Şimdi Ara

GTA Vice City YARDIIMMMM!!!!!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Vice City i uzun zaman once silmistim ancak yeniden aklima dustu yukliyeyim dedim fakat kisayolda hata olustu lutfen yardim edin bana...oyunu yukluyorum kisayolu cikmiyor...kisayol yapistirmak istedigimde soyle bir hata veriyor..."CANNOT COPY GTA-VC : THE PARAMETER IS INCORRECT" direkt yapistimadan girmek istedigimde ise soyle bhir hata veriyor : THIS APPLICATION HAS FAILED TO START BECAUSE MSS32.DLL NOT FOUND.RE-INSTALLING THE APPLICATION MAY FIX PROBLEM..." lutfen yardim edin cd de ve bilgisayarin isletim sisteminden kaynaklanan bir problem olmadigin aeminim cunku dha once oynadim lutfen yardim edin ....simdiden tesekkurler.

***OyuN BittiKtEn SonRa SAH ta PIYON da aYnI KuTuYa KoNUR.***
  • oyunun 2'ci cd sinin içine gir crack klasörünü göreceksin o kasörü açınca içindini kopyalayıp oyunun yüklü oldugu klasöre kopyala iyi oyunlar
    The Punisher İs Here
  • yaw ben anlatamaya calistimda ayip olur diye crackten bahsetmedim...iste benim asil problemim bu crack dosyasi kopylanmiyor sevgili kardesim
  • yaw lutfen yardim edin benim crack im calismiyor. paremeter is incorrect diyor. lutfen biri yrdim etsin crakini indirebilecegim bir link soylsin yada msn ime crakini yollasin lutfeeennnnn msn: ceozturk@hotmail.com
    SARI LACİVERT RENGİMİZ FENERBAHÇEM HERŞEVİYİMİZ HİÇBİR ŞEYE DEĞİŞMEYİZ ÇÜNKÜ FENERBAHÇELİYİZ
    'kartal150@hotmail.com'
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA Vice City Görev Listesi
    17 yıl önce açıldı
    gta vice city türk modu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Crack Yap Olmassa No Cd Cracki Yükle Öyle Olur www.oyunx.com.tr.tc de var

Vice City Rox
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.