Şimdi Ara

««« DH TOFAŞ KUŞ SERİSİ GENEL »»» (1216. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.069
Cevap
49
Favori
4.171.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12141215121612171218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mussi47

quote:

Orijinalden alıntı: Systematik

quote:

Orijinalden alıntı: KoUg

Peki genel olarak veya belli periyodlarda karşılaştığınız sorunlar nedir?

Hangi parçası belli aralıklarda değiştirilmek ister?Malum 20 yıllık araçlar.

Yağı ve suyu devamlı kontrol edilmeli

Fren balataları ve debriyaj baskı balata değiştirilir.

Radyatör belirli bir yıldan sonra değiştirilmeli.

Ben aracı 100000 km de Rektefiyeye soktum bu sebeple aracım çok sorun vermiyor

Rektefiyeden sonra şuanda aracım 80000 km de.

Araca fazla yüklendiğimde conta patlatma olayı çok oldu conta değişimini çok yaptırdım.

Platin Buji belirli bir yıldan sonra değiştirilmelidir.

Yağ ve Hava filtreleri belirli bir aradan sonra değiştirilmelidir. (Ben Genelde 20000 Km de değiştiriyorum tabi yağınıda değiştiriyorum)

Egsoz değişimi yaptırdım.

Bunlar haricinde aracımda çok büyük problemler olmadı...

Tabi bir defada aracın tüp tesisatını değiştirdim. Aslında sadece kazan değişmesi gerekiyordu fakat ben tüm tesistaı yeniledim.

ewet arkadaşlar bugün itibariyle motor kitledi arabam
    usta kesinlikle rektefeye girecek dedi malesef..1500liraya kadar çıkabilir diyor.
    inşallah düzgün yapılırda uzun zaman bilebilirim.anlaşılan rektefe şart bu araçlara

Geçmiş olsun Hocam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

quote:

Geçenlerde bir 92 doğana bakmaya gittim.ilanda motor yeni yapıldı sıfır gibi yazıyordu..Telefonla da aradım abi motor yeni süper falan filan..

Bakmaya gittim motordan garip garip sesler geliyor gaza basıyorum tepkileri ağır ve geç alıyor..Ne yaptırdın motora rektefe mi gördü dedim.Yok abi bujiler buji kablosu triger değişti dedi

Bu arkadaşımız motor sıfır cümlesinden bunu anlıyor sanırım.Bunun gibi garip şahinci replikleriyle karşılaştım..Muayyer kelimesinin en vasata araca bile yazılıp kakalamaya çalıştıklarını gördüm.Telefonda bak kardeşim varsa birşeyi söyle boşuna gelmeyeyeyim diyorum.Onlarca km yol gidiyorum araç marş allmıyor..Satıcıya göre gayet normal bir durum.Vitesler geçmiyor satıcıya göre olur böyle şeyler.İnanın satıcıların yalanlarına palavralarına artık bıktım diyebilirim.

dediklerinize aynen katılıyorum.değerninin çok çok üstünde paralar istiyolar muayyer diyerek.ama şuda var bizim halkımızda bence bu ondanda oluyor,90-92 model araç alırken istiyorki motor on numara olsun,kapılar cuk diye kapansın,çürük çizik olmasın,tek seferde marş alsın,kazası değişeni olmasın,kmsi düşük olsun vs vs gibi saçma sapan şeyleri 20-25 yıllık araçlarda olmasını istiyolar ve bunlar olurken fiyatın nasıl olsa tofaştır diyerekten 3-4bin olmasını istiyorlar.ee hal böyle oluncada bu tarz pazarlama taktikleri yada gerçekten temizse değerinin çok üstünde fiyat çekmeler gibi(10-12 bin)durumlar ortaya çıkıyor.bizim halkımız ne araba almayı biliyor nede satmayı yani.

