Kötü hava şartlarının ADSL üzerinde etkisi oluyor. Şu kadar diye bir ölçü vermek zor ama yağışlı havalarda en azında 1-2 kb/sn düşüş oluyor, daha fazla da olabilir.
kötü havalar uydu trafiğini aksattığından ve türk telekom yurtdışı çıkışının bir bölümünü uydu üzerinden sağladığından çok ufak bir etkilenme söz konusu olabilir yurtdışı çıkışlarında. ama bunun hissedilir derecede bile olacağını zannetmiyorum.
Kar yagısı nedirki burası Turkiye balıklar Hatları yiyor buralarda... gecen gun Bi Çupra yakalamıs TT muhendisleri Çupranın Hatlara yeme girsiminde bulunacagı soz konusu oldugundan "Ağ"(net) altına almıslar ondan bole yavas...
quote:
Orjinalden alıntı: aLLyC
Kar yagısı nedirki burası Turkiye balıklar Hatları yiyor buralarda... gecen gun Bi Çupra yakalamıs TT muhendisleri Çupranın Hatlara yeme girsiminde bulunacagı soz konusu oldugundan "Ağ"(net) altına almıslar ondan bole yavas...
"Ağ"lamak istiom
delimisiniz divanemisiniz? sizin bu sordugunuz soru oruçken diş firçalamak cayiz mi değilmi gibi birşey? sirf topic açmak için gereksiz topickler açmayin
Ne alaka adam sormus ayıpmı yane KOnu Dısına da abuk sabuk kurallar Getirmiyormusunuz uyuz oluyorum ozellikle 1 aylık uyelerin kafa tutmasına....
biri aylik üye olunce ne oluyormuş? 1 yillik üye olsan farkin ne benden? zaman mı? daha çok mesaj mi? boşwerseneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
Mesaj olayı degil burada neler olmus neler zamanında Adamın biri soru sormus bosuna mesaj atma diorsun Konu dısında Neler wardı sen gelemden Geldikten sonramı Senin istedigin gibi yapacaz....
Burası konu dısı ister diş fırcalask nolur der ister Kar yagısı onemlimi der Hatta dis fırcalasak nolur gereksiz mesajlara yazılır adam bilgiayarla ilgili birsey sormus ya cevap ver ya da gereksiz yorum yapma'
1.si bir aylik üye olmam daha once bu formlari takip etmiyor anlamina gelmez 2.si madem üyeyim, karşi tarafin kişiliğine laf söylemediğim saygisizlik yapmadiğim sürece istedigim yorumu istedigim eleştiriyi yaparim buna da siz karişamassiniz. O bnm yorumumdur o bnm düşüncemdir, ben sizinkine saygi duyuyorum sizde benimkine istemesinizde sevmesenizde saygi duymak zo-run-da-si-niz