Şimdi Ara

Inetret hızını nasıl yukseltebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar ben counter strike 1.6 oynuyorum fakat oyundayken "... high ping ..." die bir yazı cıkıyor ve oyundan atıyor ogrendigim kadarıyla bu internet baglatımın hızının dusuk olmasındanmıs.
    1) Internet hızımı nasıl yukseltebilirim?
    2) Ben sehir merkezine bayağı uzak oturuyorum ondan olabilir mi?



  • dns ayar programları , cfosSpeed gibi programlarla belki ping değerini düşürebilirsin
    birde internetin hızını yazmamışsın ttnetmi kablonetmi yoksa direk hattanmı bağlanıyon bunları yazda ona göre daha sağlıklı bilgiler verilebilir
  • ttnet 4 gb 1024 tek bildigim bunlar bilgisayardan pek anlamam
  • Arkadasım erısım suresı olan ping in baglantı genıslıgıyle lınear bır baglantısı yoktur, soylede denebılır ne kadar hızlı ınternetın varsa o kadar dusuk pıngın olur denemez. Eger oynamaya calıstıgın server Turkıye dısında ıse pıngının yuksek olması normal, bu pıng suresını dusurmek ıcın ust tarafta arkadasın yazdıgı yontemlerı deneyebılırsın, ıse yarayabılır. Bır de baglantının 1024 oldugunu varsayarak konsola su komutları yazmanı denerım, belkı ıse yarar:

    cl_cmdrate 60 (30)
    cl_updaterate 60 (20)
    rate 25000 (15000)

    Parantez ıcındekıler normal degerlerıdır, eger erısım surende bır degısıklık olmaz ıse normal degerlerıne gerı cevırebılırsın.
  • Arkadasın dedigine aynen katılıyorum , baglandıgın serverla kaynaklı bir olayda olabilir.Serverını degiştir.O da olmazsa farklı dns veya proxy leri dene sanırım sorunun çözülür eger teknk bir baglantı problemin yoksa.
    quote:

    Orjinalden alıntı: sugurlu84

    Arkadasım erısım suresı olan ping in baglantı genıslıgıyle lınear bır baglantısı yoktur, soylede denebılır ne kadar hızlı ınternetın varsa o kadar dusuk pıngın olur denemez. Eger oynamaya calıstıgın server Turkıye dısında ıse pıngının yuksek olması normal, bu pıng suresını dusurmek ıcın ust tarafta arkadasın yazdıgı yontemlerı deneyebılırsın, ıse yarayabılır. Bır de baglantının 1024 oldugunu varsayarak konsola su komutları yazmanı denerım, belkı ıse yarar:

    cl_cmdrate 60 (30)
    cl_updaterate 60 (20)
    rate 25000 (15000)

    Parantez ıcındekıler normal degerlerıdır, eger erısım surende bır degısıklık olmaz ıse normal degerlerıne gerı cevırebılırsın.




  • cok tesekkur ederim herkese artık rahatçe baglana biliyorum
  • büyük ihtimal non steam kullanıcısıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.