Bildirim
Region Free Blu-Ray filmler nereden alınır?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
benden megavizyon,hepsiburada e-bay playasia
_____________________________ -
play asia'da region free blu ray var mı? _____________________________ "Sizinle daha önce yazışmış mıydık?" -
Zaten Blu-ray filmlerin çoğu Region Free'dir kabının arkasında Region A yazmasına rağmen B bölge kodlu Blu-ray playerlarda izlenebilir _____________________________ -
amazon.com da güzel filmler var hem kargoda ucuz tavsiye ederim _____________________________ -
yardımlarınız için teşekkürler _____________________________ "Sizinle daha önce yazışmış mıydık?" -
zavvi.co.uk
foxy.co.uk
promosyon vardı birinde 3 al 2 öde_____________________________ -
sendit.com dan alıyorum ben 2 günde geliyor inanılmaz hızlı... Superbad i aldım en son 37YTL gibi bişeye geldi yanlış hatırlamıyorsam kargo dahil. _____________________________ -
khalkedon dan sorunsuz alış veriş yapabilirsiniz. ben 3 adet kiraladım yeni filmleri bekliyorum. güzel hizmetleri için teşekkürler . _____________________________ -
bir hafta bana fazla diyecektim ki bakırköydeymişsin. orası bana biraz ters nişantaşı'dayım ama film kiralama işini ben de düşünüyorum. transformers'ın blu-ray'i gelecek mi? _____________________________ "Sizinle daha önce yazışmış mıydık?" -
mavishop tan alabilirsin 50 ytl fiyatları tüm filmler all region _____________________________ PSN : TekkenPlayer
Oyunlarım : Resistance FOM, Motorstorm, Call Of Duty 4, MGS 4, Unreal Tournament III, Tekken DR, Burnout Paradise City, Wipeout HD, Warhawk, Blast Factor
Çöp oyunlarım : SOCOM, Pain, Locoroco Cocorecho, Pixel Junks Monsters -
quote:
Orjinalden alıntı: burak reis
khalkedon dan sorunsuz alış veriş yapabilirsiniz. ben 3 adet kiraladım yeni filmleri bekliyorum. güzel hizmetleri için teşekkürler .
Abicim teşekkrüler
Son gelişmelerden haberdar edileceksin, sürekli aklımdasın.
quote:
Orjinalden alıntı: funkmaster
bir hafta bana fazla diyecektim ki bakırköydeymişsin. orası bana biraz ters nişantaşı'dayım ama film kiralama işini ben de düşünüyorum. transformers'ın blu-ray'i gelecek mi?
Blu-Ray için çıkan bütün filmleri getirilecektir, ancak şu anda bir kıtlık dönemi yaşıyoruz. HD-DVD'nin de sona ermesi blu-ray'cileri şaha kaldırmış durumda. Şu anda dört gözle yeni filmleri beklemekteyiz. Gelişmeleri buradan ve çeşitli kanallardan aktaracağım._____________________________ Oyun konsolları satışı tamir ve onarımı , tablet dokunmatik ekran tamiri , cep telefonu ekran tamiri , 2.el elektronik ürünler alım satım merkezi Bakırıköy İstanbul
-
Khalkedon selam,
Filmleri kiralamak guzelde Bakirkoy'e gelip gitmek problem yahu :(
onu baska sekilde cozemez miyiz ?_____________________________ -
Arkadaşlar birşey sorabilir miyim?Ben isviçreden yeğenle blu-ray film getirtsem(orjinal kendi kutusu ile) havaalanında adet konusunda sorun çıkarmı yani o şekilde en fazla kaç adet getirtebilirim(adam başına).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurfb -- 25 Şubat 2008; 22:51:32 >_____________________________ PSN: tr-ance80 -
quote:
Orjinalden alıntı: funkmaster
bir hafta bana fazla diyecektim ki bakırköydeymişsin. orası bana biraz ters nişantaşı'dayım ama film kiralama işini ben de düşünüyorum. transformers'ın blu-ray'i gelecek mi?
Abi ''Transformers'' filmi BLU-RAY'de yok(yani şu son çıkan film).İleride gelirmi bilmem,fakat bende orjinal dvd'si var ve görüntü kalitesi gerçekten çok iyi sanki hd gibi.İstersen kargolayım izle._____________________________ PSN: tr-ance80 -
Arkadaşlar biraz geç oldu ama bir sorum olacak.
Amerika'dan blu-ray film getirteceğim arkadaşıma ama bildiğiniz gibi region free olması gerekiyor. Buna göre region free filmleri bulabileceğim bir site biliyor musunuz? Siteyi sadece region free filmleri bulmak için kullanacağım sonra da arkadaşa sipariş vereceğim.
Filmleri burdan almak isterdim ama ne yazık ki çok pahalı. 15 dolara filmler var amazonda..._____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Marauder1905
Arkadaşlar biraz geç oldu ama bir sorum olacak.
Amerika'dan blu-ray film getirteceğim arkadaşıma ama bildiğiniz gibi region free olması gerekiyor. Buna göre region free filmleri bulabileceğim bir site biliyor musunuz? Siteyi sadece region free filmleri bulmak için kullanacağım sonra da arkadaşa sipariş vereceğim.
Filmleri burdan almak isterdim ama ne yazık ki çok pahalı. 15 dolara filmler var amazonda...
Daha evvel bir arkadas ayni sekilde yapip filmler elinde patlamisti. Oda regian free olan filmlerin listesinin oldugu bir site ismi vermisti. O listeye gore almak lazim yoksa gecmis olur.
Bluray Filmler region free degil oyunlar region free karistirmayalim._____________________________ -
Yok hocam bluray filmlerin de bazıları region free
Wikipedia'dan alıntı:
''Major studios have different region coding policies. Paramount Pictures and Universal Studios have released all of their titles region free.[56][57] Sony Pictures and Warner Bros. have released most of their titles region free, but titles released by Warner's New Line division were, initially, region-coded but subsequently have been released without being locked.''
Gördüğünüz gibi Paramount ve Universal'ın bluray'lerinin hepsi region free. AVforums'da bir liste buldum. Ek olarak dvdworldusa'de de bu tip bir liste zaten varmış._____________________________ -
2. el bluray filmler nereden bulunabilir acaba? _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X