Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
boya cıkıyor

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> İpuçlari ve İnce Noktalar >> boya cıkıyor Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
xodesa

Sisteme Gözat

19 Şubat 2008; 17:19:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar şimdi ben kasamın kapaklarını boyadım ama cok hafif tırnağım deysin boya hemen sökülüyor patır patır dağlıyor bunu düzgün sağlam olması icin ne yapmam lazım acaba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xodesa -- 19 Şubat 2008; 17:25:45 >

Mickey~

19 Şubat 2008; 17:25:47 

kullandığın boyadan olabilir başka boya dene ...
veya kasa daha onceden boyalıysa üstüne bi daha boya sürdüysen olabilir önce kazıyıp sora yapabilirsin ...

Ölüler bir şeyi iyi bilir ; hayatta olmak daha iyidir...

(Er Joker)
WeNoM

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

19 Şubat 2008; 21:50:48 

ya alttaki boyayı zımparalamadan atmışsındır yeni boyayı yada zımparaladıysan astar boya atmadan direk boyamışsındır.

HeRKeS OyuNcu OLaBiLiR
Ama YöNeTMeN BeNiM.
İsTeDiĞiMe RoL VeRiRim,
İsTeDiĞiMe YoL VeRiRim..!!!

ermanunal01
Uzaklaştırılmış
7 gün cezanın 0 günü kaldı.

19 Şubat 2008; 22:05:40 

astar boya yaş iken boyadıysan atar tabi....selülozik tiner ile çıkart boyayı...en alta 2-3 kat zımpara çek...sonra astar boyanı at ve 1 gün flan beklet...sonra ise boyalarını 5 kat olmak şartıyla her katta ise 10 saat falan bekle!
SamirCakir

Sisteme Gözat

19 Şubat 2008; 22:40:43 

bende kasanın iç kısmını boyamıştım zımpara atmadan katlar arası 20 dk bekleyip 2 kat atmıştım, ancak arkadaşın gibi tırnak bile deyse sökülüyodu. Daha sonra kasanın dış kısmını boyadım ancak bu sefer zımpara attım ardından 2 kat gene katlar arası 20 dk bekleyip boya attım. Ardından 3-4 saat kuruduktan sonra üstüne sprey parlak vernik attım 2 günde tam kurudu ve kesinlikle boya çıkmıyor. Birde unutmadan verniği attıktan sonra en az 2 gün bekletmeden eve sokmayın, ben biraz kuruduktan sonra eve soktum 2 gün kafam güzeldi.

Cpuografi: P Celeron 433 & P Celeron 633 & Amd Athlon XP 2500+ & Pentium D 935

P D 935 3,2 Ghz@4,0 Ghz & Gigabayte 965P-DS3 F12 & A-Data Vitesta Extreme 2x1 Gb 800 mhz@1200 mhz (5-5-5-15)
& Zotac 9600gt 512 Mb Gddr3 & Skystar2D & Samsung 320Gb sata & Samsung 80Gb Pata & Samsung 2232BW 22" Lcd
& Aiwa BMZ-K1 & Creative Muvo TXFm 512MB & Senheiser CX300 Black & Cort X2 & Marshall MG15CDR & Big Water 735 &
Hp C4280 & FSP BlueStorm 2 500W & Logitech MX3200 Lazer & Zoom X5 & K750i…

The Jolly Joker

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

19 Şubat 2008; 22:45:59 

http://forum.donanimhaber.com/m_21207438/tm.htm arkadaşım bu bnm kasam ve orda yapım aşaması resimlerinden boyaları ve kasanın içini boyarken resimleri görebilirsin... şeffaaf sprey vernik sıkarsam boyama işleminden sonra beton gibi olur kasan

[-[-[-[ Ψ ŦĦЄ ﻞJӨŁŁҰ ﻝJӨҜЄΓΨ ]-]-]-]

~ASUS P5N-E SLI[Nforce] >< CORE2DUO E6750 (2,66Ghz/ 1333FSB) >< OCZ[Platinum] 4GB DDR2 800Mhz~
~CALIBRE 88OOGT P888+ >< THERMALTAKE QFan-650W (Nvidia SLI) >< THERMALTAKE SHARK(SİYAH)~
~SAMSUNG 500GB(SATA2) >< MYBOOK 320GB >< SAMSUNG 22'' 2232BW~
THERMALTAKE SHARK YANIYOR==> {TIKLA}
mpy

19 Şubat 2008; 22:54:46 

Aceleye getirmiş olabilirmisin..

Persphone

19 Şubat 2008; 23:04:42 

10 saat kat başına arkadaş biraz abartmış :D

rüzgar aalan bi yerde yaptıysanda olur rüzgar alamyacak bi yerde yap katlar arasında bi süre bekle sonundada vernik at....