benim kendi başımada geldi aynı durum.yumurta kasa accentle takasa gircektik birisiyle.arabasını getirdi arkadaş baktırdım ustam iyi dedi durumuna göre 97 model araç 138binde.sonra ustama baktırayım diye bi çıktık benim ustanın yanında bi galerici tanıdıklarına gittik zaten adam ddirek ölücü öldürdü benim aracı ordan yok falanca yerde motorcuları varmış galericinin oraya gittik,motorcuların tofaşlar hakkındaki genel görüşü olan motoru görür görmez motor yapılması lazım bunun motor zayıf demeseyle karşılatık.tabi bunlardan sonra accentin sahibi vatandaş yok aracında masraf var alcam 1 tl motor falan demeye başladı.ulan ztn bu memlekette hangi motorcuya götürsen tofaşı motor yapılması lazım der.motor yapılması lazım dediği aracımda 147binde.tamam süper motoru yok ama ölüde değil.orta kalite.sonuçta 92 model araç.başladı bu üste 4bin veer anlaşak diye.aracında da ne ön cam otomatiği ne içten bagaj açma düğmesi ne merkezi kilit hiç bişey yok yani boş model accentin 1.3 tüplü.3veririm dedim 3.5 oldu en son kabul etmedi yollarımızı ayırdık.

Haklısınız bizim halkımız 20-25 yıllık araçlarda tek marşda araba çalışsın motor titremesin istiyor.Bende istiyorum çünkü ne kadar az masraf edersem o kadar iyi olur düşüncesindeyim ancak asıl sorun ölü araçlara mercedes muamelesi yapılması.90 model şahinin ederi 5bin TL den bir kuruş yukarı çıkmaz..O da temiz olanları için.Hatta bence daha düşük bile olabilir.

Daha bu akşam bir şahine bakmaya gittim adam arabasını övüyorda övüyor ancak eline bir tornavida alıpda kenarından çıkan,tutacakları sarkan tamponunu sabitlemeyi yapmamış.Arka tampon kırık ama ilanda resmini çekmemiş.Motor iyi diyor,motor kaputun altında beşik gibi bir o yana bir bu yana sallanıyorArabanın her noktasında pas var gösteriyorum bak diyorum her yerinde küçük küçük pas var bu araba içden eriyor diyorum ''abi sen bu arabayı birde yıkanınca gör'' diyor..

NE İÇTİNİZ LAN AYNISINDAN BANADA VERİN diyesim geliyor..

piyada görüyorum bitik gitmeyen devirlenmeyen içinden ses gelen motor temizliği olmayan bakımsız araçlar 5-6 lira istiyorlar hemde bu araçlar 97-98 araçlar olunca fiyat 8-9 oluyor.Ben kendi 90 model doğanL ye fiyat biçmeye kalksam 9 lira isterim (ne sahibindende ne de başka yerde ilanım yok) açık açık söylüyorum araçta emek var yürürlü az yakan motor parça lastikler dahi faturalı tek marşta çalışan motor sanki fabrikan çıkmış saat gibi çalışıyor bitik araçlara okadar fiyat çekenler kusura bakmasın bende aracıma bukadar fiyat çekerim.Çünkü birdaha böyle araç yapamam bulamam o yüzdende satmıyorum

Kısaca felsefemide yapayım BİTİK ARACA BİNCEK KADAR ZENGİN DEĞİLİM tecrübeyle sabittir
    4 yıl önce bi 3.23 e30 bmw almıştım ocağıma incir ağacı dikti 5 liraya aldığım araba bana 10 liraya maal oldu bidaha kısıtlı imkanlarla bitik araç almakmı düşman başına derim.O aracı satana kadar canım cıktı sonra üstüne 4 lira daha ekledim gittim 11 liraya vti aldım 5000km sonra arkadan ağır kaza yaptım kırmızı renkte diye ankaraya tamir ettirdikten sonra 17 liraya sattım geçenlerde denk geldi başka birisi benim eski arabayı 24.500tl ye satmaya çalışıyor hemde 3 parça lokal boyalı diye.

Buda geçen hafta sonu yaptığım uzun yol da aracımın nekadar yaktığı
    Full depo uzun yol 100-150kmh hız arası araçta 3 kişiydik bazen yokuş aşşağı boşa saldım motor rahatlatma açısından

genelde tam depo 82-85tl arası doluyor gaz litresi 2.42 den aldım

depo 50lt
    alışı 33-36lt
    içinde 4-5 lt ye yakın gaz varmış 29.8lt aldı
    341km yol yaptı tam depoyla

hesapladığımda 241-260krş arası gaz yakmış

Tüketilen yakıt miktarı 35 litre
    Katedilen yol 341 km
    Litre Fiyatı 2.42 TL

100 kilometrede 10.263 litre yakıt tüketilmiş.
    1 kilometrede 0.248 TL'lik yakıt tüketilmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: flonky

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

quote:

Geçenlerde bir 92 doğana bakmaya gittim.ilanda motor yeni yapıldı sıfır gibi yazıyordu..Telefonla da aradım abi motor yeni süper falan filan..

