Şimdi Ara

DH Citroen Organizasyonlar ve Kullanıcı Verileri Bankası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
4.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar birçok forumda sosyal etkinlik, tanışıp kaynaşma anlamında harika işler çıkarılıyor. Yani bu sanal ortamda kurulan dostuklar, paylaşımlar somut olarak bir değer kazanıyor ve gerçekten harika oluyor. Şimdi işin sosyolojik boyutuna girmeyeceğim ama ufacık bir deyinme yapacağım. Sosyal statü böyle birşey arkadaşlar. Her birey kendini ait olduğu sınıfta layıkıyla hissetmek ister. İşte bizim bir sosyal sınıfımızda yani ortak paydamızda Citroen otomobili sahibi olmak. Yanlış anlaşılmasın bu bir ayrıcalık ya da üstünlük değil bir ortak payedir.

    Bu noktadan hareketle bizlerde artık somut birşeyler yapmak ve bunu örnek olması bakımından sitede duyurmak isteriz. Nitekim Fotoğraf bölümünde bunu yapan arkadaşlar var. Daha önce ben DH Yöneticiler toplantısına İstanbul.da katılmıştım. İnanın bana önemseyen insanlar için güzel bir heyecan bu. Kim olduklarını bilmedikleriniz, tanımadığınız kişilerle buluşuyorsunuz ve hiç yabancılık çekmiyorsunuz.

    Şimdi ben bu tür sosyal organizasyonları önemserim, uygun olduğunda da etkinliğe katılırım diyen arkadaşlarla birlikte ciddi anlamda bir çalışma yapalım derim ben. Hani şu DH Citroen kulüp listemiz var ya bunu artık ciddi anlamda güncelleyelim. Ben başlatmıştım bu organizasyonu ancak liste güncellemesini daha iyi yapacağını düşündüğüm bir arkadaşa devretmiştim. Nitekim aksaklıklar oldu.

    Bugünden itibaren listeyi daha güncel hale getirmek için yeniden başlıyoruz. Adımız, soyadımız, nick name, otomobil detaylı model ve yılı ve hangi şehirde ikamet ettiğimiz. Liste yine Citroen DH Kulüp başlığı altında yayınlanacaktır.







  • Ben başlıyayım ve örnek olsun

    Yavuz BAHÇEKAPILI (yavuz)
    Citroen C5 1.6 Hdi SX
    2006 Model
    Trabzon
  • Sencar MERMER (senco)
    Citroën C5 1.6 Hdi SXPK
    2008 model füme
    İstanbul
  • Hakan ÇAĞIRMAN ( daceroo )
    Citroën C4 1.6 Hdi 110 HP
    2007 Model Gümüş Gri
    Trabzon



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daceroo -- 1 Mart 2008; 8:24:38 >
  • Alper Akbilgi
    Citroen Xantia 2.0i SX
    1995 Model
    Muğla
  • Ercan YOZGAT (Ercan Hoca)
    Citroen C5 1.6 Hdi SXPX
    2006 model
    Trabzon
  • gümüşhane kelkitdeyim.3 gun evvel c4 sedan dizel aldım...daha önce opel vectra 1.6 comfortum vardı.vectraya göre üstünlüklerini ve dezavantajlarını anlatmak istiyorum..ÜSTÜNLÜKLERİ:DİZEL OLMASI YAKLASIK 100 KILOMETREDE 4.5 LİTRE EURO DİZEL YAKIYOR..2-TORKU YUKSEK YOKUS YUKARI MUAZZAM ÇEKİŞİ VAR..3--BEYGIRI YUKSEK HIZLANMASI VE AZAMİŞ HIZ DAHA YUKSEK..4---BAGAJI 513 LITRE...5--KOKULANDIRMA SİSTEMŞ VAR.--5--SES SİSTEMİ MÜKEMMEL..6--İÇİ DAHA GENİŞ.7--İSOFİX BEBEK KOLTUK SİSTEMİ VAR.7--ARKA AMARTISORDEN FALANDA SES GELMIYOR.. 8--GECE FAR SENSÖRÜ VAR..9--BİLGİ EKRANI YOL BILGISAYARI ANLASILIR.. DEZAVATNTAJLARI.1--KOL KOYMA YERI GERİDE.2--YOL TUTUSLARI AYNI..3--DONANIM AYNI YAGMUR SENSORU KARARAN IC DIKIZ AYNASI VS. FIYATINA GÖRE ÇOK GÜZEL ARAÇ HERKESE TAVSİYE DERİM..TURKIYEDE EN UCUZUNUDA ERZINCANDA BULDUM..
  • Hayırlı olsun. Paylaşımlarınız için ayrıca teşekkürler. Birde konunun anlamına uygun olarak yukarıda zikrettiğimiz bilgileri verirseniz memnun oluruz.
  • selçuk kara
    Citroën C4 sedan1.6 Hdi 110 HP
    2008 Model
    gumushane
  • Yavuz bey, ben arabamı geçen hafta sattım, iki araba Türkiye şartlarında biraz fazlaydı, üstelik fazla kullanma imkanım da olmuyordu. Beni listeden silin lütfen. Saygılarımla...