VISION

19 Şubat 2008; 23:11:24 

Valla UV boya ise beyaz astar şart ve sprey vernikler satılıyor aerostol mu ne onu kullanırsan üzeri hem çililmiyor ve hemde kaygan oluyor

INTEL QX9650(4.5GHz),ZOTAC NFORCE 790i SUPREME ULTRA ANAKART,ZOTAC GTX 280AMP! SLI,OCZ PLATINUM 16000MHZ EB EDITION DDR3 2x1GB RAM,SEAGATE 250GBx2 RAID,SILVERSTONE STRIDER ST1000W POWER SUPPLY,LIAN LI V2000B PLUS II KASA,ALPHACOOL 360-120 RADYATÖR,EK SUPREME CPU BLOK,RE-PACK SU TANKIx2,ALPHACOOL 12V 600L/S POMPA,ALPHACOOL SILENTSTAR DUAL HDD SIVI SOĞUTMA,SAMSUNG DVD-RW,ZALMAN FAN KONTROL,HP 22" LCD MONITOR,LOGITECH MX REVOLUTION,LOGITECH Z10 SPEAKER
AC RYAN,REVOLTEC,ZALMAN,POWERCOLOR,AKASA MOD
bey.zade

20 Şubat 2008; 2:26:17 

quote:

Orjinalden alıntı: ermanunal01

astar boya yaş iken boyadıysan atar tabi....selülozik tiner ile çıkart boyayı...en alta 2-3 kat zımpara çek...sonra astar boyanı at ve 1 gün flan beklet...sonra ise boyalarını 5 kat olmak şartıyla her katta ise 10 saat falan bekle!

çok abartmışsın be hocam araba boyamıyoruz gerçi araba boyasakta 5 kat atılmazda :)

işin özü boyayı hangi koşulda atarsan at ama üstüne illada vernik at :)

Suskunluğum asaletimdendir,Her lafa verecek bir cevabım var,
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,Bir de söyleyene bakarım adam mı diye
xodesa

Sisteme Gözat

20 Şubat 2008; 7:13:30 

arkadaşlar altında boya yok yane şöyle kendi beyaz rengi var ondaa fırınlanmış şekilde yada en iyi gaziosmanpaşada bir yer var verim boyasınlar birde fırın ceksinler fabrika cıkışlı gibi olur :D

ermanunal01
Uzaklaştırılmış
7 gün cezanın 0 günü kaldı.

20 Şubat 2008; 7:14:08 

valla ben 10 saat beklettim...zamanım bol olduğundan tabi ama şuan boyası harika
sucubus

20 Şubat 2008; 19:40:26 

kardeş altındaki boya ya ince kum zımpara at 400 kum gibi daha sonra oto boyacılarından pilastik bölümler için tampon astarı al ve onu sür daha sonra istediğin rengi at ama boyanın selülozik olmasına dikkat et ok kolay gelsin

djkika

Sisteme Gözat

21 Şubat 2008; 17:34:04 

arkadaşım ben ne zımpara yaptım nede kat kat boya attım galiba işin sırrı boyada akçalı mat siyah kullandım kasanın şasesine tek bir kat ve hiç zımpara yapmadım hiç bişicikde olmadı

onuraydin

Sisteme Gözat

28 Şubat 2008; 18:05:27 

walla bnde aldım uv boyamı direk boyadım tırnak filan sürüorum bişey olmuo ama işte ondan mıdır bilmem ama hard diski vidalarken hem oralardan attıboya

ata326

29 Şubat 2008; 10:57:02 

quote:

Orjinalden alıntı: SamirCakir

bende kasanın iç kısmını boyamıştım zımpara atmadan katlar arası 20 dk bekleyip 2 kat atmıştım, ancak arkadaşın gibi tırnak bile deyse sökülüyodu. Daha sonra kasanın dış kısmını boyadım ancak bu sefer zımpara attım ardından 2 kat gene katlar arası 20 dk bekleyip boya attım. Ardından 3-4 saat kuruduktan sonra üstüne sprey parlak vernik attım 2 günde tam kurudu ve kesinlikle boya çıkmıyor. Birde unutmadan verniği attıktan sonra en az 2 gün bekletmeden eve sokmayın, ben biraz kuruduktan sonra eve soktum 2 gün kafam güzeldi.

acy78

1 Mart 2008; 3:12:05 

quote:

Orjinalden alıntı: ermanunal01

valla ben 10 saat beklettim...zamanım bol olduğundan tabi ama şuan boyası harika

BİR PKK MAĞARASININ DUVARINDAKİ YAZI:EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE DURMADAN ATEŞ EDİYORSA ACEMİDİR MERMİSİ BİTİNCE YANINA GİDİN,EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE ATEŞ EDİYOR SEN SAKLANINCA DURUYORSA O KOMANDODUR KAÇ CANINI KURTAR,EĞER BİR ASKER SİZİ GÖRDÜĞÜNDE ORTADAN KAYBOLUYORSA BORDO BERELİDİR.YAPACAK BİRŞEY YOK O SENİ BULUR.
topalsolucanxD
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

21 Nisan 2008; 12:43:31