Bakmaya gittim motordan garip garip sesler geliyor gaza basıyorum tepkileri ağır ve geç alıyor..Ne yaptırdın motora rektefe mi gördü dedim.Yok abi bujiler buji kablosu triger değişti dedi

Bu arkadaşımız motor sıfır cümlesinden bunu anlıyor sanırım.Bunun gibi garip şahinci replikleriyle karşılaştım..Muayyer kelimesinin en vasata araca bile yazılıp kakalamaya çalıştıklarını gördüm.Telefonda bak kardeşim varsa birşeyi söyle boşuna gelmeyeyeyim diyorum.Onlarca km yol gidiyorum araç marş allmıyor..Satıcıya göre gayet normal bir durum.Vitesler geçmiyor satıcıya göre olur böyle şeyler.İnanın satıcıların yalanlarına palavralarına artık bıktım diyebilirim.

dediklerinize aynen katılıyorum.değerninin çok çok üstünde paralar istiyolar muayyer diyerek.ama şuda var bizim halkımızda bence bu ondanda oluyor,90-92 model araç alırken istiyorki motor on numara olsun,kapılar cuk diye kapansın,çürük çizik olmasın,tek seferde marş alsın,kazası değişeni olmasın,kmsi düşük olsun vs vs gibi saçma sapan şeyleri 20-25 yıllık araçlarda olmasını istiyolar ve bunlar olurken fiyatın nasıl olsa tofaştır diyerekten 3-4bin olmasını istiyorlar.ee hal böyle oluncada bu tarz pazarlama taktikleri yada gerçekten temizse değerinin çok üstünde fiyat çekmeler gibi(10-12 bin)durumlar ortaya çıkıyor.bizim halkımız ne araba almayı biliyor nede satmayı yani.

benim kendi başımada geldi aynı durum.yumurta kasa accentle takasa gircektik birisiyle.arabasını getirdi arkadaş baktırdım ustam iyi dedi durumuna göre 97 model araç 138binde.sonra ustama baktırayım diye bi çıktık benim ustanın yanında bi galerici tanıdıklarına gittik zaten adam ddirek ölücü öldürdü benim aracı ordan yok falanca yerde motorcuları varmış galericinin oraya gittik,motorcuların tofaşlar hakkındaki genel görüşü olan motoru görür görmez motor yapılması lazım bunun motor zayıf demeseyle karşılatık.tabi bunlardan sonra accentin sahibi vatandaş yok aracında masraf var alcam 1 tl motor falan demeye başladı.ulan ztn bu memlekette hangi motorcuya götürsen tofaşı motor yapılması lazım der.motor yapılması lazım dediği aracımda 147binde.tamam süper motoru yok ama ölüde değil.orta kalite.sonuçta 92 model araç.başladı bu üste 4bin veer anlaşak diye.aracında da ne ön cam otomatiği ne içten bagaj açma düğmesi ne merkezi kilit hiç bişey yok yani boş model accentin 1.3 tüplü.3veririm dedim 3.5 oldu en son kabul etmedi yollarımızı ayırdık.

Haklısınız bizim halkımız 20-25 yıllık araçlarda tek marşda araba çalışsın motor titremesin istiyor.Bende istiyorum çünkü ne kadar az masraf edersem o kadar iyi olur düşüncesindeyim ancak asıl sorun ölü araçlara mercedes muamelesi yapılması.90 model şahinin ederi 5bin TL den bir kuruş yukarı çıkmaz..O da temiz olanları için.Hatta bence daha düşük bile olabilir.

Daha bu akşam bir şahine bakmaya gittim adam arabasını övüyorda övüyor ancak eline bir tornavida alıpda kenarından çıkan,tutacakları sarkan tamponunu sabitlemeyi yapmamış.Arka tampon kırık ama ilanda resmini çekmemiş.Motor iyi diyor,motor kaputun altında beşik gibi bir o yana bir bu yana sallanıyorArabanın her noktasında pas var gösteriyorum bak diyorum her yerinde küçük küçük pas var bu araba içden eriyor diyorum ''abi sen bu arabayı birde yıkanınca gör'' diyor..

