Şimdi Ara

ANKARADA PLEXY ARAYAN ARKADAŞLAR BURAYA!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar kasanız için plexy arıyorsanız çok ucuza biryer keşfettim üstelik 3mm ve ben 35x35 plexyi artı fan için açtırdığım deliklerle birlikte sadece 10 ytlye maal oldu bugün arkadaşım aynı yere gitti ve 40x40 plexyi fan delikleri olmak üzere oda 10ytlye almış dedim keşke bende yan kapağı komple plexy yaptırsaydım ama iş işten geçti neyse uzatmayım arkadaşlar adres şu;
    lale sokak no:3/D sıhhıye/ankara binanın arka tarafında eğer bulamazsanız yanlış adres verdi diye küfür etmeyin garajın orda ustanın adı osman turgut tel:2301794 cep:0533 5797068 KENT REKLAM
    emin olun belki siz daha aza maal edersiniz
    bu arada kasanızın kapağı arka tarafa vidalanması için kıvrık isterseniz plexyi kasanın tıpkısı yaptırabilirsiniz yani arkadan büktürebilirsiniz arkadaşım yaptırmış kasa gerçekten bire bir aynı kapak olmuş şiddetle öneriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srknwrx69 -- 1 Mart 2008; 20:31:29 >

• hocam tavsiyen için teşekkür ederim en güzelide ostime kadar gitmekten kurtulmuş olmak bi ara gidip kesin bi bakıcam arkadaşın monitöre plexi yaptırıcaktım saol :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: XeNoMoRpH

hocam tavsiyen için teşekkür ederim en güzelide ostime kadar gitmekten kurtulmuş olmak bi ara gidip kesin bi bakıcam arkadaşın monitöre plexi yaptırıcaktım saol :)

rica ederim usta inş işinizi görmüştür bilgiler
  • kardeş valla çok saolasın dün gördüm konuyu. bugünde gidip kestirdim hemen adamın işiçiliği gayet güzel. adresi bulmak pek zor olmadı. ama arka tarafta demeseydin zor bulurdum. tekrar saolasın
    2 tane 50*50
    1 tane 40*45
    1 tane 40*40
    1 tane 36*33
    toplam 5 adet plexi yi 50 ytl ye kestirdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fatih-1806

kardeş valla çok saolasın dün gördüm konuyu. bugünde gidip kestirdim hemen adamın işiçiliği gayet güzel. adresi bulmak pek zor olmadı. ama arka tarafta demeseydin zor bulurdum. tekrar saolasın
    2 tane 50*50
    1 tane 40*45
    1 tane 40*40
    1 tane 36*33
    toplam 5 adet plexi yi 50 ytl ye kestirdim.

ne mutlu kardeş
  • senin gibi arkadaşlar zor bulunur. Teşekkür ederiz kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdarumma

senin gibi arkadaşlar zor bulunur. Teşekkür ederiz kardeşim

birilerine yararım dokunsun bana yeter be kardeşim sen saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • helal olsun kardeş saol...
  • izmirde 10 ytl ye yapan yer olsa hemen yaptırcam ama,, adamlar burun kıvırıyo 10ytlye olmazmıs, adam yapıyormus iste maliyeti kurtarmıyor diyenlere kapak olsun...

Verdigin bilgi için saol kardesim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erco35coast

izmirde 10 ytl ye yapan yer olsa hemen yaptırcam ama,, adamlar burun kıvırıyo 10ytlye olmazmıs, adam yapıyormus iste maliyeti kurtarmıyor diyenlere kapak olsun...

Verdigin bilgi için saol kardesim...

kardeşim maliyet fln bunlar oyun ben daha geçen gene aldım 34x35 12cmlik fan taktıracağım için aldım bu kez adam benden 5ytl istedi geçen neden 10 aldın diyemedim ya artı fan deliklerine kadar açıyo olay budur

• bıde hazır bu kadar plexı yaptıran arkadası yakalamısken. Bu kasamın ustune fan delıgı actırıp fan taktırcam baska bır arkadasımda plexı yaptırcakmıs kasayı duzgunce nerde kestırebılırım. Cok paragoz olmasa ıı olur:D sadece ustune fan delıgı acıcak 12lık
  • quote:

Orjinalden alıntı: baho8282

bıde hazır bu kadar plexı yaptıran arkadası yakalamısken. Bu kasamın ustune fan delıgı actırıp fan taktırcam baska bır arkadasımda plexı yaptırcakmıs kasayı duzgunce nerde kestırebılırım. Cok paragoz olmasa ıı olur:D sadece ustune fan delıgı acıcak 12lık

ankarada isen yardımcı olabilirim
  • bu plexycinin bursada olanından yokmu yaw
  • Valla bızım su kasaları bı kesmemıze yardımcı olursan cok iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.