Beyler baya bekledim, çok uğraştım(el emeği ve işçilik çok)....Resimler 5 megapiksel olduğu için ''S image'' olarak koydum
Bu konu altında yapım aşaması resimlerini link halinde koyuyorum(zipli 52,8mb)çünkü çok resim var.
Neyi nereden,nekadara aldığımı, nası yaptığımı,lazer işlemi,malzemeler gibi detayları yazmadım...Çünkü çok uzun olur okumak şahsen beni sıkardı sizide sıkar diye tahmin ediyorum =)
Toplamda bana 250 ytl ye patladı..ve artık biraz ara vermeyi düşünüyorum hak veririsiniz
Her türlü yoruma açığım çünkü herkezin fikri farklıdır.İyi diyenede Kötü diyenede şimdiden teşekkür ederim..
Bana bu başlık altında veya PM den sorularınızı sorabilisiniz.
VİDEO
THERMALTAKE SHARK BLACK
YAPIM AŞAMASI RESİMLERİNİ DOWNLOAD ETMEK İÇİN[link=http:/****.com/files/92346272/pcmod.zip.html]BURAYA TIKLA[/link]
RESİMLER....(15ADET)
Beyler buda Logitech MediaPlay Cordless Mouse bunuda söktüm ve UV SARIya boyadım buda kasadan gelen uv ışığı ile parıl parıl parlıyo
yakında Microsoft Wireless Laser Keyboard 6000'i de modlucam
MODİFİKASYON BİR HASTALIKTIR... VE BENDE ÇOK FENA HASTAYIM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Jolly Joker -- 1 Mart 2008; 13:08:16 >
Baya uğraşmışsın. Çok güzel olmuş bence . Ellerine sağlık. Özellikle Powerın üstündeki örümcek manyak olmuş
teşekkür ederim. Kendisi karadul
çiftleşmeden sonra erkeğini yemiyomuydu o ürperdim bi kasanda çok güzel olmuş yapıştırmayı sevmememe rağmen senin alt tarafdaki ateş motiflerin güzel durmuş ama üstteki markalar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim başarılı bir çalışma olmuş tebrikler
çiftleşmeden sonra erkeğini yemiyomuydu o ürperdim bi kasanda çok güzel olmuş yapıştırmayı sevmememe rağmen senin alt tarafdaki ateş motiflerin güzel durmuş ama üstteki markalar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim başarılı bir çalışma olmuş tebrikler
Thug Life'... Just as rowdy as me Before I flee computer chips I gotta deal wit brothas flippin I don't see no devils bleedin' Only black blood drippin We can change Whatcha now say?