NE İÇTİNİZ LAN AYNISINDAN BANADA VERİN diyesim geliyor..

piyada görüyorum bitik gitmeyen devirlenmeyen içinden ses gelen motor temizliği olmayan bakımsız araçlar 5-6 lira istiyorlar hemde bu araçlar 97-98 araçlar olunca fiyat 8-9 oluyor.Ben kendi 90 model doğanL ye fiyat biçmeye kalksam 9 lira isterim (ne sahibindende ne de başka yerde ilanım yok) açık açık söylüyorum araçta emek var yürürlü az yakan motor parça lastikler dahi faturalı tek marşta çalışan motor sanki fabrikan çıkmış saat gibi çalışıyor bitik araçlara okadar fiyat çekenler kusura bakmasın bende aracıma bukadar fiyat çekerim.Çünkü birdaha böyle araç yapamam bulamam o yüzdende satmıyorum

Kısaca felsefemide yapayım BİTİK ARACA BİNCEK KADAR ZENGİN DEĞİLİM tecrübeyle sabittir
    4 yıl önce bi 3.23 e30 bmw almıştım ocağıma incir ağacı dikti 5 liraya aldığım araba bana 10 liraya maal oldu bidaha kısıtlı imkanlarla bitik araç almakmı düşman başına derim.O aracı satana kadar canım cıktı sonra üstüne 4 lira daha ekledim gittim 11 liraya vti aldım 5000km sonra arkadan ağır kaza yaptım kırmızı renkte diye ankaraya tamir ettirdikten sonra 17 liraya sattım geçenlerde denk geldi başka birisi benim eski arabayı 24.500tl ye satmaya çalışıyor hemde 3 parça lokal boyalı diye.

Buda geçen hafta sonu yaptığım uzun yol da aracımın nekadar yaktığı
    Full depo uzun yol 100-150kmh hız arası araçta 3 kişiydik bazen yokuş aşşağı boşa saldım motor rahatlatma açısından

genelde tam depo 82-85tl arası doluyor gaz litresi 2.42 den aldım

depo 50lt
    alışı 33-36lt
    içinde 4-5 lt ye yakın gaz varmış 29.8lt aldı
    341km yol yaptı tam depoyla

hesapladığımda 241-260krş arası gaz yakmış

Tüketilen yakıt miktarı 35 litre
    Katedilen yol 341 km
    Litre Fiyatı 2.42 TL

100 kilometrede 10.263 litre yakıt tüketilmiş.
    1 kilometrede 0.248 TL'lik yakıt tüketilmiş.

Siz kesinlikle haklısınız..Eğer o adam o bitik araca bu kadar para istiyorsa sizin aracınız çok daha fazlasını hakediyor demektir..Asıl sorun o adamın 5bin TL istemesi..Açık ve net bu araçların 90-91 doğanların olması gereken fiyatı 5-6bin.Tabi bu 5-6 bin TL lik araçlar seviyesinde sizin aracınızda var.O bitik aracın fiyatının oluru da max 3bin TL.Bu vatandaş sözde muayyer aracını birkaç ay önce almış eşek niyetine binmiş sonra motor masraf çıkartmaya başlayınca 5bin bu araç için iyidir diyip koyuyor sahibinden'e ilanını, beklemeye başlıyor.İşden anlamayan yada karşısındakine güvenen biri elbet çıkar o arabayı alır.

Çok şahin doğan sahibiyle konuştum abartmıyorum 20 tane araca bakmışımdır..Birçoğu konuşmaktan aciz.En son tanıdık vasıtasıyla 5bin TL ye 91 doğan L buldum.Temiz yeni boyadan çıkmış abimiz paraya sıkışmış bir sanayi ustası.Ve sonuç olarak şunu anladım bu araba alınacaksa eğer kesinlikle birinin önerisi(arkadaş,dost tavsiyesi) üzerine alınmalı yoksa cepte büyük delikler açması muhtemel..
    Gigabyte 990XA-UD3//Aerocool vs-9 Windowed Case//Amd 955 Black Edition 3.2Ghz//ASUS EAH6850 DirectCU V2//Geil 2x4GB 1333Mhz Value Plus//INTEL X25-M 120GB SSD//Seagate Barracuda 500GB Sata3//Xilence XP750 750W Modular PSU//Cooler Master Hyper 101 Cpu Cooler//Asus Dvd-Rw 24B3ST Sata//Akasa Trio 90W Fan Controller//Logitech M705 Laser Mouse//A4 Tech X7 Gaming Keyboard//Grundig 22’’ HD 100HZ Lcd