    dm7020
    2007 C5 1,6 HDI SX
  • Arkadaşlar , bu topicde herkese özellikle karadenizdeki arkadaşlara ulaşabiliyor olmamız çok faydalı sonuçlar doğuracak ama görünen o ki ilgi biraz az . Biz konu hakkında zaman zaman bahsettiğimiz gibi çok faydalı toplantılar yapmaya başladık. Öncelikle C5 - C4 ve C3 kullanıcılarını ilgilendirecek sürpriz kararlar alınmak üzere .
    Çalışıyoruz ama destek de şarttır. Lütfen daha canlı katılalım biraz daha ilgili olalım , hep beraber mutlu olalım sonuç alalım kazanalım.
  • kaan.. kayseri

    C4 SX 1.6 HDI 110 HP MCP (Triptronik)

    c4 ün en üstü olarak aldım arabayı.. ama citroende maalesef bazı sıkıntılar var bu "üst model" olayında.. mesela arabada sensörler olsun, cam tavan ve sunroof olsun ekstra bişey yok.. ama onun dışında araba bir harika..
    ilk olarak 110 HP olması extrası diyebilirim.. araba kalktıktan sonra çok güzel ve dengeli hızlanıyor.. ayrıca vites geçişleri çok iyi.. ses vs. sıkıntısı olduğunu biliyorum otomotiklerde.. ama ben C4 de hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım..
    arka amortisörlerden ses geliyor.. bunu bile bile aldım arabayı.. ama gerçekten de çok ses geliyo yaw:)) isterseniz değiştiriyoruz dediler serviste.. ama değiştirmek istemedim.. firma "değiştirelim" diyene kadar da değiştirmeyeceğim.. yeni bi amortisör geliştirene kadar citroen böyle dewam etmeyi düşünüyorum..
    citroen Opel sağlamlığıyla karşılaştırılmaz diyenler var.. katılıyorum ama c4'ün extraları da var tabii.. öncelikle çekiş ve yakıt tabii ki..

    Katalog ortalama yakıtı. 3,8 olarak görünüyor.. henüz yazın kullanamadım arabayı fakat aşağı yukarı 4,5 lt/100 km olur diye düşünüyorum.. belki 5 lt/100 km..

    dewam edriz başka bi zaman..

    C4 MCP si olan yok mu yaw başka:)))




  • Hakan Bey.in de dediği gibi biz Trabzon.da bir araya geldik ve bundan sonra da bunu devam ettireceğiz ve buna tüm Citroen binek araçları kullanan (özellikle C3, C4 ve C5 grubu araçlar) arkadaşlar davetlidir. Bu basit bir organizasyon değil Citroen kullanıcılarını yakından ilgilendirecek ve bazı avantajlar sağlayacak girişimler olacak. Lütfen takip edin ve katılımda bulunun arkadaşlar. Bu forumdaki diğer otomobil forumlarından farkımız olacak buna inanın.
  • Selçuk Atmaca ( hunter26 )
    C4 1.6 HDİ 110HP
    2008 Model
    İstanbul - Anadolu
  • 2006 C4 SX PK
    KOCAELİ
  • Mert Topel (LHM)
    İstanbul

