oyunun orjinaline yani lisansına sahip olanların araçları gözüküyor ve her sunucuda bu işliyor. Örneğin ben girdiğim her sunucuda arabamı görüntületiyorum çünkü oyuna lisanslı olarak sahibim. Lisansı olmayan oyuncular ise sadece az kişi olan sunucularda arabalarını başkalarına gösterebiliyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

kasarmı acaba benim makineyi denemek lazım.

bende fx 5200 - 512 ram var o bile kasmıyor
  • Oyunda kaç madalya var? 4 mü 5 mi? Ben en fazla 4 alabiliyorum. Bazı bölümlerde onu da almak neredeyse imkansız. En kısa bölümlerde Gold medal a fark atıyorum yine de alamıyorum. Eger 4. veya 5. medal i alanlar varsa ilk birkaç bölümün gereken bitiş sürelerini verebilirmi?

Buraya sor her türlü bilgiyi alabilirsin...şimdi veremiyecem süre ama bronz - gümüş - altın , altından sonra sağlam bir süre yaparsan nadeo nun en yüksek rekorunu kırmış oluyosun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beylerbeyi01 -- 6 Temmuz 2008; 14:02:04 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail4313c -- 8 Temmuz 2008; 14:57:25 >

film/altyazı | Mal kaybeden, bir şey kaybetmiştir, Onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmiştir. Johann Wolfgang von Goethe
  • arkadaşlar verdiğiniz linkler demo mu yoksa tam sürüm mü?

Orjinalden alıntı: frt-_-ctn

arkadaşlar verdiğiniz linkler demo mu yoksa tam sürüm mü?

Tam sürüm.

@worch;

Oyun 6600GT ile biraz detay kısarak rahatlıkla çalışabiliyor. 8800GT ile oyun herşey full iken rahatlıkla çalışıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: frt-_-ctn

arkadaşlar ben indiremedim yardımcı olurmusunuz
    teşekkürler

http://www.gamershell.com/download_24766.shtml

Buradan full sürümü indirebilirsin.Neden indiremedin bu arada?

• quote:

Orjinalden alıntı: schumacher01

quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

kasarmı acaba benim makineyi denemek lazım.

bende fx 5200 - 512 ram var o bile kasmıyor

nasil kasmiyor yaf

7600GS 512ram var bende 15 FPS kadar iniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beylerbeyi01 -- 12 Temmuz 2008; 20:57:34 >
  • arkadaşlar ben internetten araba indiriyorum ama sadece ben görüyorum yani diğer oynayanlar görmüyor arkadaşlardan öğrendiğim kadarı ile oyun orjinal olmalıymış o da ücretliymiş ben bu sorunu beleşe çözemezmiyim yardım edebilirseniz sevinirim
  • orjinal olmasıyla alakası yok.Bildiğim kadarıyla senin arabanı görecek kişilerin profilde ayar yaplamarı gerekiyor.Orada özel araç modeline izin ver tikini işaretlersen görebilirler.Profil / Gelişmiş den giriliyor.
    p4 2.4gHz | 1 gb ddr 400 | x1950GT (655 - 1610 ) ddr3 256 mb agp | 80gb hdd |22" LG Flatron L222WS| Creative 5+1 A500| x7 series mouse+keyboard - Creative Zen Stone İncelemem & Logitech g25 More Than Words... | Canon EOS400D + 18-55 kit lens | |Casper Nirvana Intel Core2Duo 2,2 cpu, 1 GB ram, 140 GB HDD, nVidia 8400 gpu|
  • Amiga'da Stunt Car Racer vardı toplam 503kb bile değildi, Trackmania SCR'in 15 sene sonra 503mb olarak geri dönmüş hali...
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.