• fiyat aralıkları geçrketne çok abartı şu sıralar.bende aracı değiştirmeyi düşünüyorum.bir araç buldum.bugün bi galerilere sorayım dedim.max 3750 veren buldum o da binbir lafla yoksa hepsi 3.5 veriyo.ben dedim 5.5 istiyorum önce pazarlık payı bırakarak.o fiyata biz satarız diyor birde.aracım 92 model kırmızı ön düzen difransiyal yazın yenilendi.motor orta düzey.tüplü kumandalı merkezi kilit iç kapı döşemeleri yeni.kasada çürük olarak ön cam diplerinde 1er cm lik çürük var birde arka sol çamurlukta.boya haliyle var 92 model araç.2012 12. aya kadarda muayene var.lastikler orta düzey.orjinal 147150km de şuan.hafta sonu pazara çıkarmayı düşünüyorum aracımı.bakalım orda fiyatlar ne olcak
  • herkese merhaba arkadaşlar 1 ay önce 93 model doğan slx aldım lpg li aracın alığım gibi yağını değiştirdim toplam 800 km yol yaptım ve 2 lt yağ yakmış korkunç bişey yağ petrol ofisi 10-40 yağ arabanın altında yağ var ama yere akmıyor tüv türk te motor yağ kaçağı var demiş hafif kusurlu geçmiş motorun contalarda ince ince yağ atmış el sürülünce anlaşılıyor. bugün 20 50 yağ koydu usta ustanın dediği sekman atılacak şimdi 1 tane usta gördü ve güvenemediğimden yaptırmıyorum eksozdanda gaza dibine kadar basınca duman çıkıyor bana ne önerirsiniz kafayı yemek üzereyim ve bu aracı alırken motoru çok iyi demişlerdi

Orijinalden alıntı: osmanslx_42

herkese merhaba arkadaşlar 1 ay önce 93 model doğan slx aldım lpg li aracın alığım gibi yağını değiştirdim toplam 800 km yol yaptım ve 2 lt yağ yakmış korkunç bişey yağ petrol ofisi 10-40 yağ arabanın altında yağ var ama yere akmıyor tüv türk te motor yağ kaçağı var demiş hafif kusurlu geçmiş motorun contalarda ince ince yağ atmış el sürülünce anlaşılıyor. bugün 20 50 yağ koydu usta ustanın dediği sekman atılacak şimdi 1 tane usta gördü ve güvenemediğimden yaptırmıyorum eksozdanda gaza dibine kadar basınca duman çıkıyor bana ne önerirsiniz kafayı yemek üzereyim ve bu aracı alırken motoru çok iyi demişlerdi

Sattığım araç Doğan SLX 1.6 i.e. idi, yağ değişiminde ustalar 10 / 40 yağ koydu o zamana kadar yağ eksiltmeyen araba 1 lt kadar yağ eksiltti 980 km. sonunda.

20/50 yağ koydurduysanız biraz daha bekleyin isterseniz, onda da bu şekilde eksiltme olur ise başka ustalara da sorarak gereğini yaparsınız. Yanlış bilmiyorsam kitapçığı dahil olmak üzere aracınızın yağı 20W50 'dir.

• 92-93-94 model tempra motorlu doğanlar iyi yağ yakarlar.Biz 93 de sıfır almıştık.80 binde bile değildi çalındığında.Güzel yağ eksilttiğini bilirim.O zamanlar LPG de yoktu.Ancak 95 modellerden itibaren TOFAŞ fabrikası subap gaydlarına bir iyileştirme yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam.Ondan sonra yağ eksiltmeleri bariz şekilde azalmıştı.Hatta bu konu AutoShow dergisinde de yer almıştı
    1977 Murat 131 - 16 ZF 515
  • şuan 20 50 yağ var bakalım ne olacak g.handeyim trabzon samsun ankara çorum civarlarında iyi işçiliği olan birisi varsa bu konuya çözüm bulmak istiyorum artık yağ değiştiren adam usta olmuş bu nasıl iştir iyi işçiliği olan ve ucuza halledebileceğim bi usta arıyorum var mı ??

