Şimdi Ara

## Asrock 15 Yeni Anakartını Cebit'te Sergilemeye Hazırlanıyor ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  ## Asrock 15 Yeni Anakartını Cebit'te Sergilemeye Hazırlanıyor ##


    Asrock 4-9 Mart tarihleri arasında Hannover, Almanya'da gerçekleştirilecek olan Cebit fuarına sıkı hazırlanan anakart üreticilerinden biri konumunda. Kullanıma sunduğu farklı özelliklteki anakartları ile piyasadaki pek çok muadilinden ayrılmayı başaran firma 5 farklı seri altında hazırladığı 15 farklı modelini Cebit ile birlikte gözler önüne serecek. Öncelikle firmanın 5 farklı anakart serisini genel başlıkları ile tanımakta yarar var.

    - WiFi Serisi;
    Asrock'ın WiFi serisi dahilinde yanında kablosuz iletişim teknolojileri için WiFi modülü gelen anakartlar yer alacak. Bu anakartlar arasında P35 yonga setli 4Core1600P35-WiFi+ ve nForce 750i SLI yonga setli K10N750SLI-WiFi gibi modeller yer alacak.

    - 3 Yollu SLI Serisi;
    Bu seri dahilinde yer alan ve alacak olan anakartlar Nvidia'nın yeni çoklu ekran kartı teknolojisi olan Triple SLI'a destek vermeleri ile firmanın diğer modellerinden ayrılacaklar. Seri dahilinde detaylı anlatımını ana sayfamızda yaptığımız nForce 680i SLI yonga setli enryn1600SLIX3-WiFi modeli yer alıyor.

    - SLI Serisi;
    Bu seri dahilinde yer alan anakartlar ise Nvidia'nın SLI teknolojisini destekleyecekler yani sistem dahilinde iki ekran kartını paralel olarak çalıştırabilmek mümkün olacak. Asrock'ın seri dahilinde PCIe 2.0 desteği de sunabilen 10N750SLI-110dB/ K10N750SLI-WiFi gibi modellerinin yer alması bekleniyor.

    - Hybrid SLI Serisi;
    Hybrid SLI serisi dahilinde yer alan anakart Nvidia yonga setli olacak ve DirectX 10 destekli entegre grafik işlemci ile gelecekler. Nvidia'nın MCP78 serisi yonga setlerini kullanması beklenen yeni anakartlar PCIe 2.0 desteği de sunacaklar. DirectX 10 destekli GeForce 8200 türevientegre grafik işlemcili ile gelecek olan anakartların IGP'leri harici ekran kartları ile paralel çalıştırılıp çok daha yüksek performans elde edilmesine olanak tanınacak. Bu seri dahilinde firmanın hazırladığı K10N78hSLI-1394/K10N78hSLI-WiFi gibi modellerin yer alması bekleniyor.

    - DisplayPort Serisi;
    Asrock'ın DisplayPort serisi dahilinde yer alan anakartları DVI ve HDMI'a rakip olarak geliştirilen ve yüksek çözünürlük verinin tek kablo üzerinden hızlı ve sorunsuzca aktarılmasına olanak tanıyan DisplayPort arayüzünü destekleyecekler. Seri dahilinde yer alan A780FullDisplayPort kod adlı anakart AMD'nin 780G+SB700 yonga setini kullanıyor. Ayrıca gelen bilgilere göre Asrock anakartını "DisplayPort destekli dünyanın ilk anakartı" sloganıyla kullanıma sunacak. Anakart ayrıca DirectX 10 destekli HD 3200 grafik işlemcisine, Hybrid Crossfire desteğine ve yeni SB700 köprüsüne sahip olacak.