    Citroen CX 2400 Pallas 1977, 128HP
    Citroen XM TCT VSX 1996, 150HP
    Citroen ZX 16v SX 1.8i 1997, 128 HP
  • Görkem Özdamgacı
    Citroen C5 1.6 HDI SXPK
    2008 Model
    Tekirdağ
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Yavuz

    Hakan Bey.in de dediği gibi biz Trabzon.da bir araya geldik ve bundan sonra da bunu devam ettireceğiz ve buna tüm Citroen binek araçları kullanan (özellikle C3, C4 ve C5 grubu araçlar) arkadaşlar davetlidir. Bu basit bir organizasyon değil Citroen kullanıcılarını yakından ilgilendirecek ve bazı avantajlar sağlayacak girişimler olacak. Lütfen takip edin ve katılımda bulunun arkadaşlar. Bu forumdaki diğer otomobil forumlarından farkımız olacak buna inanın.


    ÖNCELİKLE MERHABALAR.. CITROEN TOPİĞİNDE FAZLA BİR YOĞUNLUK MAALESEF YOK..BUNU ÜZÜLEREK GÖRMEKTEYİM..
    AKLIMA BİŞEY TAKILDI,NEDEN ÖZELLİKLE C3-C4-C5 KULLANICILARI DİYORSUNUZ BUNU ANLAMADIM.EGE BÖLGESİNDE YAPILABİLECEK TÜM AKTİVİTELERE AÇIĞIM Kİ TOYOTA TOPLANTILARINA BİLE KATILIRKEN NEDEN ÖZELLİKLE C3-C4-C5 MODELİ KULLANMAMIZ GEREKTİĞİNİ ANLAMADIM..
    SAYGILARIMLA..




  • quote:

    Orjinalden alıntı: CX2


    ÖNCELİKLE MERHABALAR.. CITROEN TOPİĞİNDE FAZLA BİR YOĞUNLUK MAALESEF YOK..BUNU ÜZÜLEREK GÖRMEKTEYİM..
    AKLIMA BİŞEY TAKILDI,NEDEN ÖZELLİKLE C3-C4-C5 KULLANICILARI DİYORSUNUZ BUNU ANLAMADIM.EGE BÖLGESİNDE YAPILABİLECEK TÜM AKTİVİTELERE AÇIĞIM Kİ TOYOTA TOPLANTILARINA BİLE KATILIRKEN NEDEN ÖZELLİKLE C3-C4-C5 MODELİ KULLANMAMIZ GEREKTİĞİNİ ANLAMADIM..
    SAYGILARIMLA..


    Sayın CX2 , sanırım biz yanlış anlattık . Asla ve katiyen hiçbir grup Citroen kullanıcısını dışlamak niyetinde değiliz evvela , sürçi lisan ettiysek affola. Yavuz beyin özellikle c3-c4-c5 i zikretmesi henüz boyutlarını bizim bile tam kestiremediğimiz bazı avantajların GARANTİSİ DEVAM EDEN bu modellerde YETKİLİ SERVİS'in güvencesinde ve desteğiyle elde edilecek bazı kazanımları kapsıyor olması. Birlikteliğimizin gücü ve dayanışması arttıkça da GARANTİ DIŞI kalmış araçları da yetkisiz müdahalelerden kurtarmak , yetkili servis/servislerde uygun fiyatlı hizmet ve yedek parça ve bilgi alabilmek konumuna getirmek uğraşısındayız. Yaptığımız iş gerçekten çok ciddidir ve belli taahhütlerin ve masrafların da altına elimizi koyuyoruz ve koyduk ta. Yavuz bey ve ben şahsım adına tüm kullanıcıların faydalanabileceği birşeyler yapmak arzusundayız. Muvaffak olursak inanın bundan siz de faydalanabileceksiniz. Yeter ki birlikte olalım.
    Sevgiler ve saygılarımla ..




  • Yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiğim için özür dilerim. Hakan Bey.in yazdıkları açıklayıcı olmuş. Hiçbir Citroen.i dışlamak gibi bir durum söz konusu değildir. Amaç ortaya gerçekten Citroen kullanıcılarının faydalanabileceği avantajları ve kazanımları sağlamaktır. Herşey net olmadığı için şimdiden detaya girmek istememiz bundandır.

    Birlikte olalım, katılım sağlayalım ve bu konuda ısrarcı ve aktif olalım.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.