Bana göre az da olsa cfnin daha avantajlı olduğunu düşünüyorum, remlere yüklenilmemiş ddr4lerin kapasitesi daha fazla ayrıca x2 de genelde tek bi soğutucu 2 gpu soğuturken cf de durum 1e1 oluyo böylelikle gpu tarafında da daha yüksek oc kabiliyeti cfnin görünüyo ve en can alıcı nokta ise fiyatı x2 500-550 $ 3870 yakın zamanda 200$ seviyesine inicek 2ile çarp 400$ x2 ise high end olarak kalıcak ve fiyatı muhtemeln değişmicek.Şahsen cf bana x2den daha cazip görünüyor.
Bence gerek 3870x2 olsun gereksede 3870 crossfire sistemler olsun gerçek gücünü gösteremiyorlar. Donanım özellikleri üst seviye bu kartları maalesef sürücü tarafı ateşleyemiyor...!
Nvidia daha çıkmamın 9800gtx2 ve 98010 gtx ler için bile şimdiden sürücü yayınlamışken, atinin satışlarını etkileyecek bu davranışa girme sebebini anlamak mümkün değil.
nvidianında 9800 lerde bile g92 gpusunu kullanmak istemesi ve halen diretx10.1 e, shader 4.1, 55nm teknoloji ve ddr4 bileşenlerini kullanmama durumumunu anlamak mümkün değil.
En iyisi bu iki firma birleşsin biri kartı, biride kartın yazılımını yapsın... Zati başkada firma yok elimiz mahkum onların kartlarını kullanmak zorunda kalacağımız için hem 2 misli fiyatada satabilirler kartları...
teşhis çok güzel olmuş mürsel kardeşim
bende his 3870 kullanıyorum bende yanına 1 tane dahamı 3870 alayım cross yapayım yoksa 1 tane 3870 x2 alayım karar weremedim sence hangisi crossfire nası memnunmusun.
3870 x2 8800 ultra yı geçiyor
forumda aratırsan 2 kartında karşılaştırma ve coj testleri war
pegasus arda : inceleme için teşekkürler hd3870x2 nin 2 adet hd3870 in tek paketde toplanmış hali diye biliriz yani 2 adet hd3870 almak la hiç bi fark yok bu anakartın yanılmıyosam bide combo olanını gördüm acaba onu da incelemeye alıcakmısınız bide bu anakartı satan yer görmedim bu gün baya bi araştırdım yok ne zaman türkiyeye giriş yapar şimdiden teşekkürler
Evet Mesut bey bende MSI X48C Platinium modelini merak ediyorum ne zaman TR giriş yapacak ve size göre fiyatı ne kadar olur? ben yurtdışından alttaki linkte http://www.enicomp.com/shopping/product.php?p=26211 yaklaşık olarak YTL ile BGN bire birdir veya çok az fark YTL aleyhine yaklaşık oalrak 450 YTL mal olacak sizce TR gelse bundan daha avantajlı fiyattan giriş yapar mı?Yani almamı tavsiye edermisiniz veya TR gelmesini mi bekleyeyim... Aynı zamanda combo ile düz modeli arasında sizce fark var mı ve varsa nedir?