Şimdi Ara

Turkcell ve EDGE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün Üsküdar'dan Beşiktaşa geçerken telefonu kurcalıyordum tam boğazın ortasında telefonun ekranında (G)[GPRS] yerine (E)[EDGE] harfi çıktı şaşırdım EDGE'den bağlanmak istedim ama EDGE ayarları olmadığı için bağlanamadım acaba Turkcell EDGE hizmetine başladımı bilen varmı?

• Başlamadı...
  • turkcell cok dandik bir sirket daha ptt bile olmadi sadece fatura kesmeyi iyi yapar
  • quote:

Orjinalden alıntı: PolatA

turkcell cok dandik bir sirket daha ptt bile olmadi sadece fatura kesmeyi iyi yapar

PTT'nin nesi olmadı..???
    Canavar gibi çalışıyor be..
  • o yuzden millet birsuru sorun yasadi konturler emildi... birakda bu kadar zamandan sonra olsun .Tanittiklari zamandan epey bir sonra calismaya basladi yatirim yok birsey yok yakinda nokia falan bizim icin ozel tel uretir bence 2008 de falan millet artik heryerde 3g ile dolasirken turkiyeye 7.1 mp 32 bit ekranli teller gelir nokia 9661,9662 diye gider bizde altyapisiz ulkemizde nokiayi zengin ederiz ... bu turkcele ve digerlerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PolatA -- 28 Şubat 2005, 7:26:03 >
  • keşke geçse ama direkt 3g ye geçicek diye biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: dev!L

keşke geçse ama direkt 3g ye geçicek diye biliyorum

büyük bir ihtimalle böle olacak
    suanda turkcell de edge hazır ama adamlar kullanmıyor
  • başlamadı daha
  • quote:

Orjinalden alıntı: clubcepmania

Başlamadı...

• quote:

Orjinalden alıntı: Blackb@x

Arkadaşlar bugün Üsküdar'dan Beşiktaşa geçerken telefonu kurcalıyordum tam boğazın ortasında telefonun ekranında (G)[GPRS] yerine (E)[EDGE] harfi çıktı şaşırdım EDGE'den bağlanmak istedim ama EDGE ayarları olmadığı için bağlanamadım acaba Turkcell EDGE hizmetine başladımı bilen varmı?

Coming Soon
    Sabredin az kaldı.
  • GPRS için bu kadar para alan adamlar EDGE için kimbilir nasıl bir tarife uygular.
  • sabreden derviş....inşallah çok yakında
  • direk umts e gecilmeyecek arkadaslar.
    3G ve edge birbirinden farkli seyler. en azindan birkac seneligine ikisi de kullanilacak.
    turkcell zaten uzun zamandir edge denemeleri yapiyordu ve taximde kullanililyordu.

ayrica turkcell in gprs tarifesi bence hic te pahali degil. telsim in birkac sene once yaptigi ne kadar kullanirsan kullan 5 milyon ode ile kiyaslarsaniz pahali gibi gorunuyor ama ucuz etin yahnisi yavan oluyor bilindigi gibi. ben turkcell gprs servisinin hep performansindan hem de ucretlendirmesinden memnunum. edge de yayginlastigi zaman super olacak
  • Bu arada EDGE için farklı ayar yapmaya gerek yokmuş arkadaşlar..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Blackb@x

Arkadaşlar bugün Üsküdar'dan Beşiktaşa geçerken telefonu kurcalıyordum tam boğazın ortasında telefonun ekranında (G)[GPRS] yerine (E)[EDGE] harfi çıktı şaşırdım EDGE'den bağlanmak istedim ama EDGE ayarları olmadığı için bağlanamadım acaba Turkcell EDGE hizmetine başladımı bilen varmı?

Coming Soon
    Sabredin az kaldı.

hişşştt sessiz ol birileri duyabilir
  • GSM 2.nesil
    EDGE 2,5. nesil
    umts-wcdma 3.nesil

şu an aveada ericson la beraber altyapisini edgeye uyarliyor.
    şu an edge için firmalarin lisans almasina gerek yok.

ama 3g için devlet lisanas ihalesi açarmi bilinmez.bazi ulkelerde 3 g için lisans ihalei var.

edgenin tek iyi tarafi 300kbps lere cikan download hizi.

manyak bişi

buyuk ihtimalle eylul aylarinda anca hazir olur.cebit euroasia da lansmani yapilir.
  • yakında
  • Turkcellin EDGE hizmeti var,
    Su anda 8 tane access point mevcut,
    Ikisinin yerini biliyorum (Maltepe Trcell Plaza ve Taksim Trcell Plaza :) )
    Edge icin ayri bir ayara gerek yok, EDGE access point in yakinlarinda iseniz, kullanirsiniz.
    EDGE icin ayri bir ucret alinmaz, GPRS de oldugu gibi KB basina hesap yapilacak, tek farki daha hizli oldugu icin daha cabuk KB limitlerini dolduracaksiniz...

Saygilar..
  • Turkcell'de EDGE hizmeti var madem neden bunu duyurmuyorlar ?
  • Çünkü deneme aşamasında olduğu için...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.