    Asrock'ın sergileyeceği anakartların tam listesi ise şu şekilde;

    - 4Core1600P35-WiFi+
    - 4Core1600P35-WiFi
    - Penryn1600SLIX3-WiFi
    - K10N780SLIX3-WiFi
    - K10N750SLI-WiFi
    - K10N78hSLI-WiFi
    - Penryn1600SLIX3-WiFi
    - K10N780SLIX3-WiFi
    - K10N750SLI-110dB
    - K10N750SLI-WiFi
    - Penryn1600SLI-110dB
    - K10N78hSLI-WiFi
    - K10N78hSLI-1394
    - K10N78FullHD-hSLI
    - A780FullDisplayPort







  • 15 mobo vay beeeeeeeeeeeeaaaaoooow

    AS(s)ROCK, asusu alt firması yapmaya çalışıo galiba
  • asrock markasının pek kaliteli bir imajı yoktur ama bu yeni kartları nasıl olur bakacağız.
  • Asrock dan şöyle bir board göreceğim aklımın ucundan geçmezdi, Oc yapmayacaksanız en iyi anakart Asrock zaten ucuz ve bol özellikli, ob vga çift vga slotu(agp- pci e) vs Fakirin dostu
  • ASRock güzel boardlar üretmeye başladi.Bakalim daha neler görüceğiz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hiickimse

    Fakirin dostu

    +1
  • Asrock hakikaten güzel boardlar üretmeye başladı.



    @darkbybars , imzan kural dışı
  • Geleceğin DFI'ı olursa bu marka hiç şaşırmam
  • ECS,Asrock gibi firmalar kaliteli anakartlar üretmeye başladı acaba başka birşeyin peşindeler mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black64 -- 1 Mart 2008; 19:00:16 >
  • O güç girişi nerede yavvv
  • asrock kendini göstermeye yeni yeni başlıyor eski anakartları iyi değildi bunlar iyiye benziyor.
  • hiç amd chipsetli anakartı yok... çok satar daha beklesin. saygılar (zaten böyle kalitesiz firmanın satmasını beklemiyoruz )
  • 15mi... azmış
  • bi donanımcı ve bir donanım ürünleri satıcısı olarak asrockun giriş seviyesinde baya başırılı bir firma olduğunu soyleyebilirim. asus yada gigabyte ın griş seviyesi anakartlarından çok daha yuksek performansa sahip anakartlar üretiyor. şu ana kadar sattığım hiç bir asrock bord da büyük sorunlar yaşamadım. bence bu atakla büyük bir satış elde edecek asrock hemde beklenenden çok. çünkü türkiyede satılan pclerin yüzde 80i giriş seviyesi donanımı o yuzden baya para kazancaklar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuraydinalp -- 1 Mart 2008; 23:22:21 >
  • firma pek iyi gibi durmuyo ama kart iyiye benziyo bekleyip görcez
  • quote:

    Orjinalden alıntı: iyiuser

    hiç amd chipsetli anakartı yok... çok satar daha beklesin. saygılar (zaten böyle kalitesiz firmanın satmasını beklemiyoruz )

    ne kadar ekmek o kadar köfte vericeğin para belli adam ona göre maliyet yapacak tabi .Firmanın kalitesizliğinden değil,firmanın gittiği kulvar öyle.
  • keşke birde bu ürünleri ülkemizde görsek ama maselef distbüritör firmalar çok zengin olduğumuz için böyle hesaplı kartları ürünleri getirmiyorlar sebep neyse
  • 15 az buz bir rakam değil...Çok çalışmışlar belli...Asrock f/p oranı yüksek anakartlar üretiyor...Özellikle giriş seviyesi için iyi bir seçimdi...Şimdi daha üst sınıflar içinde atağa geçmiş...İnşallah bu kartların hepsini olmasa bile büyük bir kısmını ülkemizde görürüz...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pislik345

    ECS,Asrock gibi firmalar kaliteli anakartlar üretmeye başladı acaba başka birşeyin peşindeler mi?



    Anakartlarda genel bir kalite çıtası yükselmesi var, en azından ülkemiz kullanıcı kitlesi haklı olarak kaliteli komponentli ve özellikli anakartlar tercih ediyor, tabi, kaliteli anakartlarda çıtayı yükseltince diğer anakart üreticilerini de etkiliyor.
  • Asus dan epey malumat öğrenmiş aşmışlar kendilerini....
    tebrikler Asrockk
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.