şuan 20 50 yağ var bakalım ne olacak g.handeyim trabzon samsun ankara çorum civarlarında iyi işçiliği olan birisi varsa bu konuya çözüm bulmak istiyorum artık yağ değiştiren adam usta olmuş bu nasıl iştir iyi işçiliği olan ve ucuza halledebileceğim bi usta arıyorum var mı ??

ucuza değil de kaliteli bir usta araştırabilirim trabzondan isterseniz, geçenlerde arabamın küçük bir sorunu için sanayiye gittiğimde trabzonlu bir abiyle gitmiştim, yaptırdığım civardaki ustaların hep iyi olduğunu söylemişti. isimleri bilmediğimden ve trabzonlu olmadığımdan kefil olamam ustaya ancak tavsiye üzerine yer bulmada yardımcı olmaya çalışırım.

Orijinalden alıntı: aoe_

quote:

şuan 20 50 yağ var bakalım ne olacak g.handeyim trabzon samsun ankara çorum civarlarında iyi işçiliği olan birisi varsa bu konuya çözüm bulmak istiyorum artık yağ değiştiren adam usta olmuş bu nasıl iştir iyi işçiliği olan ve ucuza halledebileceğim bi usta arıyorum var mı ??

ucuza değil de kaliteli bir usta araştırabilirim trabzondan isterseniz, geçenlerde arabamın küçük bir sorunu için sanayiye gittiğimde trabzonlu bir abiyle gitmiştim, yaptırdığım civardaki ustaların hep iyi olduğunu söylemişti. isimleri bilmediğimden ve trabzonlu olmadığımdan kefil olamam ustaya ancak tavsiye üzerine yer bulmada yardımcı olmaya çalışırım.

Geçtiğimiz sene Gümüşhane 'den başka bir arkadaş daha aynı durumdan şikayetçiydi. Allah kolaylık versin

• Herkese selam arkadaşlar kendimce indigloya muadil kendi tasarımım olan bir gösterge çalışması yaptım nasıl olmuş sizce ?

""Mustafa""Adana""89 Şahin""
  • indiglo gösterge ile orjinal gösterge arasındaki fark nedir? harika görünüyor Allah nazardan saklasın aracınızı.
  • OSMAN KARDES MOTORU ACIP BAKMAK GEREKIR,YAGI EKLEDİĞİN SURECE BIRSEY OLMAZ, ARABAYI DEVRINDE KULLANIRSAN VE vıtes geçişlerinde fazla bagırttmadan atarsan daha az yakar.çok sürat yapma. Farkı goreceksın.

Orijinalden alıntı: falcon417

Herkese selam arkadaşlar kendimce indigloya muadil kendi tasarımım olan bir gösterge çalışması yaptım nasıl olmuş sizce ?

falcon eline sağlık süper olmuş ya. ücretli olarak bunun km saati,saat,benzin yağ gibi gösterenini yapıyomusun?

Balıkesir Dizayn Web Bilişim Hizmetleri - Tofaş Şahin 1989 Mavi
  • quote:

Orijinalden alıntı: starfacia

quote:

Herkese selam arkadaşlar kendimce indigloya muadil kendi tasarımım olan bir gösterge çalışması yaptım nasıl olmuş sizce ?

falcon eline sağlık süper olmuş ya. ücretli olarak bunun km saati,saat,benzin yağ gibi gösterenini yapıyomusun?

Anlamadım tam olarak ne demek istediğinizi aracınız 180lik kadrana sahip galiba onu mu demek istediniz?
    180lik kadran çalışmam olacak çok yakında

• quote:

quote:

quote:

Anlamadım tam olarak ne demek istediğinizi aracınız 180lik kadrana sahip galiba onu mu demek istediniz?
    180lik kadran çalışmam olacak çok yakında

evet 180'lik. devir saati olmayan tipten. resimdeki yeni modellerdeki göstergeden olduğundan öyle dedim.

Balıkesir Dizayn Web Bilişim Hizmetleri - Tofaş Şahin 1989 Mavi

• quote:

evet 180'lik. devir saati olmayan tipten. resimdeki yeni modellerdeki göstergeden olduğundan öyle dedim.

180lik kadran çalışmasına daha başlamadım istek var yapılacak siz özelden e-mail adresinizi atın bitince ben size tasarımı gösteririm beğenirseniz sizede yaparım

• S.a arkadaşlar ben de kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum şu gösterge konusunda.Bu da benim tasarımım daha yapım aşamasındaBir iki hafta içinde ışıklandırmayı da yapıyorum.

• Valla güzel çalışma. Ellerinize sağlık. Böyle başarılı arkadaşlari görünce gurur duyuyorum. Bitince resimleri paylasirsaniz bize de ilham verir belki. Saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.